Autors Tēma: ? par gaileņu cepšanu  (Read 2369 reizes)

Offline Emīlija

Re: ? par gaileņu cepšanu
« Atbildēt #15 : Augusts 19, 2016, 16:38:04 »
Par ūdens liešanu nezinu gan, manuprāt nevajag, pietiek ar to pašu sēņu sulu, bet miltu karoti gan es gailenēm pa virsu paberu, lai mērce tumīgāka. Jo. Ja mīkstās sēnes tomēr pašas sabiezina krejumu/mērci, tad gailenēm, ja pliku krejumu uzliek, tā pašķidri sanāk.

Tā ka diezi vai no taupības tā miltu bēršana...

Kāpēc 2 trauki jāķeskā (panna un vēl katls pēčāk), tas gan man nav saprotams.

Offline reno

Re: ? par gaileņu cepšanu
« Atbildēt #16 : Augusts 19, 2016, 16:42:05 »
es simboliski pārkaisu kādu puskaroti miltus, lai pamazām iesūcas, parasti skābo krējumu. Mamma vienmēr lika sīki sagrieztu tomātu -vai kaut ko dod garšai -nezinu

Offline tuk

Re: ? par gaileņu cepšanu
« Atbildēt #17 : Augusts 19, 2016, 17:11:40 »
Ja par mērcēm kabaču laikā mēdzu gatavot arī tā-
Gailenes + sīpoli, eļļā + sviests sacep, katliņā sutinu kabacēnus, sablenderēju un pievienoju sēnēm.
Ir krēmīga mērce bez miltiem.

Offline ineshuks

Re: ? par gaileņu cepšanu
« Atbildēt #18 : Augusts 19, 2016, 17:14:48 »
Shtengrais saldkreejumspac labi sabiezee, skaabais vai 10% saldais- jaa, tie taadi pashkjidri sanaak

Offline ineshuks

Re: ? par gaileņu cepšanu
« Atbildēt #19 : Augusts 19, 2016, 17:15:28 »
PS hren es zinu, kur manai gultai austrumi...

Un vsp, saliks juus skabuuzii par neteemu :evil:

Offline reno

Re: ? par gaileņu cepšanu
« Atbildēt #20 : Augusts 29, 2016, 18:13:19 »
Saplucinātas gailenes

[ ERROR: SPECIFIED ATTACHMENT MISSING ]

 

Copyright © sarunuforums.lv All rights reserved