Autors Tēma: antrekots  (Read 1380 reizes)

Offline diddly

antrekots
« : Decembris 25, 2015, 17:38:05 »
ņemot vērā ilgās brīvdienas,nedrīkst pārtraukt rīšanu :facepalm:


 ienācies kārtīgs 2kgmīgs antrekota gabals,mēginu saprast,ko no jamā,gribas,protams steiku. un Vīnes šniceli izklopētu arī.


meklētājs ieguglēja megasenu delfinārija tēmu,kur Ale,un Panks,un skutje...ehhh....sentasbij...


ko vēl tādu,īpašāku no tā gaļas kluča,ir ieteikumi? Pūka,Reno! Paldies jau iepriekš!

Offline reno

Re: antrekots
« Atbildēt #1 : Decembris 25, 2015, 18:37:42 »
galīgi neesmu zinātāja par tādiem lieliem gaļas klučiem...

Offline reno

Re: antrekots
« Atbildēt #2 : Decembris 25, 2015, 18:42:29 »
ieraksti meklētājā 'entrecote"

Offline diddly

Re: antrekots
« Atbildēt #3 : Decembris 25, 2015, 20:46:00 »
ieraxtīju,izmeta,ka gabals ir labs daudziem iznācieniem :)

Offline Mango

Re: antrekots
« Atbildēt #4 : Decembris 26, 2015, 00:31:23 »
Garšo antrekota steiks. Vidēji cepts.

Offline diddly

Re: antrekots
« Atbildēt #5 : Decembris 28, 2015, 13:47:21 »
 Pamēginājām kā steiku-garša laba,mīksts,izdevās pat medium. Vienīgi konsistence par maigu,dalījas tādās šķiedrās. Īstajam steikam viss labi turas kopā,a te nē. Tagad karta vīnes šņicelei,tur jau nevar neizdoties.

 

Copyright © sarunuforums.lv All rights reserved