Autors Tēma: Pārgājienu un velomaršruti  (Lasīts 3226 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Atb: Pārgājienu un velomaršruti
« Atbilde #15 : 2023. gada 21. februāris, 17:30:45 »
Viena dāma uzsākusi pastaigas
https://www.lsm.lv/raksts/kultura/izklaide/modernizacija-nepietur-stacija-atgazene-rigas-nomales-romantiku-meklejot.a496749/
Laiks gan galīgi nepiemērots. Pa to rajonu esmu mazliet braukājusi (piedodiet), ļoti interesanti, visādi brīnumi. Tagad, izlasot, varētu kaut kad atkārtot -tad, kad zied ceriņi

Atslēdzies sanda

« Atbilde #16 : 2023. gada 22. februāris, 02:42:02 »
Es tur biju, nezināju, ka tā vieta saucas Atgāzene, nācu no Ziepniekkalna puses, neesmu rīdziniece.
Dīķa ielā iepazinos ar ļoti jauku gados jaunu čigānu ģimeni, diemžēl šobrīd viņi ir Anglijā.
Maksāja vairāk nekā prasīju, dāsni ļaudis, nedusmojos, ka man reiz kādu sīkumu nočiepa, laikam sporta pēcSmiley

Sastapu tur brīnum skaistu zirgu, gāju ap to riņķī un... ... Thinking... mans nevainojamais godīgums uzvarēja, nezagu to zirgu :rofl:
« Pēdējās izmaiņas: 2023. gada 22. februāris, 02:50:19 no sanda »

Atslēdzies reno

« Atbilde #17 : 2023. gada 19. marts, 12:02:58 »
[Mar 19 10:39:08] lumbergs:no bāzes vietas 1 diena Embūte, senleja, Krīvu kalns, Dinsdurbe, Induļa kaps, 2.diena uz Vaiņodes pusi- Lielbātas pils, avots, Volzbahs, tad Aizvīķi, mežaparks, 3.diena Nīkrāce, Lēnas, baznīca, mācītājmāja, Ātrās klintis, Lēnu muiža

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #18 : 2024. gada 22. februāris, 12:10:25 »

Atslēdzies reno

« Atbilde #19 : 2024. gada 22. februāris, 12:40:05 »
Kaut kā nebiju iedomājusies, ka Purvīša ainavas taču ir reālas vietas. Nu labi, varbūt mazliet pielabotas. Būs jāpameklē, vai iecerēto ainavu fotografēja vai iztika ar skicēm.
Marta vidus varētu derēt

Atslēdzies tuk

« Atbilde #20 : 2024. gada 22. februāris, 12:46:26 »
Studēja plenērā, vairākus uzmetumus un no tiem tad gleznoja lielo bildi.
Pa šiem gadiem ganjau ainava mainījusies, koki mēdz augt...