Nu laikam jau skaidrs ir tagad tas, ka nekas nav skaidrs

Ja man būtu pagaidu dzīvesvieta vai tāda, kur "nav vērts" baigi investēt - es laikam pirktu gatavos skapīšus - kādā izpārdošanā, kādu ekspozīcijas maiņu u.tml. Pēdējā laikā, saprotamu iemeslu dēļ, pētīju visādus variantus, un, protams, uzreiz feisbuks uzbāzās ar vēl viskautko, sapratu, ka apmēram tā. Dzīvoklim ar ne pārāk taisnām padomjlaiku sienām un zemajiem griestiem - neiespringtu uz specpasūtījumu, ja nu ko pielāgot.
Jaunā vietā un ilgtermiņa lietošanai - nu nē. Es gribu, lai ir ērti, skaisti, un ar skatu nākotnē. Gadu nodzīvoju ar pagaidu variantu, kas nozīmēja trīsmetrīgo virsmu plus aizkariņu zem tā, aiz kura slēpās visa "saimniecība", plus viena kumode, kas šobrīd pārvietota uz guļamistabu. Protams, visa tehnika.
Pasūtot skatījos tikai gala ciparu - varu vai nē. Nebij pat domas "šito mēs paši, a cik atvešana, a cik saskrūvēšana". Ietaupījām tikai uz to, ka šuplādes tikai vienā pusē, otrā - skapīši, jo tie mehānismi afigeķ cik maksā. Toties - pa vienu dienu viss salikts, saskrūvēts, tehnika darbojas, viss taisni un precīzi. Mēs tik daudz mājā paši darām, ka šo ekstru labprāt dabūjām gatavu.