Autors Tēma: Nepareizie milti trāpījās  (Read 975 reizes)

Offline Nomade

Nepareizie milti trāpījās
« : Janvāris 14, 2018, 19:58:56 »
Doma bija nopirkt kviešu, bet paņěmās rudzu+kviešu milti ar linsěklām. Tepat těmu zemāk jau apskatīju zviedru maizi, bet tur vajag tikai kviešu miltus.
Nu kur tagad lai šitos izliek? Sklandraušos varětu, kā domājat?

Offline reno

Re: Nepareizie milti trāpījās
« Atbildēt #1 : Janvāris 14, 2018, 20:06:56 »
saldskābmaizi

Offline Mangusts

Re: Nepareizie milti trāpījās
« Atbildēt #2 : Janvāris 14, 2018, 20:08:13 »
Kur tādu miltu maisījumu var dabūt?
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Offline reno

Re: Nepareizie milti trāpījās
« Atbildēt #3 : Janvāris 14, 2018, 20:15:03 »
http://praktiski.la.lv/speka-maize-divas-majas-gatavotas-saldskabmaizes-receptes-2/

vīrs cep laikam pēc pirmās, darbošanās ir, bet rezultāts labs un kļūst aizvien labāks. Ar pirmo reizi var būt kādi feileri -pārāk cieta garoza, cukurūdens pārsmērēšana pataisa pārāk saldu un taml.

Offline Nomade

Re: Nepareizie milti trāpījās
« Atbildēt #4 : Janvāris 14, 2018, 20:16:46 »
Kur tādu miltu maisījumu var dabūt?
Vācijā iegādāju

Bebrs

  • Viesis
Re: Nepareizie milti trāpījās
« Atbildēt #5 : Janvāris 14, 2018, 20:37:40 »
Nezinu kādas to miltu proporcijas, bet es cepu ļoti vienkāršu un ātru ciabatu.
0,5 glāze rudzu milti
3,5 glāzes kviešu milti
1tjk sāls
1/2 tjk sausais raugs
2glāzes auksts ūdens
Visu sajauc, nemīca, nosedz ar plēvi, no 2-24h atstāj.
Apviļā miltos un cep 200 grādos.
Parasti vakarā iejaucu un no rīta cepu.
Reizēm miltus un proporcijas pamainu, kad gribas citu garšu.

 

Copyright © sarunuforums.lv All rights reserved