Par lasīšanas paradumiem....nāk prātā Velbeks ar "Platformu" par franču profesoru, kurš dodas atvaļinājumā uz dienvidiem, lidostas veikalà nopērk pāris tā brīža bestsellerus, kurus lasīt dienvidu pludmalēs!..viens ir "Firma", kura Holivudas ekranizācijā galveno lomu spēlēs Toms Krūzs un arī Nikola Kidmena, bet grāmata esot pilnīgs mēsls ( neesmu lasījis, filmu atceros) ar pilnīgi un totāli samākslotām ainām !...galvenajam varonim, tas kurš Toms Krūzs , diezgan atklāti tiek vilināts uz gultu ar seksīgu beibi, bet tas idiots ni un ni, jo viņam sieva utt...te franču profesors, kurš lasa "Firmu" sadusmojas uz to idiotu un masturbē, pie tam to dara uz grāmatas lappusēm! ...tad tās salīp no spermas un nav vairs lasāmas, gràmata tiek aprakta pludmales smiltīs! ...fvzin, kā beidzas romāns!

Vai masturbējat lasot erotiskas ainas? Es, jà - atzīstos, ka esmu kā Velbeka franču profesors....bet nekad to nedaru uz grāmatu!

...man gan te ir mājās viena krievu valodā Emanuēlas grāmata....moš, sajusties kā franču profesoram? ....lasīšanas paradumi....ar bibliotēkas grāmatām?