Autors Tēma: dāmu ikdienas apavi -kedas  (Lasīts 6519 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: dāmu ikdienas apavi -kedas
« Atbilde #30 : 2019. gada 22. maijs, 14:51:05 »
"Sporta" un "sportisks, sportiska izskata" nav glužī viens un tas pats  :sarcasm:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #31 : 2019. gada 22. maijs, 14:52:45 »
"Sporta" un "sportisks, sportiska izskata" nav glužī viens un tas pats  :sarcasm:
ko Tu neteiksi!  :sarcasm:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #32 : 2019. gada 22. maijs, 14:54:08 »

tieši tā, ar tām kedām, ko damses velk kājās, sportojot var tikai potītes izlauzt :)

Ko Tu neteiksi!  :sarcasm:

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #33 : 2019. gada 23. maijs, 16:03:33 »
a es domāju ka "sporta bāros" sportisti tusējas ...  :sarcasm:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #34 : 2019. gada 23. maijs, 21:51:30 »
Nez, nez..Jā tagad modē ir:"štrunts kā izskatās, ka tik ērti". Un tā nu arī padzīvojušas kundzītes ar lieko svaru, uzvilkušas kleitiņas, vai vēl vairāk - lietišķos kostīmus, smagnēji klumzā kediņās. Jo tā taču ir ērti un piedevām modē :sarcasm:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #35 : 2019. gada 23. maijs, 22:20:56 »
Ehh....ka būtu pret kundziņiem, tādiem un šitādiem, tikpat daudz pretenziju un prasību kā pret padzīvojušām un visādām citādām kundzītēm!   :ng:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #36 : 2019. gada 23. maijs, 22:39:07 »
...gan jau tās padzīvojušās kundzītes par modi domā vismazāk, vienkārši sāp kājas... karstums,
vēnas... Šovakar kā reiz gāju aiz tādas kundzītes biroja kostīmiņā un kurpēs ar papēdīti, kuru
siksniņas iespiedušās sapampušajā miesā. Un gaita ļoooti smagnēja... pie sevis nodomāju, nu
būtu atstājusi papēdenes darbā, kādēļ tā sevi mocīt un nemīlēt

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #37 : 2019. gada 23. maijs, 23:51:10 »
Jā, kur nu kuram/ai ir tā robeža starp "jāizskatās, kā pienākas", "ko cilvēki padomās" un "velku, ko gribu, ja jums nepatīk, neskatieties"...  :scratch:
Mēs arvien esam bijušas diezgan normētas ar visādiem nerakstītiem "dreskoda likumiem" un tradīcijām, kur kā pienākas ģērbties, kā nepienākas... Bet šobrīd visas robežas jūk un brūk - vietā nāk rietumnieku "brīvība", kur viss ir iespējams, viss atļauts, tad nu ģenģerējam no viena grāvja otrā...  Ja agrāk greizi skatījās uz sievieti, kas teātrī ielas apavus nepārvilka, tad tagad teātrī čāpojam kedās... Visdusceļš, kā parasti, ir kaut kur pa vidu  ;)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #38 : 2019. gada 24. maijs, 00:01:12 »
Tagad tak dreskods jau ielūgumā tiek ierakstīts... :D
Patiesībā man tomēr patīk, ja ievēro kur kā jāģērbjas. Tas rada atmosfēru un atbilstošu noskaņojumu :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #39 : 2019. gada 24. maijs, 00:12:06 »
Tagad tak dreskods jau ielūgumā tiek ierakstīts... :D
Kāds ielūgums ar norādījumiem ikdienas gaitām pa ielu, veikalu, kino, teātri vai ciemiem ;)  Darbā varbūt vēl ir kkāds dreskods vai krutai ballei ar ielūgumiem  ;)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #40 : 2019. gada 24. maijs, 07:27:23 »
Man patīk šo laiku stils vai nestils., brīvība apģērbā. Patīk, ka vienā un tajā pašā veikalā drēbes pērk māte un meita, jo vecuma slieksnis ir atkāpies un padzīvojuša vecuma dāmas, kā te sauc, ir foršas beibes, ne stīvas tantītes kostīmiņos kà musu mātes.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #41 : 2019. gada 24. maijs, 08:33:43 »
Man tomēr patīk, ja dāmas, jebkura vecuma, tomēr apzinās sava ķermeņa izmaiņas, un apģērbu pieskaņo un saskaņo ar saviem gadiem - un ar gadiem taču nav saistības ne elegancei, ne šarmam. Man šķiet visai nožēlojami, ja pusmūža sieviete ģērbj tikai pusaudžu modei atbilstošas lietas, kaut ne vairs celīši, ne seja neliecina par jaunību... Katrs, protams, ģērbjas un spokojas kā grib, man nav ne mazāko iebildumu, tikai... "Nolasās" jau nevis "vai, kāda viņa jauna un smuka", bet "akkungs, sieviete, tā arī nav izaugusi līdz prātam un iemācijusies ģērbties..."

p.s. nav par kedām... :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #42 : 2019. gada 24. maijs, 09:38:37 »
katram, protams, piestāv kaut kas savs, bet es tomēr atbalstu tās dāmas, kas, spēj atrast ko krāsainu un pamanāmu neatkarīgi no auguma aprisēm. Neapšaubāmi, ar labām formām ir vienkāršāk atrast apģērbu jo labi izskatīsies dajebkas, bet ir pietiekami daudz sieviešu, kas arī bez šiem dotumiem spēj sevi sakomplektēt ar izteiksmīgu apģērbu, tai skaitā kedām. Es nedomāju dreskodu, drīzāk ikdienu. Jo ir nomācoši, ja cilvēks, kas jau tā nav apdāvināts ar izskatu vēl savelk mugurā ko vienmuļi pelēkbrūnu un nomācošu. Bet tai pat laikā - katram savs, ja viņš tā vēlas, es respektēju (ja vien tā tiešām ir vēlme, nevis padošanās)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #43 : 2019. gada 24. maijs, 10:27:31 »
Nū, Bobi, ne jau, un nepavisam ne par krāsām es... :) Un ne par izskatu...

bet Nāras pieminētais, ka meitas un mātes var iepirkties vienos veikalos, reizēm (uzsveru - reizēm!) izskatās šaušalīgi.. Un ja vēl kosmētiku lieto līdzīgi... Šito vislabāk lidostās var novērot, kad ģimenes dodas atpūtā - mātes un meitas, tiešām vienos veikalos pirkušās un pie viena spoguļa krāsojušās...

Protams, ir arī veiksmīgas mātes/meitas kombinācijas (no viena veikala), bet tās jau tā acīs neduras.

Nesen lasīju kaut kur internetos par šo tēmu kaut kāda modes padomdevēja pārdomas un ieteikumus, kam varu tikai piekrist par visiem 100%- piemēram,  ok, nēsājiet, dāmas, mini, bet! Tad ar biezajām zeķbiksēm vai pat plānām biksēm... lai cik skaistas kājas, seja un celīši ir veci.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #44 : 2019. gada 24. maijs, 11:31:17 »
Es kedu (lasīt zempapēžu un sporta tipa a la skechers) skrējēja ikdienā, jo daudz pārvietojos kājām, nespēju iedomāties, kā to paveiktu uz 7 cm papēža. Darbā ir maiņas apavi uz 4-5 cm papēdi, kā smejos - treniņam, ja gribas ko papēžainu uz kādu pasākumu uzvilkt, bet vienalga papēži ir mocības.
Par kleitu garumu runājot - reizēm nesaprotu ražotājus, jo nebūt ne jauniešu veikalā kleitu garums bieži ir dažus centimetrus augšpus ceļgala, un tas uz manu viduvējo 1,65 augumu. Kas tad tur sanāk garākām dāmām? Palaist garāku arī nav ko.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck