Autors Tēma: henrija millera pēdās..  (Lasīts 31585 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

henrija millera pēdās..
« : 2017. gada 11. septembris, 11:32:30 »
Henrijs Millers dievināja prostitūtas...redzēja viņā cilvēku...sarakstīja "Vēža tropu", kuru gan neesmu lasījis vēl, bet sapratni par viņu guvu no Anaisas Ninas dienasgrāmatas..
Tātad tēmas būs par satiktajām prostitūtām un cik tās dažàdas un reizē vienādas...nu, kā jau visas sievietes! :)

Atslēdzies Luīze

Re: henrija millera pēdās..
« Atbilde #1 : 2017. gada 11. septembris, 12:04:55 »
Tēma par prostitūtām? Lai nu būtu... :)

Pirms gadiem 15, kad vēl intīmpakalpojumu sniedzējas nebija pārceltas uz Lienes ielas filiāli, bet neslēpdamās ganījās pa Čaka ielu, es viņas vairāk vai mazāk zināju pēc sejas. Ap plkst. 17iem devos uz trolejbusu, un tur jau viņas bija... gandrīz katru dienu vienas un tās pašas. Kad tuvumā parādījās trafarēts pašvaldības policijas auto, viņas zibenīgi nozuda un saplūda ar transporta gaidītājiem pieturā. :)
Kādā reizē savā piemājas RIMI skatos un redzu seju, tā kā pazīstamu, tā kā nē. Un tad atausa sapratne - tā tak Čaka ielas "darbiniece", tikai ar īsiem matiem (bez garās zirgastes), nekrāsotu seju, parastās drēbēs un ar vīru pie sāniem. :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #2 : 2017. gada 11. septembris, 12:08:15 »
...jebkādu pakalpojumu (ne tikai intīm-) sniegšanā ir sastopami profesionāļi (-es) un ir amatieri (-es)...

profesionāļi ar savu darbošanos pelna iztiku, tādēļ viņi ir ieinteresēti izdarīt pēc iespējas mazāk un saņemt par pakalpojumu pēc iespējas vairāk naudas... no šiem pēc iespējas ir jāizvairās, jo par draņķīgu servisu noplēsīs 7 ādas... un stāsti par "atkārtotu pirkumu" vai "klienta lojalitāti"... ir pasakas...

savukārt amatieri savu pakalpojumu sniedz "for fun" un viņus interesē pats pakalpojums; samaksa ir otršķirīga, piemēram, lai nosegtu pakalpojuma pašizmaksu...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #3 : 2017. gada 11. septembris, 12:25:03 »
Olga.
Mana pirmà sieviete, kuru nopirku par naudu.
90.gadi neatnàca tikai ar džinu un toniku, bet arì ar SM- reklàmu, kur piedàvā visu. Arī meitenes, viņu reklāma ir pašās avīzes beigās.
Viena stunda 15 lati, ceturtā par brìvu! (nu, kurš gan spējīgs ceturtajà vēl kniebties? :D )
Visu tak gribas izmēģinàt! Ne tikai džinu ar toniku, importa auto un kompaktdiskus...arī maksas meitenes....bet ir nedrošība, jo ja atceramies 90.gadus, tad visur ir "jumti" un nekad neesi drošs, kur iekulsies...
Bet sex ir cilvēces dzinējspēks, un pie pakaļas tie jumti! Zvanu uz firmu un tàlāk jau visa komunikācija notiek krieviski, jo valsts valodas likums vēl nestrādā un pati valsts ir jauna...
Esot jàbrauc uz stāvlaukumu Maskavas ielà pie Salu tilta, tur varēšu izvēlēties kuru meiteni...nu, jā jāpasaka kāds auto, kāds numurs ...
Ierodos tajā stāvlaukumā un drīz piebrauc 7.žigulis, no kura izbirst suteners(no priekšējà sēdekļa) un 3 meitenes no aizmugurējà sēdekļa....kā jau pirmajā reizē šādā darījumà, tad esmu uztraucies un norādu uz vienu no tām - Olgu.
15 lati par stundu + 5 lati par istabu.
Braucam tur pat netālu Maskavas ielā uz kādu dzīvokli baltā ķieģeļa ēkā. Dzīvokļa saimniece krieviet ielaiž istabà, kur padomju mēbeles un divguļamais dīvāns... Olga ar pierastu kustību atver skapi un izvelk tīru palagu, kuru uzklāj uz tā izvilktā dīvāna...
Man viss pirmo reizi, joprojām bremzēju un skatos lielàm acīm..
Nav man šādas pieredzes...līdz šim bija tā aplidošana, valdzināšana, mēģinàšana piedzirdīt, lai tiktu biksiņās...šeit 15 lati, bet ko tālāk? Kaut ko jārunā?...nu, mēģinu iepazīt tuvāk...ok, Olga...pēc horoskopa vērsis un suns, 23 gadi...jopcik, mana pirmā meitene ar kuru zaudēju nevainību ar bija vērsis un suns....
Olga jautā, kāpēc bremzēju?...nu, jā...par sex ir samaksāts, bet man nav ierasts....pirmā reize takš
Olga ir skaista krieviete, augumā virs 170cm , lieliskas krūtis, garas kājas un neliels vēderiņš ar drusk tauku kārtiņu, kas dievīgi patīkams...ar visu manu biklumu stundas laikā paveicām to divreiz, man ļoti patika!
Sarunās atradām arī kopīgo, esam strādājuši vienlaicīgi 80.gadu beigās vefā...tad tur strādāja 20 tūkstoši cilvju
Šis darbs - prostitūcija, viņai patīk....jā, bija viņai savs džeks, bet kad uzzināja, ka viņa pārdodas, tad attiecības izjuka...tagad neviena nav
Lieliskā Olga! :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #4 : 2017. gada 11. septembris, 13:41:48 »
Pēc pāris mēnešiem Olgu satiku vēlreiz.
Tagad jau biju iekodies prostitūcijas ābolā, pieredze ir un biklums pazudis.
Ir brīvs dienas vidus un kāpēc nenokniebties bez saistībàm?
Man iepatikās attiecības ar prostitūtām, tu samaksā un neviena negaida, ka tagad precēšu , jaukšu savas dzīves kārtību....samaksā un drāzies! :)
Kad zvani uz sex pakalpojumu firmu - nekad nezini, ko dabùsi?
Jā, vēlāk...kad esi regulàrs klients, tad ar suteneru vari apspriest - kura meitene šodien pieejama, vai jauna, svaiga utt...bet tas nav stāsts par šo Olgu!
Firma šoreiz kaut kāda kreisà, nav sutenera un nauda jāatdod tieši meitenei...nu, viņas ir izslègu§as vidutàjus, bet ir risks norauties no "jumta"..
Šoreiz ir pilsētas jùgendcentrs. Olga mani ieraugot atplaukst platà smaidā - nekāda riska, savējais! ....maksàju par 2 stundām un domàju par viņas seksīgo vēderiņu.
Dzīvoklis ir jùgendstils visā krāšņumà...pat dīvāns uz kura guļamies, ir ar ulmaņlaika kokgrebumiem....estētiska vieta kniebienam! :)
Tas bija neprāts, man Olga tā patika, ka drāzāmies visas divas stundas...es beidzu reizes piecas un Olga ar...saka jau, ka prostitūtas stràdājot visu kontrolē un nav orgasmu, bet....viņas jau ar ir tikai sievietes....pareizā attieksme un viss notiekās! :)
Pēc šīm divām stundàm par Olgu neko nezinu...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #5 : 2017. gada 11. septembris, 13:49:07 »
Henrijs Millers dievināja prostitūtas...redzēja viņā cilvēku...sarakstīja "Vēža tropu", kuru gan neesmu lasījis vēl
Skatos plauktā vietā, kur jābūt "Vēža tropam" - nav. Līdz griestiem pie grāmatplaukta uzrāpos - nav. Nakat, atdod ar labu!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #6 : 2017. gada 11. septembris, 14:14:23 »
Skatos plauktā vietā, kur jābūt "Vēža tropam" - nav. Līdz griestiem pie grāmatplaukta uzrāpos - nav. Nakat, atdod ar labu!
būs kāda draudzene, kurai nav vīrieša nospērusi, un glabā zem gultas ar saviem slapjiem sapņiem....
Nafig man spert Milleru, ja rakstu labàk? ;)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #7 : 2017. gada 11. septembris, 14:22:36 »
Man mājās jābūt "Vēža tropam", un es to neesmu lasījusi. Turklāt šobrīd nav nevienas lasāmas grāmatas no bibliotēkas. Ir vērts lasīt?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #8 : 2017. gada 11. septembris, 14:32:23 »
Man mājās jābūt "Vēža tropam", un es to neesmu lasījusi. Turklāt šobrīd nav nevienas lasāmas grāmatas no bibliotēkas. Ir vērts lasīt?
...izlasi, un tad izlem, vai man atdosies! :)
Negribu uz Skabùzi, plììīz ! :D

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #9 : 2017. gada 11. septembris, 15:14:07 »
Guļnara.
Austrumu sieviete un figvzin, kà nokļuvusi Latvujà.
Zvanu uz sex firmu un jābeauc uz Vecmīlgràvi. Atkal 15 lati + 5 lati par gultu un tīriem palagiem.
Bet īsti jau nezini, ko ieraudzīsi...
Šoreiz Vecmīkgrāvis un Staļina laikà celtà màja....augsti griesti, lieli logi ! :)
Guļnara ir austrumu sieviete, 19 gadi ...pēc horoskopa jaunava un tīģeris...šķiet dzīvo tieši tur - tajà Staļina laika celtajā màjà...gulta ir viņas, viss ir silts un sex ir ģimenisks....nu, kā pie siltas sievas svētdienas rītà...domāju, moš, viņa ir gultā vèl no nakts? ...ir pusdienlaiks...
Ļoti salda, karsta austrumu sieviete!
Lieliskā Guļnara! :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #10 : 2017. gada 11. septembris, 15:22:18 »
...izlasi, un tad izlem, vai man atdosies! :)
Negribu uz Skabùzi, plììīz ! :D

Nē, neatdošos.  :fryingpan:

Par lasīšanu vēl padomāšu.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #11 : 2017. gada 11. septembris, 16:04:53 »
Karīna.
Lūk, brunete ...dedzīga un figviņzinkàda.
23 gadi, lauva un gailis.
Istaba dràzienam ir viesnīca ...nu, tā , kura uz Gogoļa ielas pretī centràltirgum....ieiet tit - jau vienas šausmas ....viss tik drūmi, ka pisties negribas...par 5 lati dabonam numuriņu, kur atslēga kà no maxmàjiņas un pats viesnīcas numurs - mī un žē...tumboçka pie gultas...pati gulta - atceraties tàdu atspergulta ar nograuztiem dēļa galiem galos?
Ok, neesam nàku§i vērtèt inventàru, bet stundi kniebties!
Palagi ir ìstas kitajkas...to varam citur apspriest, kas ir kitajkas...
Bet galvenais jau ir kniebiens...pofig tie palagi..
Stundas laikā divreiz beidzu...un paliek vēl 10 minūtes, kad atbrauks savākt beibi sutenwrs...
Un te , tā mana krievu§ka Karīna apsēžas gultas stūrī un sāk bimbāt...dzīve grūta, veči cūkas, vienai bērns jāaudzina un naudas  nav ...sēž un bimbā ..
Krītiu panikà ...ko man tagad darīt, kniebiens bija jauks, man viņu patiesi žēl...dodu 10 latus!....tas ir ok, raudàt beidzam, sagaidàm suteneru un sakām čau! :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #12 : 2017. gada 11. septembris, 16:07:17 »
klau, Tu tak veselu kapitālu esi prostitūtās pajājis, latviski sakot... ;) 
...un visām vārdiņus atceries...moš bučojies arī ar šīm  :faint: :faint:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #13 : 2017. gada 11. septembris, 16:11:02 »
Ja apraksts sākts no 90tajiem, tad kamēr līdz vakardienai nonāksim...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #14 : 2017. gada 11. septembris, 16:12:54 »
Ja apraksts sākts no 90tajiem, tad kamēr līdz vakardienai nonāksim...

un ja rēķinām, ka 5 lati savulaik bija 1000 rubļi, ar ko nedēļu varēja iztikt, nevis 7 eiro, par ko knapi 1 pusdienas sanāk...