Autors Tēma: peldkostīmu izmēri  (Lasīts 6650 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Atb: peldkostīmu izmēri
« Atbilde #60 : 2023. gada 17. februāris, 13:56:15 »
Nez vai.  Kā tad Aliexpress būtu vispār par manu pasūtījumu uzzinājis?  :?:

Cik saprotu, krāpnieki iebāžas tajā posmā starp Tevi un pārdevēju, kad jāmaksā, ievedot Tevi viņu lapā  :?:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #61 : 2023. gada 18. februāris, 06:59:31 »
Neko es vairs nesaprotu. Tagad pienākusi ziņa, ka viens mans pasūtījums izšipēts ar paredzamo saņemšanas laiku 08.03. Un kas tās bija par īsziņām par nesaņemto apmaksu, apmaksas prasīšanu un pasūtījuma anulēšanu?! Kļūda, kas novērsta? Kkādu krāpnieku iespraukšanās ar cerību, ka metīšos otrreiz maksāt?! Nu hvz. Labi, pagaidīsim, paskatīsimies, kas tālāk būs.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #62 : 2023. gada 23. februāris, 21:51:59 »
krāpnieki

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #63 : 2023. gada 23. februāris, 22:06:30 »
Nu nezinu, nezinu... Vot kad būs pārlekts, t.i. prece saņemta, tad arī sacīsim hop. Pagaidām viss izskatās ļoti dīvaini. Būs, nebūs - hvz. Esmu gatava arī scenārijam, ka pēdējā dienā pirms izlidošanas drudžaini skriešu pa Rīgu peldkostīma meklējumos. Tagad gaidu - avosj atsūtīs, ko pirkt no lieka. Stulbi...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #64 : 2023. gada 23. februāris, 22:45:33 »
internetu veikali piedāvā pirkt arī no noliktavas. Tas ieekonomē pārsūtījuma izmaksas, var piezvanīt un jautāt , vai tas ko vēlies ir pieejams un vai vispār ir... nu es tā domāju. Tad vismaz nav visas bodes jāķemmē, konkrēti aizbraukt un novērtēt uz vietas... man liekas. Nu Vienkārši e-veikali piegādes noteikumos , piedāvā variantu pirkt noliktavā