Autors Tēma: Bebra aste  (Read 1273 reizes)

Offline Emīlija

Bebra aste
« : Aprīlis 08, 2018, 17:53:05 »
Mjā, man pirmo reizi šāds uzdevums. Internetu pārraku, iesaka kūpināt, esot zašibis garšīgi, bet... kūpinātavas ta nav. Ir kaut kādi mājieni par cepeškrāsni un folijā, bet īsti nesapratu. Nu vārdsakot, ir kāds ieteikums, no pieredzes?
Būšu ļoti pateicīga

[ ERROR: SPECIFIED ATTACHMENT MISSING ]

Offline reno

Re: Bebra aste
« Atbildēt #1 : Aprīlis 08, 2018, 17:59:33 »
Varbūt meklē krievu vai angļu variantus, piem.:
https://bertc.com/subfive/recipes/frdbeavtail.htm

Offline Bob(i)s

Re: Bebra aste
« Atbildēt #2 : Aprīlis 08, 2018, 21:31:22 »
Septiņreiz apgrozīju to asti, redzēju, ka tauki tur 70%, izmetu ārā. Man pietika ar pārējo bebri

Offline baaciens

Re: Bebra aste
« Atbildēt #3 : Aprīlis 09, 2018, 22:15:59 »
Bebru desa un bebra astes uzlējums ir provēts, bet citādi? Ziņo par rezultātu :)

 

Copyright © sarunuforums.lv All rights reserved