Rakstīt atbildi

Note: this post will not display until it's been approved by a moderator.

Vārds:
E-pasts:
Nosaukums:
Ikona:

Verification:
Septiņi plus divi ir:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Izteicās: ragana
« : Augusts 12, 2019, 10:09:25 »

Bija tā - bija garšīgi ar, bet pilnīgi noteikti būtu garšīgi arī bez.  :smile: Tā nu vēl nevaru saprast, bet varbūt ir jāiemācās. Tāpat man bija ar jau pieminēto kinzu, baziliku, oregano utt. Tagad garšo ļoti.
Izteicās: hm@
« : Augusts 12, 2019, 09:18:16 »

Nu, kā bija tavai gaumei?

Noteikti ir labi ar pastu. Un , manuprāt, ar jaunajiem kartupelīšiem arī. Un salātos. Bet noteikti jāņem vērā viens teciens - Kinza ir normāla, bet nevajag taču to piegāzt visos ēdienos! (c) Mina
Izteicās: ragana
« : Jūlijs 03, 2019, 17:22:13 »

Attaisīju un pagaršoju.  :)  Hmmmm....varētu patikt. Provēšu ar pastu, sēnēm un parmezānu.
Ziņošu par rezultātiem, kad pagatavošu.


Pagūglēju, man mazā pudelīte 50 ml maksā 15 AUD. Ha, priekš tāda penģerota padārgi.
Izteicās: Raimonds1
« : Jūlijs 03, 2019, 17:03:30 »

Man ir tādas aizdomas, ka šo produktu var viegli pielikt par daudz.
Pieliec pie jebkā, kam parasti liek klāt sēnes mazu daudzumu un pagaršo, vai jūt, vai jūt uzreiz un kāda ir pēcgarša pēc kādām minūtēm 5-10-20.


https://www.google.lv/search?client=ubuntu&hs=kyi&ei=drUcXavUNIL4qwGX3rG4BA&q=my+kitchen+rules+truffles+oil&oq=my+kitchen+rules+truffles+oil&gs_l=psy-ab.12..35i39.3026.3026..5391...0.0..0.87.87.1......0....1..gws-wiz.......0i71.MXPBnI9E6Dc
Izteicās: tuk
« : Jūlijs 03, 2019, 15:49:04 »

Atveda no Austrālijas ciemakukuli - trifeļu eļļu (dārgo variantu) ar visiem trifeļu driskučiem. Tagad domāju, kā to cienīgi izlietot. Pašai pieredzes ne mazākās, šķiet, ka pat pagaršojusi neesmu. Tā kā man garšo viss sēņveidīgais, domāju, ka garšos arī šāds variants.
Vai jums ir kāda pieredze? Ar ko labāk - gaļa, pasta, kādas mērces?

Vispirms pagaršo, pasmaržo, tad jau jutīsi kam piestāv, bet vispār jau der visam nosauktajam. Melno trifeļu garša ir diezgan intensīva, pievieno ēdienam beigās, kā garšvielu, nedaudz.
Itāļi jau viskur izmanto, pastās, risoto, pastētēs putnu, salātos, arī pesto, ar sēnēm...
Izteicās: Bob(i)s
« : Jūlijs 03, 2019, 12:51:23 »

es noteikti ielietu salātos
Izteicās: Mangusts
« : Jūlijs 03, 2019, 12:46:08 »

Man iedāvināja, taču kā lietot nav saprašanas, turklāt, nemaz pēc sēnēm negaršo, bet kaut kā specifiski jiftīgi... Tagad saprotu, ka reiz uz atlaidi pirktajām burratām ar trifelēm, garšu bojāja nevis realizācijas termiņa beigas, bet trifeles.
Protams, varot būt dažādas kvalitātes eļļa - ar īstām trifelēm vai ar piedevām a la trifeles, aromāts tuvu dabiskajaam u.tml... nu attiecīgi garša arī cita. Pagaidām īsti neesmu tikusi skaidrībā - vai vaina kvalitātē, vai trifelēs principā
Izteicās: Luīze
« : Jūlijs 03, 2019, 11:31:57 »

Jā, ragana, mums katrai ir trifeļu eļļa mājās un lietojam pie katras izdevības  :sarcasm:
Ja nopietni un bez sarkasma, tad drīzāk jāmeklē kas interneta dzīlēs un tad šeit izstāsti savu iegūto pieredzi :)
Izteicās: ragana
« : Jūlijs 03, 2019, 09:50:55 »

Atveda no Austrālijas ciemakukuli - trifeļu eļļu (dārgo variantu) ar visiem trifeļu driskučiem. Tagad domāju, kā to cienīgi izlietot. Pašai pieredzes ne mazākās, šķiet, ka pat pagaršojusi neesmu. Tā kā man garšo viss sēņveidīgais, domāju, ka garšos arī šāds variants.
Vai jums ir kāda pieredze? Ar ko labāk - gaļa, pasta, kādas mērces?
Copyright © sarunuforums.lv All rights reserved