aa davaij pamēģināšu ,pēcāk protams atraušos ,bet nu lab-
Visvieglāk noraksturot Bobu, bobis ?? - sākas

redz ,es nemaz nezinu kā pareizi uzrakstīt

Tātad Bobis ir kā ex mīļākais ar kuru jāstrādā vienā darbavietā. Besī, bet nav kur sprukt.. laiku pa laikam viens otram sajucam papīru mapes. Īstenībā, labāk redzam viens otru ejam ,nekā nākam.
daddy- onkulis pa tantes līniju(pofig kuras tantes).. kā uzrodas, Tā neaizmirst parādīt,ka viņš nu gan visu dzīvē dara pareizi un stāsta ka viņš vislabāk zin kā nopelnīt pirmo miljonu, mazliet tāds ka tēvocis Sems no senām bildītēm ar izstieptu rādītājpirkstu.
Narčiks - jaukā latgales māsīca .. vienmēr pļapīga un gatava uz kafijošanu. Bet kopēju pļāputēmu mums nav daudz ,tādēļ sakrienamies pa retam.
Aste- bijušais skolotājs. kurš laipns un korekts, tomēr tā īsti neko netika iemācījis
Luīze- krustmāte, pie kuras jāiet ar smalku kniksi un pie durvīm jāpārvelk apavi. Pēc katras vizītes noslaukāmi sviedri no piepūles un stīvuma. uhhh..
reno- tante ārzemēs,kura nekad nav satikta. Tomēr dažreiz uzraksta pa vēstulei,kas liecina,cik dažādās pasaulēs mēs dzīvojam. mūs abas baida tā otrā, nezināmā pasaule, tadēļ diezvai kādreiz satiksimies.
Spārka -boss, kurš strādā pēc kkādām senām vadlīnijām ,mainīt neko negrib.jo nafig.. līdz pensijai izvilks. Un man arī pofig, kamēr potēties neliek tikmēr palikšu kur esmu.
Broņa- dīvaina kundzīte no lejas stāva,ar kvekšķošu punduršpicu padusē. Vakaros pa tumsu abi staigā un aprej garamgājējus.
Minne - māsa blakuspilsētā, dažreiz satiekamies un parunājamies. Māsa ,kā jau māsa, lai gan ir bijušas domas,ka viena no mums ir slimnīcā iemainīta.
tplviņš- ģimenes spārdāmā avs. Kad kādu no tantēm piekrāpj vīrs, tad steidzami meklēts tiek tplviņš ,lai uz vinu noveltu visu dusmu jūru par vīriešiem cūkām.
Kkaur dzimtā klīst nostāsti par brālēnu Kundalīnu, bet cik no čukstiem var saprast viņš ticis iespundēts trako namā. Lai vai kā ,neviens viņu nav redzējis .
Piekusu... pagaidām pietiks