Autors Tēma: par ģenētiku  (Lasīts 6751 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

par ģenētiku
« : 2018. gada 12. aprīlis, 12:49:19 »
Izlasīju interesantu rakstu par ģenētiku. Fakts ir tāds, ka :

1.Dēls nemanto tēva intelektu. Tas būtu, ja tēvs ir ģēnijs, tad dēlam 100% ģenialitāte nedraud. Kā arī, ja tēvs gadījās debils, dēlam par to nav jāuztraucas
Tēva intelektu manto tikai meitas. Vismaz pusi no tā.
2.Intelektu dēls manto tikai no savas mātes, kuru tā savukārt ir mantojusi no sava tēva.
3.Ģēniju meitas no sava tēva manto pusi no intelekta, bet toties ja viņām būs dēls, tas var būt ģeniāls. Tās pats ar stulbumu ;o)))

Tātad- vīriešu zināšanai:
1.Ja vēlies gudru bērnu, novērtē savas sievas tēva prāta spējas
2.Tava meita būs uz pusi gudra nekā tu ( vai arī stulba). Pēc intelekta viņa būs tuvāk tev. Toties  viņas dēls mantos tavas prāta spējas. Vēlies gudrus mantiniekus – sapņo par meitas piedzimšanu.
3.Tavas prāta spējas ir nākušas no mātes, un ja precīzāk no viņas tēva

Sievietes zināšanai:
1.Tavs dēls prāta ziņā ir tava tēva kopija , līdz ar to nav jēgas šim pārmest, ka tas ir  tik pat stulbs kā tēvs
2.Tava meita pēc rakstura līdzināsies tev, bet prāta ziņā vairāk tēvā. Visi tavas meitas dēli prāta ziņā būs līdzīgi tavam vīram

informācijas avots
http://www.cluber.com.ua/lifestyle/interesno/2017/08/faktyi-iz-mira-genetiki-idiotizm-ne-peredayotsya-ot-ottsa-k-syinu/

Atslēdzies olgucis

Re: par ģenētiku
« Atbilde #1 : 2018. gada 12. aprīlis, 13:10:55 »
un es tā padomāju - tiešām saskan ;o) Fateris man bija baigais balamute, runāja gari,  bija lasīšanas fans - mājas bibliotēka vismaz uz 3000 sējumiem, presi izrakstīja tik daudz, ka pastnieks krita panika - bet galvenais visu to bija lasījis. Ļoti labi gleznoja un ja kāds šim brauca augumā, tik diplomātiski šamo nolika pie vietas tā, ka nenoklausīties. Es no tās visas bibliotēkas labi, ja tikai pusi būšu izlasījusi, pindzelēt man arī patīk. Un muldēt arī ;o) Mammucis ir savukārt mums ir padevies ļoti maigs un sievišķīgs, bet pati raksturīgākā īpašība - viņa ir ļoti naiva un tic cilvēkiem. Visiem. Šad tad par viņu pat bailes paliek. Šad tad man arī kaut kas no tā gadās. Es to vienkārši uztveru, kā sveicienu no mammuča. ;o))) Tāds lūk rosols. Un māsa ne par matu labāka.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #2 : 2018. gada 12. aprīlis, 13:44:51 »
Nu piem. man tas jau sen bija skaidrs. A kā gan man citādi būtu tik gudra un visādi citādi forša meita?! :)
Viņa arī prot ar smaidu un mierīgi izbesīt jebkuru. Reizēm argumentēti, reizēm ar rupju demagoģiju.
Tāpēc man ar viņu grūti strīdēties. Tas trakāk nekā ar sevi.
Tad, kad man apnīk vāvuļot,  viņa smīnēdama iedzeļ punktu : Kāpēc gan Tu man nepiekrīti, ja zini, ka man kārtējo reizi ir taisnība?!

:)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #3 : 2018. gada 12. aprīlis, 14:09:03 »
Ui, Brom - tu viņai atspēlēsies, vajag tikai pacietību,  jo visi viņas bērni būs tevī atsitušies. A tagad lai runā vien...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #4 : 2018. gada 12. aprīlis, 14:21:07 »
Nu nezinu, nezinu... Esmu raksturā pēc tēva, savukārt māsa pēc mammas, lai gan vajadzētu būt abām pēc tēva, ja seko sākotnējai loģikai. Mani puikas gan abi ir gudri, abi mātē. :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #5 : 2018. gada 12. aprīlis, 14:31:27 »
Es neesmu sava tēva meita... nja.
Visus sakost!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #6 : 2018. gada 12. aprīlis, 14:33:51 »
Es neesmu sava tēva meita... nja.

A ko var zināt, varbūt neesi arī. Varbūt kā seriālā visādi brīnumi var atklāties. :D

Atslēdzies ragana

« Atbilde #7 : 2018. gada 12. aprīlis, 15:23:32 »
Reizēm esmu brīnījusies, kāda joda pēc esmu piedzimusi savā ģimenē?! Bet, ja tā padomā, sava tēva trakās, bet ātrās dusmas esmu mantojusi tieši es. Tāpat kā zinātkāri, lepnību un  ilgu laiku arī zināmu dzīves naivumu. Principā, viskautko no viņa. Nu jā... mana māsa man ir diezgan liels pretmets. Tas mazliet sašķoba šo teoriju. Nez...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #8 : 2018. gada 12. aprīlis, 16:57:59 »
 Kā izteicās kāds ar medicīnu saistīts cilvēks /neatminos kurš un kur/, 1/3 tēvu laimīgi audzinot citu vīriešu bērnus...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #9 : 2018. gada 12. aprīlis, 17:10:05 »
Ak, Kungs... bija bija ... kaut kāds pētījums par asins grupām, man liekas...  :sad_smiley:

Atslēdzies dille

« Atbilde #10 : 2018. gada 13. aprīlis, 11:53:26 »

Tad, kad man apnīk vāvuļot,  viņa smīnēdama iedzeļ punktu : Kāpēc gan Tu man nepiekrīti, ja zini, ka man kārtējo reizi ir taisnība?!

:)

Lūk, ko nozīmē visaptveroša un nekritiska tēva mīlestība :) .  Ja šo pašu teikumu -"Kāpēc gan Tu man nepiekrīti, ja zini, ka man kārtējo reizi ir taisnība?" - pateiktu sieva, ļielākā daļa vīriešu aiz dusmām no biksēm izlēktu.
Reizēm man patīk vērot, kā mazas(un ne tikai) meitenītes tin tēvus ap pirkstu.  Tur ir tik daudz koķetērijas un mīļuma un vienlaicīgi princeses apziņas, ka viņa sasniegs JEBKO, ko tik vēlēsies. Papiņš piekāpsies:)

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #11 : 2018. gada 13. aprīlis, 12:04:52 »
Priecājos, ka man bija ļoti gudrs tēvs un ir 4 dēli

Atslēdzies Broms

« Atbilde #12 : 2018. gada 13. aprīlis, 12:39:37 »
  Tur ir tik daudz koķetērijas un mīļuma un vienlaicīgi princeses apziņas, ka viņa sasniegs JEBKO, ko tik vēlēsies. Papiņš piekāpsies:)
koķetērijas spēku meita apzinājās jau maziņa būdama.

Sieva stāstīja par sarunu ar meitu. Meitai tajā laikā ap 4-5 g.
Meita bija kaut ko izdomājusi, ka vajag/vairs neatceros ko/
Sieva: Vakarā aprunāsimies ar tēti.
Meita: Viņš piekritīs!
Sieva: Kāpēc Tu tā domā?
Meita: A es šitā pamirkšķināšu actiņas /rāda/ un viņš piekritīs

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #13 : 2018. gada 13. aprīlis, 13:44:25 »
man nav variantu uz no malas aizgūto ģenētiku. Fātera vaibstus spogulī saskatu, muteres nelāgās rakstura iezīmes tāpat sajūtu. Nu nav tur bijis trešais klāt...  :scratch:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #14 : 2018. gada 14. aprīlis, 01:46:27 »
man nav variantu uz no malas aizgūto ģenētiku. Fātera vaibstus spogulī saskatu, muteres nelāgās rakstura iezīmes tāpat sajūtu. Nu nav tur bijis trešais klāt...  :scratch:
... šito uzrakstīju, padomāju un izdzēsu/ tusā pa muti un pelnīti/

Padomāji? Nu? Tev ar tagad miegs nenāk?