Vakar jau čatā sarakstīju savas online domas, te arī mazumiņu iemetīšu.
Kļūdījos par Austrāliju, likās, ka paņems publiku ar šovu, bet, izrādās, šogad tas nebija modē. Slikta vieta jau nebija, bet domāju, ka būs augstāka gan.
Plus Austrālijas gadījumā paliku neskaidrībā - kā tur ir ar fonogrammām vai kko tādu....?

Dzied taču dzīvajā, vai ne? Bet austrāliete otrajā piedziedājumā, vietā, kur operiski augstie treļļi, muti neatvēra hmmm..hmmm...varbūt tos patiesībā dzied kāda backing soliste aizkadrā? Bet pirmajā pusfināā un fināla pirmajā pantā tās augstās vietas (it kā) izdziedāja pati blondā soliste, vismaz muti īstajās vietās virināja. Finālā kkas nogāja greizi, vrb to pamanīja balsotāji vai žūrija?
Arī Grieķija nepaņēma publiku ar savu a la Enijas Lenoksas dziesmu un milzu šovu.
Mazliet pārsteidza Itālija, kas automātiski, bez dalības pusfinālos, parādījās, pārliecinoši uzstājās un uzlidoja augstajā 2.vietā. Puiši dejoja smuki, ko lai saka

Kļūdījos arī par Vāciju. Kad abi aktīvie skuķēni dziedāja, nodomāju - beidzot taču Vācija nepaliks bez punktiem...Nulle nebija, bet pakaļgalā tradicionāli gan palika. Tāpat pa pagaļgalu dzīvojās automātiski finālā nākušās Eirovīzijas lielvalstis Lielbritānija, Francija, Spānija, daža no tām jau tipiski.
Par uzvarētājdziesmu neko neteikšu, mani neuzrunāja, bet lai viņiem tiek, slikta jau nebija

Prieks, ka mans favorīts azerbaidžānis ieguva cienījamo 7.vietu.
Esmu samērā toleranta būtne, bet tas balagāns pēc konkursa, kad uzstājās Končita un Serdjučka, man likās neptīkams. Sajūta, ka esmu trakās mājas spontānā seksuālo minoritāšu un frīku ballītē. Varbūt biju ļoti nogurusi hehe...
Vēl kritizēšu Madonnu. Viņas vietā gan es būtu pašmaukusies ar fonogrammu

Prayer skanēja traki netīri un vārgi. Čatā jau salīdzināju ar slaveno Kirkorova fonogrammu

Otrais gabals ar balss pārveidotāju glāba viņu, jo aiz skanējuma efektiem varēja paslēpties. Bet šoviņš bija, un Madonnas stilā

p.s.nakata kungs, palaidu garām - kas bija Tavi favorīti?