Autors Tēma: Ko ar fetu?  (Read 1034 reizes)

Offline baaciens

Ko ar fetu?
« : Marts 18, 2019, 19:20:15 »
Ienācies viens kg grieķu fetas siera.  Saprotams, ka iet salātos, bet tomēr tās mantas ir par daudz. Varbūt ir kāda pārbaudīta recepte, kur šo realizēt?

Offline Spārka

Re: Ko ar fetu?
« Atbildēt #1 : Marts 18, 2019, 19:30:00 »
Vistas filejas rullīšos kā pildījumu.

Offline kvadra

Re: Ko ar fetu?
« Atbildēt #2 : Marts 18, 2019, 19:34:31 »
Nu var jau visādos sacepumos likt - saguglē, ja gribi.  Bet, pa manam, grēks izplakarēt labu mantu, kas brīnišķīgi der visādos zaļajos salātos.  Un kas ir viens nieka kg?  Nav jau tā, ka šis, šodien atvērts, rīt būs beigts.

Offline Camma

Re: Ko ar fetu?
« Atbildēt #3 : Marts 18, 2019, 19:42:29 »
Es riskētu ietīt plēvē un ievilināt saldētavā.
Visus sakost!

Offline tuk

Re: Ko ar fetu?
« Atbildēt #4 : Marts 18, 2019, 19:43:05 »
Nu, visur, kur siers kā tāds paredzēts. Pastas, picas, dārzeņu sacepumi utt...
Var arī iestumt saldētavā vēlākam. 
Ā, nu vēl var iemarinēt, bet tad ar sāli tā uzmanīgi, ja pati par sevi sāļa...
Atceros, vēl bija variants, ka pārlej ar eļļu, kkā tā...
« Last Edit: Marts 18, 2019, 20:03:13 no tuk »

Offline Luīze

Re: Ko ar fetu?
« Atbildēt #5 : Marts 18, 2019, 20:14:41 »
Es riskētu ietīt plēvē un ievilināt saldētavā.


Es arī liktu saldētavā, bet vispirms sagrieztu atbilstoša lieluma gabalos, lai liels klucis nav ar kuvaldu jāskalda vai atkārtoti jāsasaldē.


Starp citu, fetu var likt baklažānu kotletēs. Ļoti gardi.

Offline tuk

Re: Ko ar fetu?
« Atbildēt #6 : Marts 18, 2019, 20:19:01 »
Karstie biešu salāti ar fetu arī ok.

Offline kvadra

Re: Ko ar fetu?
« Atbildēt #7 : Marts 18, 2019, 20:30:22 »

Atceros, vēl bija variants, ka pārlej ar eļļu, kkā tā...
Vo, atcerējos - es šo tā esmu glabājusi, iejaucot pie kaltētajiem tomātiem eļļā.  Tad atliek tikai zaļbarību sagriezt, tomātus ar fetu klāt un zace gatava.

Offline Emīlija

Re: Ko ar fetu?
« Atbildēt #8 : Marts 18, 2019, 20:32:40 »
spanakopita, baacien :)

Offline baaciens

Re: Ko ar fetu?
« Atbildēt #9 : Marts 18, 2019, 20:33:44 »
Luīze, Tu esi ģeniāla!  Šodien iepirku ļoti smukus baklažānus. Bija doma gatavot "auberdžīni pamerdžāno", bet parmezāns vēl nav iepirkts.
Baklažāniem ar fetu vajadzētu "draudzēties" :) Paldies!

Offline baaciens

Re: Ko ar fetu?
« Atbildēt #10 : Marts 18, 2019, 20:36:50 »
Emī, no Polijas atvedu skaistus spinātus. Šim būs tapt ;) Paldies!

Offline Luīze

Re: Ko ar fetu?
« Atbildēt #11 : Marts 18, 2019, 20:37:22 »

Luīze, Tu esi ģeniāla!  Šodien iepirku ļoti smukus baklažānus. Bija doma gatavot "auberdžīni pamerdžāno", bet parmezāns vēl nav iepirkts.
Baklažāniem ar fetu vajadzētu "draudzēties" :) Paldies!


Ja vajag, varu ielikt recepti.

Offline baaciens

Re: Ko ar fetu?
« Atbildēt #12 : Marts 18, 2019, 20:38:17 »
Paldies visiem!
Luīzes un Emī varianti iegūst Grand Prix! Paldies :)

Offline baaciens

Re: Ko ar fetu?
« Atbildēt #13 : Marts 18, 2019, 20:38:48 »
Ja vajag, varu ielikt recepti.

Drošības labad - ieliec!

Offline Emīlija

Re: Ko ar fetu?
« Atbildēt #14 : Marts 18, 2019, 20:40:38 »
ek, žēl, ka bildes zudībā no receptēm, tur bij ļoooti kārdinoši nofočēts. bet recepti un ieteikumus tur atradīsi, to es tev kā grieķa sievasmāte apsolu :D

 

Copyright © sarunuforums.lv All rights reserved