Politika, ekonomika, vēsture > Finanses un ekonomika

restorānu bizness

(1/4) > >>

reno:
https://www.delfi.lv/news/versijas/raivo-locmelis-situacija-ar-edinasanas-uznemumiem-latvija.d?id=51272293


diezgan skarbi

mellene88:
daaa..laab  :smoker: rūpīgi nelasīju, bet tam kas aizķērās pazuda ticamības moments...

Luīze:
Mellenes loģika - rakstu kārtīgi neizlasīja, LV nedzīvo, restorānu biznesā nestrādā - nekam netic :D

Camma:
Vispirms paskatīsimies, kas strādā ēdināšanā? Reti, kuram ir speciālā izglītība, reti, kurš ir Sirmais vai Rītiņš. Lielākā daļa ir rohļas, kurus nekur citur neņem. Līdz ar to piekrītu viedoklim, ka pusi varētu atlaist bez sāpēm. Ēdiena kvalitāte ir zem katras kritikas. Algu gribās visiem, bet apzināties, ka algu JĀNOPELNA - nē, nē, tas nav par mums!
Par VIDu un sodiem - kāpēc vienmēr viss tiek reducēts uz līmeni ''visi ir krāpnieki''? Kāpēc tajā pašā VIDā nestrādā zinoši konsultanti, kuri varētu PALĪDZĒT?

Spārka:

--- Citēt no: Camma ---Par VIDu un sodiem - kāpēc vienmēr viss tiek reducēts uz līmeni ''visi ir krāpnieki''? Kāpēc tajā pašā VIDā nestrādā zinoši konsultanti, kuri varētu PALĪDZĒT?
--- End quote ---

Ko tur daudz var PALĪDZĒT? Nodokļi ir tādi, kādi ir. Varianti ir maksāt vai izvairīties.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version