Šodien izkāpām ārpus komforta zonas un pašu uzliktiem rāmīšiem.
Vakar Iecēnos iepirkās smukas ribiņas, kas tika iemarinētas BBQ marinādē (tomātu mērce (nebija, bet bija sula), ābolu sula, tabasco mērce, vorčestras mērce, sojas mērce, medus un ķiploks).
Ribas iemarinētas, mērce sanāca par daudz. To varēja izmantot jau apceptām ribiņām un būs vēl kādai reizei.
Šodien man sanāca vairāk brīva laika un izdomāju, ka man ir svaigs kāposts. Iemetu sautējamā pannā latgaļa cūku taukus, sagrieztu sīpolu un vēlāk pievienoju smalki grieztu kāpostu. Vēlāk - ķimenes, kurkuma, sojas mērce. Kad kāposts gatavs - pievienoju bundžu ar smalcinātiem tomātiem un turpināju sautēt (gana ilgi).
Īsāk sakot - ribiņas ar kāpostiem. Pa vācu modei, bet varbūt arī nē.
Arī kaķis novērtēja ribiņas. Mans pārsteigums - "svaigs" kāposts var būt tik gards! Sāku saprast vāciešus

Nākamreiz jāmēģina ar sarkano