uzticējos bērna ieteikumiem,un pirms vairāk kā gada no kautkurienes man atnāca MIU kkāds ķinietis,pa 100 eur. sūdzību nav.
Ar ķīniešiem stulbākais ir tas, ka tā baigā laimes spēle. Ir redzēti tiešām normāli, bet ir arī redzētas šausmas. Piem., pasūtīja draugs pēc skata smuku telefonu. Bet, kad to telefonu paņem rokās, pakrata, tad dzird, kā iekšā tur viss grab kā tādam bērnu spēļu telefonam. Un uz tausti arī tāda sajūta, ka riktīgs plastmasas sū** (atvainojiet par izteicienu). Pats no sevis slēdzās iekšā ārā, brīžiem, kad zvanīja, nevarēja pacelt klausuli, pats izdomāja palaist kaut kādas programmas. Runājot pa telefonu skaņa tāda, it kā zvanītājs sēdētu mucā. Tas bija kaut kas šausmīgs, un ne par galīgām kapeikām pirkts. Ekrānam iemetās "zirneklis" kad telefons vnk kabatā atradās.
Bet tiešām zinu arī cilvēkus, kas regulāri sūta ķīniešus un viņiem viss OK. Laikam no katra paša veiksmes atkarīgs.

Tā kā mans veiksmes koeficients nav tik augsts, tad es sev izvēlos tikai pārbaudītas vērtības.