Vasaras beigās pārskatīju krājumus, sašķiroju pa izmēriem un paliku pilnā pārliecībā, ka abiem viss ir, tāpēc veikalā lieki negāju (kamēr bija iespēja). Izrādījās, ka plānās rudens jakas ir, bet ar šausmām skatos, ka ziemas jakas lielajam bērnam nav. Nezinu, vai nebija, vai kaut kur noliku, vai skatījos tikai rudens jakas, bet nav. Izvilku no krājumiem to, kas par lielu (der man), atlocīju piedurknes un palaidu, bet tas nav risinājums, jo nākamgad tas pats bezjakas stāvoklis būs jaunākajam.
Piesēdos (optimiste!) paskatīties, ko var dabūt internetā, un sapratu, ka nē. Maksāt 60+ eiro par kaķi maisā, jo apraksti ir nekādi, es neesmu ar mieru.
Kur vispār var nopirkt ziemas jaku ar kapuci (152. izmērs, bet varbūt lielāks)? Kā var nopirkt apģērbu tievam pusaudzim bez laikošanas? Nesaprotu. Ieteikumi "Pērciet jau pārbaudītus zīmolus" ir ņirdzīgi. Man pārbaudīts zīmols ir "KATI" – Ko Atdeva, Tas Ir.
IMHO tās cenas ir neadekvātas, līdz šim dzīvoju ar to, ko kāds atdeva, bet izrādījās vienā izmērā iztrūkums. Humpalām jau nav internetveikalu, ja? Kas tagad ir ar Aliexpress jaunās muitas gaismā? Paskatījos, bet tā arī nesapratu, kas atšķiras no agrākā Aļika (pēc muitas reketa sākuma neko neesmu sūtījusi).
Kaut gan - pat nezinu, ko es te gribu...