Olga.
Mana pirmà sieviete, kuru nopirku par naudu.
90.gadi neatnàca tikai ar džinu un toniku, bet arì ar SM- reklàmu, kur piedàvā visu. Arī meitenes, viņu reklāma ir pašās avīzes beigās.
Viena stunda 15 lati, ceturtā par brìvu! (nu, kurš gan spējīgs ceturtajà vēl kniebties?

)
Visu tak gribas izmēģinàt! Ne tikai džinu ar toniku, importa auto un kompaktdiskus...arī maksas meitenes....bet ir nedrošība, jo ja atceramies 90.gadus, tad visur ir "jumti" un nekad neesi drošs, kur iekulsies...
Bet sex ir cilvēces dzinējspēks, un pie pakaļas tie jumti! Zvanu uz firmu un tàlāk jau visa komunikācija notiek krieviski, jo valsts valodas likums vēl nestrādā un pati valsts ir jauna...
Esot jàbrauc uz stāvlaukumu Maskavas ielà pie Salu tilta, tur varēšu izvēlēties kuru meiteni...nu, jā jāpasaka kāds auto, kāds numurs ...
Ierodos tajā stāvlaukumā un drīz piebrauc 7.žigulis, no kura izbirst suteners(no priekšējà sēdekļa) un 3 meitenes no aizmugurējà sēdekļa....kā jau pirmajā reizē šādā darījumà, tad esmu uztraucies un norādu uz vienu no tām - Olgu.
15 lati par stundu + 5 lati par istabu.
Braucam tur pat netālu Maskavas ielā uz kādu dzīvokli baltā ķieģeļa ēkā. Dzīvokļa saimniece krieviet ielaiž istabà, kur padomju mēbeles un divguļamais dīvāns... Olga ar pierastu kustību atver skapi un izvelk tīru palagu, kuru uzklāj uz tā izvilktā dīvāna...
Man viss pirmo reizi, joprojām bremzēju un skatos lielàm acīm..
Nav man šādas pieredzes...līdz šim bija tā aplidošana, valdzināšana, mēģinàšana piedzirdīt, lai tiktu biksiņās...šeit 15 lati, bet ko tālāk? Kaut ko jārunā?...nu, mēģinu iepazīt tuvāk...ok, Olga...pēc horoskopa vērsis un suns, 23 gadi...jopcik, mana pirmā meitene ar kuru zaudēju nevainību ar bija vērsis un suns....
Olga jautā, kāpēc bremzēju?...nu, jā...par sex ir samaksāts, bet man nav ierasts....pirmā reize takš
Olga ir skaista krieviete, augumā virs 170cm , lieliskas krūtis, garas kājas un neliels vēderiņš ar drusk tauku kārtiņu, kas dievīgi patīkams...ar visu manu biklumu stundas laikā paveicām to divreiz, man ļoti patika!
Sarunās atradām arī kopīgo, esam strādājuši vienlaicīgi 80.gadu beigās vefā...tad tur strādāja 20 tūkstoši cilvju
Šis darbs - prostitūcija, viņai patīk....jā, bija viņai savs džeks, bet kad uzzināja, ka viņa pārdodas, tad attiecības izjuka...tagad neviena nav
Lieliskā Olga!