Autors Tēma: Nerātnā versija. Lasīšanas paradumi  (Lasīts 21546 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Nerātnā versija. Lasīšanas paradumi
« : 2017. gada 01. maijs, 22:29:45 »
Par lasīšanas paradumiem....nāk prātā Velbeks ar "Platformu" par franču profesoru, kurš dodas atvaļinājumā uz dienvidiem, lidostas veikalà nopērk pāris tā brīža bestsellerus, kurus lasīt dienvidu pludmalēs!..viens ir "Firma", kura Holivudas ekranizācijā galveno lomu spēlēs Toms Krūzs un arī Nikola Kidmena, bet grāmata esot pilnīgs mēsls ( neesmu lasījis, filmu atceros) ar pilnīgi un totāli samākslotām ainām !...galvenajam varonim, tas kurš Toms Krūzs , diezgan atklāti tiek vilināts uz gultu ar seksīgu beibi, bet tas idiots ni un ni, jo viņam sieva utt...te franču profesors, kurš lasa "Firmu" sadusmojas uz to idiotu un masturbē, pie tam to dara uz grāmatas lappusēm! ...tad tās salīp no spermas un nav vairs lasāmas, gràmata tiek aprakta pludmales smiltīs! ...fvzin, kā beidzas romāns! :D
Vai masturbējat lasot erotiskas ainas? Es, jà - atzīstos, ka esmu kā Velbeka franču profesors....bet nekad to nedaru uz grāmatu! :)...man gan te ir mājās viena krievu valodā Emanuēlas grāmata....moš, sajusties kā franču profesoram? ....lasīšanas paradumi....ar bibliotēkas grāmatām? :)

Atslēdzies tuk

Re: Nerātnā versija. Lasīšanas paradumi
« Atbilde #1 : 2017. gada 02. maijs, 08:29:56 »
...izklausies ļoooti vientuļš...

Atslēdzies roze

« Atbilde #2 : 2017. gada 02. maijs, 10:02:18 »
Var jau fantazēt, ka visi lasa tā, kā pievienotajā mākslas darbā atainots. Bet nez vai tā ir.

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #3 : 2017. gada 02. maijs, 10:37:19 »
...izklausies ļoooti vientuļš...
...izklausās, ka atpazīsti vientulību, bet tas ir dots vientuļajiem...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #4 : 2017. gada 02. maijs, 10:43:28 »
...izklausās, ka atpazīsti vientulību, bet tas ir dots vientuļajiem...

aha, un visi kriminālizmeklētāji ir noziedznieki, ārsti ir slimi un tā vari paturpināt ;)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #5 : 2017. gada 02. maijs, 13:33:00 »
Man šķiet, ka te kādu velti amnestēja - bikšu priekša kā neturējās ciet, tā neturas joprojām.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #6 : 2017. gada 02. maijs, 13:51:42 »
Vai Velbekam būdu divi romāni ar vienādu nosaukumu? Tajā, kas man plauktā, pavisam cits sižets... Mišels (ierēdnis) un Valērija Taizemē, un daudz seksa. Beigās viesnīcu uzrauj gaisā, jo vietējiem pieriebies

P.S. Kidmenu filmā "Firma" arī neatceros...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #7 : 2017. gada 02. maijs, 14:01:52 »
Vai Velbekam būdu divi romāni ar vienādu nosaukumu? Tajā, kas man plauktā, pavisam cits sižets... Mišels (ierēdnis) un Valērija Taizemē, un daudz seksa. Beigās viesnīcu uzrauj gaisā, jo vietējiem pieriebies

P.S. Kidmenu filmā "Firma" arī neatceros...
...pareizi, šo sauca Mišels un man nav plauktà, bet grāmatas "Firma" aprakšana pludmales smiltīs bija pirms viņš sāka kniebties ar Valēriju, ar šo attiecības sākās pēc atgriešanās Parīzē....un neatceries filmā Kidmenu, es ar neatceros! :D...mēsls tak

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #8 : 2017. gada 02. maijs, 14:19:02 »
Moš vajag sacerēt savus romānus, nevis pielabot jau gatavos... mēsls vien sanāk...Ne tur profesora, ne grāmatas, ne Kidmenas... Un Firmas varoni, st citu, beibe fiski sašņorēja, i sieva aizmirsās

Atslēdzies dip

« Atbilde #9 : 2017. gada 02. maijs, 14:35:52 »
Moš vajag sacerēt savus romānus, nevis pielabot jau gatavos... mēsls vien sanāk...Ne tur profesora, ne grāmatas, ne Kidmenas... Un Firmas varoni, st citu, beibe fiski sašņorēja, i sieva aizmirsās
Viņš taču sacer ar'.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #10 : 2017. gada 02. maijs, 16:56:44 »
Man šķiet, ka te kādu velti amnestēja - bikšu priekša kā neturējās ciet, tā neturas joprojām.
Es Tevi mīlu, kvadra! :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #11 : 2017. gada 02. maijs, 22:53:47 »
Es zinu Grišama Firmu, grāmata bija ok.

Dāmas, ko piesienaties nakata kungam - Nerātnajā sadaļā drikst ne tikai bikses atpogāt.

Ja par tēmu - pusaudža vecumā taču neprecējās un ar seksu ne visi tik agri nodarbojās, tātad nosacīta "vientulība" tad bija nolemta, erotiskas grāmatas lasot ;)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #12 : 2017. gada 02. maijs, 23:08:50 »
Grāmata bij laba, apēdās uz hop.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #13 : 2017. gada 04. maijs, 15:46:26 »
Tātad neviens vairàk neatzinās, ka masturbē, lasot erotiskus sižetus grāmatā!
Tad paziņosim, ka Velbeks ir melis un dzīvē neviens nekad tà nedara! :)...nu, es laikam neskaitos..

Atslēdzies Mao

« Atbilde #14 : 2017. gada 04. maijs, 16:08:40 »
Tātad neviens vairàk neatzinās, ka masturbē, lasot erotiskus sižetus grāmatā!
Tad paziņosim, ka Velbeks ir melis un dzīvē neviens nekad tà nedara! :) ...nu, es laikam neskaitos..

Ko piesējies? Bij žurnāls "Veselība", kur varēja izķert pliku pupu, ja medīja speciāli. Tad bij videokasetes, tagad nets. Uz grāmatu nevienam nav uztrāpījies. Nu izņemot Tevi.