Autors Tēma: pukstu... publiski  (Lasīts 880 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: pukstu... publiski
« Atbilde #15 : 2023. gada 14. maijs, 16:51:54 »
Ja tā blūze tiešām no blīva, bieza auduma kā džinss, tad tiešām dīvaini. Kādi nu Ķīnai standarti, jo lētāk, jo labāk. Priecājies, ka pogas nav ar karsto līmi pielīmētas...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #16 : 2023. gada 14. maijs, 17:03:22 »
Nav bieza. Plāna. Kā kokvilnas.

Atslēdzies reno

« Atbilde #17 : 2023. gada 14. maijs, 18:24:15 »
Dīvains pukstiens. Pogcaurumi izstaipījušies un cik tā darba sašūt mazākus. Iespējams, nav līmaudums, varbūt diegi lēti
 Blūzēm, krekliem vertikālā planka abās pusēs ir apm. 2 cm plata. Horizontāli iešūt pogcaurumu nav ne ērti, ne saprātīgi. To  ieloka 2 reizes un vēl līmē vienu locījuma joslu ar līmaudumu. Mēteļiem un žaketēm tādas plankas nav, pogas var būt lielas un tādēļ pogcaurumus veido horizontāli.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #18 : 2023. gada 14. maijs, 19:20:25 »
Nu re, paldies, reno, par kompetentu skaidrojumu!  Man, kas attiecas uz šūšanu, rociņas aug bezcerīgi no apaļās vietas, tāpēc pat neiedomājos, ka tas pogcauruma virziens var būt kaut kā tehnoloģiski nosacīts. Tad zināšu turpmāk, ka plānajām drēbēm vertikāli, biezajām horizontāli, un tā nav ražotāja nesajēdzīga iegriba, kā es te pukstēju.

Jā, samazināju pogcaurumus un problēmu atrisināju.

Atslēdzies Leonora

« Atbilde #19 : 2023. gada 14. maijs, 19:28:56 »
Tīri smieklīgs iemesls pukstēšanai un tomēr - nu kāds redīss ir izdomājis blūzēm pogcaurumus iegriezt vertikāli? Tīšām, lai tās pogas pašas vaļā nāk, ja? :angry:   :mrgr:  Ar horizontāliem nekad tā nenotiek. Tagad, it kā darīt nebūtu ko, sēdēšu un ķibināšu tos caurumus šaurākus, tad varbūt ciet turēsies..
 Smieklīga bēda, ja?  :mrgr:

Nav nekāds dīvains pukstiens, Reno.  Kāpēc man būtu kaut kas jāpāršuj nopirktai blūzei. Dažām- cik tur tā darba, bet es negribētu cackāties vēl ar šūšanu. Īstenībā nekad dzīvē nebiju iedomājusies par pogcaurumu vertikāli vai horizontāli  :rofl:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #20 : 2023. gada 14. maijs, 19:32:51 »
Tādēļ var pirms pērk uzlaikot, izstaipīt rokas uz visām pusēm, veras pogas vaļā vai neveras.  :rofl:

Atslēdzies reno

« Atbilde #21 : 2023. gada 14. maijs, 19:42:20 »
Pareiza garuma pogcaurumam nekad nekas nevērsies, it īpaši jaunam apģērbam. Parasti jau pogcaurumi sākumā ir pat pastingri

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #22 : 2023. gada 15. maijs, 11:32:16 »
Netiku sacījusi, ka tādu nopirku jaunu. Blūze veca, nupat pazemināta statusā par darba apģērbu. Tik pastrādāt nebija iespējams minētā iemesla dēļ, par ko arī sašūmējos  :mrgr:  Ko padarīsi, n reiz mazgāta, caurumi izļurkājušies. Bet nu tik daudz pat es ar savām  divām kreisajām rociņām varu sašūt  :smej:
« Pēdējās izmaiņas: 2023. gada 15. maijs, 11:46:45 no kvadra »

Atslēdzies reno

« Atbilde #23 : 2023. gada 15. maijs, 15:54:53 »
Nāra sāka pukstēt par jaunu blūžu labošanu. Skaidrs, ka tev bija valkāta :)