Autors Tēma: sojas mērce  (Read 501 reizes)

Offline vellata

Re: sojas mērce
« Atbildēt #15 : Jūnijs 18, 2019, 19:44:16 »
Uz pannas drusciņā eļļas sacepu smalki grieztus kāpostus ar rīvētiem burkāniem, pieberu vārītus brūnos rīsus, iemaisu sakultu olu uz porciju, lai viņa tur iecepas. Tad pēc garšas pievienoju "asumiņu" (uz ķiploku pulvera bāzēta garšviela), sojas mērci un melnos piparus. Var likt klāt arī tofu, jūrmošķus vai jau termiski apstrādātu gaļu, bet lielākoties tāpat vienkārši un labi.
Tad vēl reizēm sarkanās gaļas filejas gabaliņus taisu marinādē no sojas mērces, citrona sulas vai etiķa, melnajiem pipariem un timiāna. Gan jau šašliku ar tā var, bet es uz pannas

Offline Buschi

Re: sojas mērce
« Atbildēt #16 : Jūnijs 19, 2019, 12:57:36 »
ir gaishaa sojas meerce un tumshaa

Tumshaa vairaak kraasai, gaishaa garshai, jo saalja. Principaa peerkot jaaskataas saals koncentraacija abaam. Lietoju marinaadees lielaakoties, bet var arii salaatu meercees

 

Copyright © sarunuforums.lv All rights reserved