Autors Tēma: Ko ar fetu?  (Read 1131 reizes)

Offline Luīze

Re: Ko ar fetu?
« Atbildēt #15 : Marts 18, 2019, 21:05:11 »
Baklažānu kotletes
Vienu lielu vai 2 mazākus baklažānus (ap 600 g), sagriež 1 cm biežās šķēlēs, apcep uz pannas olīveļļā, kamēr top mīksti. Samaisa un atdzesē. Pievieno 1 olu, 2 ķiplokdaivas, svaigus pētersīļus (es nelieku), 130 g baltmaizes rīvmaizi, 90 g fetas sieru (sadrupina vai sagriež mazos gabaliņos). Pievieno piparus. Es sāli nepievienoju, jo feta jau pati par sevi ir sāļa, bet nu tā ir gaumes lieta. Veido kotletītes un apcep eļļā smuki brūnas. Receptē teikts, ka pasniedz ar dabīgo jogurtu, kas sajaukts ar sarkano čilli un kumina sēklām, laima sulu.


Kad taisu, es visas sastāvdaļas lieku "uz aci" un pēc izjūtas. Baklažāns veido pamatmasu, fetu droši var likt vairāk.
« Last Edit: Marts 18, 2019, 21:26:19 no Luīze »

Offline magda

Re: Ko ar fetu?
« Atbildēt #16 : Marts 19, 2019, 13:28:13 »
Luīz, ja pareizi sapratu- tās saceptās baklažānu ripas pēc tam ar visu kopā samaisa/samīca?

Offline Luīze

Re: Ko ar fetu?
« Atbildēt #17 : Marts 19, 2019, 14:42:47 »
Luīz, ja pareizi sapratu- tās saceptās baklažānu ripas pēc tam ar visu kopā samaisa/samīca?

Tieši tā. :)

 

Copyright © sarunuforums.lv All rights reserved