Autors Tēma: kādu telefonu?  (Lasīts 4331 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Re: kādu telefonu?
« Atbilde #15 : 2018. gada 08. marts, 08:56:24 »
uzticējos bērna ieteikumiem,un pirms vairāk kā gada no kautkurienes man atnāca MIU kkāds ķinietis,pa 100 eur.  sūdzību nav.

...pie viena ķīniešu valodu iemācīsies :)

Atslēdzies Milda Vē

« Atbilde #16 : 2018. gada 08. marts, 08:56:39 »
uzticējos bērna ieteikumiem,un pirms vairāk kā gada no kautkurienes man atnāca MIU kkāds ķinietis,pa 100 eur.  sūdzību nav.

Ar ķīniešiem stulbākais ir tas, ka tā baigā laimes spēle. Ir redzēti tiešām normāli, bet ir arī redzētas šausmas. Piem., pasūtīja draugs pēc skata smuku telefonu. Bet, kad to telefonu paņem rokās, pakrata, tad dzird, kā iekšā tur viss grab kā tādam bērnu spēļu telefonam. Un uz tausti arī tāda sajūta, ka riktīgs plastmasas sū** (atvainojiet par izteicienu). Pats no sevis slēdzās iekšā ārā, brīžiem, kad zvanīja, nevarēja pacelt klausuli, pats izdomāja palaist kaut kādas programmas. Runājot pa telefonu skaņa tāda, it kā zvanītājs sēdētu mucā. Tas bija kaut kas šausmīgs, un ne par galīgām kapeikām pirkts. Ekrānam iemetās "zirneklis" kad telefons vnk kabatā atradās.

Bet tiešām zinu arī cilvēkus, kas regulāri sūta ķīniešus un viņiem viss OK. Laikam no katra paša veiksmes atkarīgs. :) Tā kā mans veiksmes koeficients nav tik augsts, tad es sev izvēlos tikai pārbaudītas vērtības.   :smile:

Atslēdzies Margo

« Atbilde #17 : 2018. gada 09. marts, 22:35:27 »
Man dēls kaut kādu Nous uz Ziemassvētkiem uzdāvināja, lai es no savas Nokia 700 beidzot atteiktos, to kluci...nu naf viegli es Jums teikšu,mans mazais monstrs joprojām topā! :smile:
Viss ir labs,kas labi beidzās!

« Atbilde #18 : 2018. gada 10. marts, 00:15:59 »
Ieej kādā LMT veikalā un parunājies ar puišiem - varbūt man vienkārši paveicās, bet sīki smalki izprasīja, ko gribu un vajag, kādā cenu amplitūdā, deva apgramstīt un pacilāt :) Bet es tāpat kā tu nezināju, ko gribu :) Kad priekš sevis esi ko noskatījusi, pēc tam vari pasūtīt kādā vietējā e-veikalā, tikai jau tādā ar vārdu, nevis kādā vakar dibinātā šmaukļu bodītē, un kādu drusku ietaupīt.   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #19 : 2018. gada 10. marts, 06:19:29 »
Nav starpības kādā bodē pērc, tikai nemaksā uz priekšu. Telefons ir plombētā kastītē un tam ir ra_otāja IMEI kods, kas apliecina autentiskumu. Savādāk nemēdz būt.

Atslēdzies nakata kngs

Atb: Re: kādu telefonu?
« Atbilde #20 : 2021. gada 26. augusts, 10:50:35 »
Cik liels tev skaitās kompaktais un cik šoko tāfele? Kad es pārgāju no Samsung Galaxy S4 mini uz Galaxy S6 biju ļoti apmierināta, joprojām esmu. Dažreiz sanāk to mini pabakstīt, negribētu ikdienā pie tik maza atgziezties. Protams, ja runa ir par Note izmēra telefonu, tas arī man iespējams liktos izmēros pārspīlēts. :)
re, kas notiek ar Samsung viedtālruņiem...arī jūsējo varot nobloķēt no āra??   

https://jauns.lv/raksts/bizness/458870-nemieru-laika-dienvidafrika-izlaupija-samsung-noliktavu-uznemums-velak-izdarija-ko-tadu-ko-negaidija-neviens

Atslēdzies lumbergs

Atb: kādu telefonu?
« Atbilde #21 : 2021. gada 26. augusts, 18:19:04 »
Jā un esmu izmantojusi šo pakalpojumu. Kad manam telefonam pieauga kājas, paziņoju un zagļa kungam nebija ilgi prieki- telefons tika nobloķēts pēc imei koda, jo varēju uzrādīt pirkuma apliecinājumu.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #22 : 2021. gada 26. augusts, 22:12:45 »
Kam Tu ziņoji, lumberg - policijai vai pārdevējam?

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #23 : 2021. gada 26. augusts, 23:53:54 »
Pārdevējam.

Atslēdzies sanda

« Atbilde #24 : 2021. gada 27. augusts, 00:26:24 »
Interneta modemu arī var nobloķēt pie pārdevēja, darīju to, kad tips, kurš ņem visu, kas nav piesiets, bija "aizņēmies"Cat smiley

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #25 : 2021. gada 06. septembris, 01:43:51 »
Nē, te vispār kaut kāds haoss. Šodien Feisbukā divās vietās lasīju, ka kaut kādas ziepes ar telefoniem. Pati arī aizvakar gribēju reizi pa visām reizēm pārcelt jaunumus no galerijas uz datoru.... un čuš. Ja agrāk piespraudu USB un no PC pārcēlu bilžukus datorā... Tagad tas vairs nestrādā. Vispār nezinu, kā ar to visu tikt galā. Galvenais, ka sapratu, ka problēma ir globāla un šoreiz es pie tā neesmu vainīga. Bet kā dabūt foto iekš sava datora nekādas poņas.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #26 : 2021. gada 06. septembris, 07:32:08 »
Nosūti pa e-pastu.