Autors Tēma: Ziemas jaka pusaudzim - kur?  (Lasīts 1176 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Ziemas jaka pusaudzim - kur?
« : 2021. gada 27. novembris, 14:53:26 »
Vasaras beigās pārskatīju krājumus, sašķiroju pa izmēriem un paliku pilnā pārliecībā, ka abiem viss ir, tāpēc veikalā lieki negāju (kamēr bija iespēja). Izrādījās, ka plānās rudens jakas ir, bet ar šausmām skatos, ka ziemas jakas lielajam bērnam nav. Nezinu, vai nebija, vai kaut kur noliku, vai skatījos tikai rudens jakas, bet nav. Izvilku no krājumiem to, kas par lielu (der man), atlocīju piedurknes un palaidu, bet tas nav risinājums, jo nākamgad tas pats bezjakas stāvoklis būs jaunākajam.

Piesēdos (optimiste!) paskatīties, ko var dabūt internetā, un sapratu, ka nē. Maksāt 60+ eiro par kaķi maisā, jo apraksti ir nekādi, es neesmu ar mieru.

Kur vispār var nopirkt ziemas jaku ar kapuci (152. izmērs, bet varbūt lielāks)? Kā var nopirkt apģērbu tievam pusaudzim bez laikošanas? Nesaprotu. Ieteikumi "Pērciet jau pārbaudītus zīmolus" ir ņirdzīgi. Man pārbaudīts zīmols ir "KATI" – Ko Atdeva, Tas Ir.

IMHO tās cenas ir neadekvātas, līdz šim dzīvoju ar to, ko kāds atdeva, bet izrādījās vienā izmērā iztrūkums. Humpalām jau nav internetveikalu, ja? Kas tagad ir ar Aliexpress jaunās muitas gaismā? Paskatījos, bet tā arī nesapratu, kas atšķiras no agrākā Aļika (pēc muitas reketa sākuma neko neesmu sūtījusi).

Kaut gan - pat nezinu, ko es te gribu...
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Bobs

Atb: Ziemas jaka pusaudzim - kur?
« Atbilde #1 : 2021. gada 27. novembris, 15:38:40 »
Alītī ir pieaugušas sūtīšanas izmaksas, parasti atsūta pāris nedēļās, bet var būt arī ilgi. Es neko dārgu tur nesūtu un līdz ar to muitu vairs neviens neprasa. Kā tas iespējams, nezinu.
Ieteiktu skatīties Domina Sport outlet. Arī 4f ir labas kvalitātes apģērbi, tikai atlaižu nedēļa laikam cauri - bija 40% visam

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2021. gada 27. novembris, 15:42:12 »
Trix tak bez sertifikāta, kāds Domina :?:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #3 : 2021. gada 27. novembris, 15:44:28 »
domā, jauneklim arī nav  :scratch:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #4 : 2021. gada 27. novembris, 15:45:09 »
domā, jauneklim arī nav  :scratch:

Jauneklim ir 11 gadi, kovids garām nav gājis.
Nezinu kā Dominā, bet lasīts, ka sīkos bez sertificēta pieaugušā vienus neielaiž. Tik un tā viņš vēl nav tajā vecumā un prātā, kad var pats sev apģērbu pirkt.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #5 : 2021. gada 27. novembris, 16:08:00 »
Andelēmandelē var paskatīties. Man tāda paša vecuma bērns. Pirku kaut kur internetā, neatceros, kur, bet laicīgi. Varbūt next vai sportsdirect. Nekad neskatos izmērus, nemaz nezinu, kas tas 152. izmērs ir. Pērku pēc vecuma, piemēram, age 9-10, 10-11, tagad pirku 11-12, tāpēc Latvijā nemāku nopirkt. Es andelēmandelē pārdevu apavus, tak man prasīja iekšpēdiņu izmērīt, savu mūžu neko tādu nebiju darījusi. Bet nu labi, apaviem izmēram rakstīti atbilstošie cm. Es parasti pērku pa izmēram vai pusotram katru gadu lielākus, vēl ar rezervi sanāk.
Jāpaskatās, kādas tur jakas.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #6 : 2021. gada 27. novembris, 16:08:51 »
Izmēri puikam apkārtmērus, noskaidro, kāds izmērs viņam derēs ( varbūt s vai xs?)
Vari paskatīties internetā un pasūtīt uz mājām vai pakomātu, ja neder, atpakaļsūtīšana parasti ir par velti.

Varu ieteikt:
cropp.com    piemēram, https://www.sinsay.com/lv/lv/3984f-33x/quilted-jacket
sinsay.com
bestsecret.com

Atslēdzies Milka

« Atbilde #7 : 2021. gada 27. novembris, 16:12:06 »
https://www.reserved.com/lv/lv/boy/junior/outerwear/s/152-158

tagad vēl pie melnās piektdienas ir 20% atlaide

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #8 : 2021. gada 27. novembris, 16:14:33 »
https://www.andelemandele.lv/perle/5229076/kurtka-osenne-zimnjaja/

Tāda jaka, piemēram. Nu nav tur baigi dārgi.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #9 : 2021. gada 27. novembris, 17:05:33 »
Var paskatīties iekš ss.com pie apģērbiem. Var palaimēties pa lēto dabūt nesliktas lietas, jo daudzi tagad sūta, nokļūdās ar izmēru un tad cenšas notirgot. Var gadīties arī lietota manta labā stāvoklī, no kuras īpašnieks izaudzis.

Atslēdzies reno

« Atbilde #10 : 2021. gada 27. novembris, 17:09:12 »
Vē jau var sarunāt kādu pareizo pieaugušo, ar ko kopā iet. Bet andelēmandelē ļoti labi var atrast, un varb;ut pat sarunāt satikties un pielaikot

Atslēdzies Trix

« Atbilde #11 : 2021. gada 27. novembris, 17:13:29 »
Andelemandele, cik skatījos, nekad neko normālās cenās negadījās redzēt, to izsvītroju no ēdienkartes, bet šī jaka normālā cenā. Izmērs tikai būs par mazu. Jāpaskatās vēl.
Tas 146 ir auguma garums, pēc tā arī tiek noteikts izmērs. Manējiem "11-12 gadi" ir mazāk prognozējami pēc lieluma, piemēram, visas atbilstošā vecuma bikses ir par īsu.

OK, paldies par idejām, parušināšos.

(Man tiešām apģērbu veikalu sortiments ir tumša bilde...)

"Pareizais pieaugušais" ir vīrs, tikai viņam ar to laiku ir kā ir. Visiem veikaliem uz Rīgu jābrauc, tas nav pieskriet tepat uz Pepco.
Hmmm, a arī ideja, tikai neatceros, ko es tur rudenī redzēju.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #12 : 2021. gada 27. novembris, 17:13:59 »
Man visi par mazu palikušie puikas apģērbi jau ir atdoti, tā ka nav ko piedāvāt. Varbūt iekš FB ir kāda grupa, kur par simboliskām naudiņām piedāvā labus apģērbus, no kā bērni ir izauguši? Vēl ss.com var palūkot :?:

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #13 : 2021. gada 27. novembris, 17:22:02 »
Grūti spriest par kvalitāti un, iespējams, lietotai precei cena brīžam neadekvāta, bet kilomaxam ir arī interneta veikals https://www.e-kilomax.lv/lv/380-meteli-un-jakas
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies arisha

« Atbilde #14 : 2023. gada 14. novembris, 21:03:36 »
Es arī daudz iepērkos sinsay.com veikalā