Rakstīt atbildi

Note: this post will not display until it's been approved by a moderator.

Vārds:
E-pasts:
Nosaukums:
Ikona:

Verification:
Astoņi mīnus trīs ir:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Izteicās: daddy
« : Augusts 06, 2019, 09:50:53 »

forelīte, tas ir vienkārši :) es papildus taukvielas zivīm nelietoju, vēderiņā ielieku citronu vai pētersīli vai ķiplociņu. Rezultātā zivs nav trekna un var ēst "bez nekā" :)
Izteicās: vellata
« : Augusts 06, 2019, 09:42:52 »

ragana
Vispār galu galā tādas ne pavisam mazas (gandrīz no viena cepešpannas gala līdz otram, pannā abas neietilptu) sanāca labi pusstundā uz 180C. No garšvielām - sāls, pipari, drusku Provansas garšaugu un tad olīveļļa ar citrona sulu. Gar malām sabāzu samērā simbolisku daudzumu daiviņās sagrieztu un olīveļļā ar dillēm apņurcītu kartupeļu, tie ar labi izcepās.
Izteicās: ragana
« : Augusts 06, 2019, 08:38:48 »

Mazas foreles un pālijas cepu uz pannas pa tiešo sviesta-olīveļļas maisījumā. Ja cepeškrāsnī, domāju, kādas 15-20 min 180C (protams, cepene kārtīgi uzkarsēta pirms likšanas iekšā).
Izteicās: vellata
« : Augusts 05, 2019, 18:39:02 »

Par forelēm cepeškrāsnī runājot - uz kādu temperatūru un cik ilgi būtu jācep tādas uz 350g forelītes? Ilgi dzīvots bez cepeškrāsns, ņuhs uz cepšanas ilgumu pazudis.
Izteicās: Pūka
« : Februāris 06, 2015, 17:00:50 »

Ēvelīna, kāds tur pesimisms! Katram kaut kas garšo un negaršo, normāli! Es reiz bērnam dz.d izgāzu ar lasi. Diena gara, vajag silto. Lepni prezentēju lielu lasi! 80 procenti mazo viesu reakcija  bija "vēē, zivs...."! :)
Izteicās: rutta
« : Februāris 06, 2015, 15:53:15 »

Man marinējas līdakas filejas- arī garšīgi  :smile:
Izteicās: ēvele
« : Februāris 06, 2015, 15:09:43 »

Vakar līdzīgi taisīju lasi. Zivs kā zivs, tikai krāsa oranža. Nespēju fanot par zivīm, jo visas garšo vienādi, taisi, kā gribi - pēc zivīm :) Un pēc tam smird visa māja. Arī pēc zivīm. Sorī, ka iemetu savu zivju pesimisma sāpi.

Izteicās: Pūka
« : Februāris 06, 2015, 14:03:07 »

Beton, te nav uzsvars uz recepti , bet ieteikums izdevīgi iepirkties! Zive cita.  :)
Izteicās: Anete Goba
« : Februāris 06, 2015, 14:01:39 »

Jaa, te visi uz ziviim panesushies. Bet man jau garsho.
Izteicās: Pūka
« : Februāris 06, 2015, 14:00:25 »

Paldies,Piafa! Tikai vieta viena , kur kaut cik gaisma normāli krīt, tāpēc visi līdzīgi. Bet foreli iesaku, bija laba, svaiga.  :)
Izteicās: Betons
« : Februāris 06, 2015, 13:59:49 »

Viena zivs jau tikko kaut kur te bija. Šī tā pati atsildīta, vai cita? :)
Izteicās: viesmiiliigs
« : Februāris 06, 2015, 13:53:02 »

Pūka, Tev ir lieliski foto!
Izteicās: Pūka
« : Februāris 06, 2015, 13:51:14 »

Patreiz RIMI forelei laba atlaide 45 procenti. Cena 4,69 EUR/kg. Rakstīts, ka audzēta Latvijā. Domāju - jāatbalsta!


Bildē forele 900 g - 4 porcijas, jeb 3 lielas porcijas. Sāls,melnie pipari,sviests,puravi,citrons. 200 grādi ,45 minūtes.

[attachment deleted by admin]

[attachment deleted by admin]
Copyright © sarunuforums.lv All rights reserved