Autors Tēma: Vidusjūras virtuve  (Read 815 reizes)

Offline Nomade

Vidusjūras virtuve
« : Decembris 14, 2016, 21:04:55 »
Nus, gatavojos kārtējam tematiskajam vakaram - Vidusjūra (ņemot vērā, ka vieni pabija Portugālē, citi Spānijā un Itālijā, daži Francijas dienvidos un Monako, Grieķija gan kaut kā izpalikusi). Atkal padomā galvenokārt kaut kas uzkodveidīgs, nelaikietilpīgs, vienkāršs, tāpēc meklēju idejas. Lai jūs man neblieztu ar pannu pa galvu, ka atkal dīcu receptes, pretī varu dot šo:
"Šmāķis": sablenderē ricotta kopā ar mocarella. Tad pievieno vēlamo garšu noti. Piem., pieblenderē lasi vai baziliku. Sāls jāregulē pēc personiskās garšas. Šitā šmāķa smuku rozīti uztupina uz sausiņa vai, labāk, grauzdētas maizītes, uzliek virsū garnējumu (attiecīgi laša gabaliņu, mazā tomāta ripiņu vai jebko citu). Uzpilina olīveļļu vai balzamiko "glaze". Smuki un garšīgi.
Lielākā problēma pagaidām ir ar saldajiem: kādu kūciņu, desertu gribētos (tiramisu visi ir jau atēdušies).
?
P.s. es labprāt būtu atskaitījusies ar fotoreportāžu par salātvakaru, taču tablete ņēma un atdeva galus, atstādama mūs bez bildēm.

Offline Mangusts

Re: Vidusjūras virtuve
« Atbildēt #1 : Decembris 14, 2016, 21:47:37 »
Varbūt profitroļi=vējakūkas ar vārīto krēmu un šokolādes mērci?
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

 

Copyright © sarunuforums.lv All rights reserved