Autors Tēma: Minets VS anālais sekss.  (Lasīts 22670 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies Mangusts

Re: Minets VS anālais sekss.
« Atbilde #150 : 2016. gada 12. jūlijs, 14:30:05 »
Bet, manuprāt, būtiska ir tikai klasiskā forma. Viss pārējais ir tikai bonuss uz savstarpējās piekrišanas pamata.

Balsojumu vajadzēja par tēmas būtību taisīt.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies daddy

« Atbilde #151 : 2016. gada 12. jūlijs, 16:24:27 »
A par ko tēma? Ā, ka A ir nebūtisks intīmās attiecībās, M gan būtisks. Autora prāt.

ak Tu par to??! :)

Man visbūtiskākais šķiet tas, ka, attiecīgi piestrādājot, no cienmātes varu dabūt visu, ko tai brīdī vēlos - A, M, Dekamerons un Kamasutra 3 sējumos :) 
...praktiski nav neatsaucīgu sieviešu (viņa vispār radījums pakļāvīgs :big_hug:), lai gan te vienai otrai es pirkstiņu mutē nebāztu, toties ir nemākulīgi vai slinki vīrieši :) :) 

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #152 : 2016. gada 12. jūlijs, 16:31:19 »
Par izteikumu "radījums" es Tev kārtīgi sadotu pa nagiem, lai vairs tādus apzīmējumus neraksta. Pārējo daļu varēji ierakstīt, diskusijai sākoties, varbūt izpaliktu vismaz daļa sviesta no abām debatējošajām pusēm.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #153 : 2016. gada 12. jūlijs, 16:39:17 »
Par izteikumu "radījums" es Tev kārtīgi sadotu pa nagiem, lai vairs tādus apzīmējumus neraksta.

\

Radītāja Tu esi saviem bērniem, man ne :)
...bet ja Tevi šis vārds aizskar, tad lūdzu piedod, tā nebija domāts.

Šveikā bija aprakstīts tiesas process, kad kāds bija apvainojies par to, ka viņu nosauca par eksemplāru :D

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #154 : 2016. gada 12. jūlijs, 17:02:29 »
ja Tevi šis vārds aizskar
Ja vīrietis lieto vārdu 'radījums' attiecībā uz sievieti, tas var radīt maldīgu iespaidu, ka sevi viņš uzskata ne par tādu pašu radījumu, bet kaut ko augstāku.
Bet nu es iebraucu oftopikā, ko pati tik cītīgi uz Skabūzi pārnesu.
Vienīgais ar ko varu attaisnot repliku atstāšanu te - 'tas, ko mēs pasakām vai domājamies pasacījuši, un tas, ko citi ar to saprot, bieži nav viens un tas pats. Kas, cerams, beigās nebūs šī topika vienīgā morāle un "sausais atlikums". ;)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #155 : 2016. gada 12. jūlijs, 19:41:41 »
Ja visu laiku cepsies, vai visi visu pareizi saprot, var nonākt trakomājā ne par ko. Vopšim citi nešārē, a psihs tu. Traks var palikt...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #156 : 2016. gada 13. jūlijs, 08:43:47 »
Ja visu laiku cepsies, vai visi visu pareizi saprot, var nonākt trakomājā ne par ko. Vopšim citi nešārē, a psihs tu. Traks var palikt...

Mao, vnk pieņem, ka sievietei vienmēr taisnība, pat ja viņai nav taisnība, un trakuma risks būs noņemts :)
/а Васька слушает да ест.../

Atslēdzies Mao

« Atbilde #157 : 2016. gada 13. jūlijs, 08:55:37 »
Tā ir nekur nepastiprināta ilūzija, ka "pieņemot, kā ir" dzīvosies kaut kā labāk. Man, par piemēru, viss ir ar kājām gaisā. Un goč pendel stipri vieglāk jau nav, bet jautrāk ui kudi gan.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #158 : 2016. gada 13. jūlijs, 08:57:43 »
Tā ir nekur nepastiprināta ilūzija, ka "pieņemot, kā ir" dzīvosies kaut kā labāk.

Nē, es nesaku, ka jāsadzīvo ar skabargu sēžamvietā. Es saku, ka nevajag vizināties ar pliku pakaļu pa neēvelētu dēli... :)

protams, ja šķiet, ka dzīvei trūkst asuma, tad kasoties ar sievieti to var iegūt pārpārēm :)  vēl var mēģināt pacietībā pārspēt kaķi, sasmelt izlietu šņabi u.c. bezcerīgas lietas :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #159 : 2016. gada 13. jūlijs, 09:13:27 »
...vel var vērot kā sistēma uzkarās.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 13. jūlijs, 09:36:53 no Mao »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #160 : 2016. gada 13. jūlijs, 09:40:08 »
Tā ir nekur nepastiprināta ilūzija, ka "pieņemot, kā ir" dzīvosies kaut kā labāk. Man, par piemēru, viss ir ar kājām gaisā. Un goč pendel stipri vieglāk jau nav, bet jautrāk ui kudi gan.
_
Un visu laiku stāsts par to, ka tēmas autoru TAS neskar, cīņa par mistiskajiem citiem. ;)
Uhhhh, tūlīt noraušos. :), bet nu, ierastā loģika ...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #161 : 2016. gada 13. jūlijs, 10:33:24 »
Par ko Tev norauties es neredzu. Par to, ka netici, ka kāds var būt savādāks? Tas tak normāli.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #162 : 2016. gada 13. jūlijs, 11:02:10 »
Par to, ka izpratne un vēlmes mēdz būt dažādas, runāts tiek jau padsmit lapās :),
un par to, ka consensus jārod, ja ir vēlme turpināt kopā.
Jāatrod kompromiss, starp vēlamo un esošo.
Pasaule jau nemēdz būt ideāla, lai kā to vēlētos...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #163 : 2016. gada 13. jūlijs, 15:38:28 »
Tēma tikpat tikpat neauglīga, kā diskusija ar pārliecinātu veģetārieti.
Izštuko, ka izvēlētais modelis ir vispareizākais un tā arī deklarē, neklausoties to, ka kādam jebkādi zaļumi izraisa alerģiskas reakcijas vai vnk besī.
Tāpat arī ar seksu - anāls, orāls.. da kaut lādot dīvaino pieredzi  un padusē vai kāju pirkstu starpās.
Galvenais, lai darbības sagādā baudu visām iesaistītajām personām. Ja vēlme pēc inovācijām, bet otrai pusei kādas pieredzes nav, tad jāmāk radīt interesi un vēlmi pamēģināt.
Lai šī vēlme rastos, vissvarīgākais ir viens vienīgs faktors - abpusēja mīlestība un 100% uzticēšanās.
Pārējais ir liekvārdība :)

P.S
Svarīgi ir noķert arī pareizo garstāvokli. Abpusēji ;)
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 13. jūlijs, 15:47:47 no Broms »

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #164 : 2018. gada 21. augusts, 16:23:04 »
sievietes orāla apmierināšana mēnešreižu laikā būtu adekvāts pretīdāvinājiens. Gadās taču, ka tām cācām viss iekšpusē ir tik sāpīgs šajā laikā. Bet seksu gribās. Nu tad, kungi, apsieniet baltus šircīšus un atstrādājiet ar mēli un lūpām. Pirkstus nekur nebāzt! Tas nekas, ja gadīsies kādu gabaliņu nolobītas, asiņainas gļotādas norīt - pirmkārt, gaļa ir un paliek gaļa, otrkārt - tur ir daudz vērtīgu vielu, hormonus ieskaitot. Nespļaudīties! Un ģīmi palagos neslaucīt! Izrādīt nepatiku ir nepieņemami.

Izklausās ļoti normāli. Man nav iebildumu, es pat teiktu - ja dāmai tā vajag, man tikai prieks.
(nenoturējos, jo pārlieku bijāt vienbalsīgi sacepušās, ko pašas arī atzināt)