Autors Tēma: Kiberkara mainīgā seja  (Lasīts 7528 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Kiberkara mainīgā seja
« : 2018. gada 21. februāris, 08:52:25 »
ņemot vērā, ka AM paredz turpinājumu šai sāgai, būtu žēl, ja tāda tēma pazūd...

Aizsardzības ministrija: Pret Latviju tiek izvērsta masveida informācijas operācija

2018.gada 20.februāris.
Informāciju sagatavoja AM Militāri publisko attiecību departamenta Preses nodaļa

Aizsardzības ministrija vērš uzmanību, ka saistībā ar pēdējo dienu notikumiem banku sektorā un ar Latvijas Bankas prezidenta Ilmāra Rimšēviča aizturēšanu, ir augsta varbūtība, ka tiek īstenota no ārienes organizēta plaša mēroga informācijas operācija...tālāk šeit: https://www.leta.lv/home/press_release/4181D38D-63B8-47C0-9B33-BD275E6AB003/

Atslēdzies ragana

Re: Kiberkara mainīgā seja
« Atbilde #1 : 2018. gada 21. februāris, 09:06:44 »

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #2 : 2018. gada 21. februāris, 14:51:02 »
nuja - un mūsējie tik steidzas palīdzēt to šmuci izšļakstīt iespējami tālu :sarcasm: Lai kā nu tur būtu vai nebūtu ar I.R., šis nu nebija brīdis, kad knābim izpausties - foršs veids, kā LR  tēlu aptaisīt.Un visi vājoņa un šahistes izteikumi... :evil:

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #3 : 2018. gada 21. februāris, 17:07:40 »
Nebūtu tādi mums tie cilvēki, - nebūtu nekādas iespējas visādiem kiberkarotājiem. Visu izšķir cilvēku kvalitāte.

Korupciju un tās pēdas es redzu itin bieži. Pat tēmu gribējās taisīt augšā, bet noslinkoju. Nu jau ir izaugusi (izgājusi lielajā dzīvē) vesela neatkarības paaudze, un es redzu, ka, auguši LV bijušajā gaisotnē, nu ir izauguši tāāāāādi ... nezinu pat, kā nosaukt. Tagad šī sērga nonākusi jau (ne visur gan pagaidām) līdz sporta skolu, skolu un bērnudārzu līmenim, pie tam pat ne augstākās vadības izpildījumā vien. Kas ir vēl trakāk, pat jau privātstruktūrās nu jau strādā pārvaldnieki, kuri ir gatavi tev, cilvēk, pastāstīt, ka EUR 266 par tonnu ir lētāk, nekā EUR 205 par tonnu.

Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #4 : 2018. gada 21. februāris, 18:19:15 »
Neviens nav perfekts, nāks jauni sū*i un šitie aizmirsīsies...nav R.nekāds zelta gabaliņš, krievi savāca kompromatu un mums uzbrūk...gan jau izdzīvosim...
Bet patīkami, ka esam pamanīti....nu, gan jau sabiedrotie sapratīs, ka mums uzbrūk un palīdzības būs vairāk...bet R.kungu vēstures mēslainē rūtainā uzvalciņà! :D

Atslēdzies Broms

« Atbilde #5 : 2018. gada 21. februāris, 19:15:20 »
Šito vakar "Preses klubā" apsprieda..
Jautiens ir par mūsu specdienestu /ne/spējām.
Cik ilgi Pētersonei bija augstākās pakāpes pielaide valsts noslēpumam neskatoties uz to, ar ko viņa  diezgan cieši komunicē?
Rodas jautājums par dienestu profesionalitāt, atbilstību vai arī to, kā labā viņi strādā..

Atslēdzies Minne

« Atbilde #6 : 2018. gada 21. februāris, 19:21:50 »
Par kiberuzbrukumu ir tikai viena no versijām

KNABam, cik noprotu, ir cita, ne? ;)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #7 : 2018. gada 21. februāris, 19:22:13 »
Brom, mūsu specdienesti nav noķēruši nevienu spiegu no amatpersonām....igauņi regulāri ķer, pat leiši noķēruši...a mūsējie ir vienu dzelzceļnieku! :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #8 : 2018. gada 21. februāris, 19:24:31 »
Nu, un cik tālu tad ir ar Magoņa kungu?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #9 : 2018. gada 21. februāris, 19:27:12 »
Specdienesti? Un to vadība?
Nu, kaut vai galvenais pielaižu piešķīrējs/nepiešķīrējs Maizītis ... Pats nepārbaudīju, bet pirms dažiem gadiem noplūdušajos ASV Valsts departamenta slepenajos dokumentos esot bijis minēts, ka LV Generālprokurors (tolaik - M.) regulāri skraidot uz ASV vēstniecību un, pārkāpjot izmeklēšanas noslēpumus, dalās informācijā pēc pieprasījuma ... Par krimināllietām, utt.
Kādi vēl specdienesti? Kāda vēl vadība?
Ulmaņa frāze: "Jūs palieciet savās vietās, es palikšu savējā." (vai kā tur bija precīzi?) Visur un vienmēr, kad notiek kkas s*dīgs, ir vispiemērotākā šādai valsts pārvaldei un šādiem tās vadītājiem.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #10 : 2018. gada 21. februāris, 19:29:11 »
Par kiberuzbrukumu ir tikai viena no versijām

KNABam, cik noprotu, ir cita, ne? ;)
teiksim tā ...es zinu kā domà biznesa ļaudis...
"Tas m@uka paņēma 100 kilo un neko nedara! Paņēma un uzmeta! ...nošaušu!"
..diez kurš te sūdzas par nàves draudiem? ...godīgu amatpersonu neviens nešauj....šauj, ja ir kāda slepena infa, kura nedrīkst nonākt atklātībā...nošàva žurnālisti Maltā..
R.kungs, ja jums ir infa, tad atklàjiet to tūlīt un nebūs jēgas vairs jūs šaut!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #11 : 2018. gada 21. februāris, 19:36:04 »
Nesekoju skrupulozi notiekošajam, tāpēc jautāju jums, klau, bet mūsu valsts vislielākie patrioti - TB/LNNK ... Nu, neesmu dzirdējis, ka demonstrētu savu milzīgo patriotismu darbos tieši tagad, kad tieši vajadzētu ... :) Vai nu esmu palaidis garām, vai arī ... klusē lupatiņā dzintardombraviesalnieki?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #12 : 2018. gada 21. februāris, 20:12:46 »
teiksim tā ...es zinu kā domà biznesa ļaudis...
"Tas m@uka paņēma 100 kilo un neko nedara! Paņēma un uzmeta! ...nošaušu!"
..diez kurš te sūdzas par nàves draudiem? ...godīgu amatpersonu neviens nešauj....šauj, ja ir kāda slepena infa, kura nedrīkst nonākt atklātībā...nošàva žurnālisti Maltā..
R.kungs, ja jums ir infa, tad atklàjiet to tūlīt un nebūs jēgas vairs jūs šaut!

Es vnk virzu uz to, ka versiju netrūkst, bet apspriežam (it kā) tikai kiberuzbrukuma versiju

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #13 : 2018. gada 21. februāris, 20:25:54 »
Kiberuzbrukums ir...bet arī izplatītā infa pa lielam ir patiesa...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #14 : 2018. gada 21. februāris, 22:34:28 »
Tikko raidījumā Tieša runa secināja, ka AM ar šo paziņojumu nošāvusi garām un izdarījusi lāča pakalpojumu Latvijas tēlam