Autors Tēma: SF un Vispārīgā datu aizsardzības regula (GDPR)  (Lasīts 12946 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

SF un Vispārīgā datu aizsardzības regula (GDPR)
« : 2018. gada 24. maijs, 17:02:25 »
Vispārīgā datu aizsardzības regula (GDPR):
https://eur-lex.europa.eu/legal-content/LV/TXT/HTML/?uri=CELEX:32016R0679&from=LV
SF apkopo ar piekļuvi saistītu informāciju:
1.   Lietotājvārds
2.   E pasta adrese
3.   Piekļuves IP adrese
4.   Piekļuves datums un laiks

Pēc vēlēšanās lietotājs var norādīt papildu datus - dzimums, dzimšanas diena. Dzimšanas dienas tiek atspoguļotas sadaļā Kalendārs.

Mēs izmantosim jūsu e-pasta adresi tikai, lai informētu  par foruma darbības traucējumiem vai gaidāmajām izmaiņām.
SF uzņemas pēc pieprasījuma dzēst iegūtos personu datus, dzēšot lietotāja profilu. Dzēšot profilu, lietotāja teksti netiek dzēsti, bet tiem zūd saikne ar e pasta adresi un IP adresi.
Sensitīvai personas informācijai (   E pasta adrese un piekļuves IP adrese) var piekļūt tikai SF administratori.
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 24. maijs, 17:45:30 no Spārka »

Atslēdzies tuk

Re: SF un Vispārīgā datu aizsardzības regula (GDPR)
« Atbilde #1 : 2018. gada 25. maijs, 08:59:50 »
Domāju...kā būs Broņai ar blociņu... tur varētu būt visvisādi sensitīvi ;) :D :D :D

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #2 : 2018. gada 25. maijs, 09:06:10 »
Domāju...kā būs Broņai ar blociņu... tur varētu būt visvisādi sensitīvi ;) :D :D :D
Regula uz to neattiecas, jo Broņai nav identifikatora, kas attiektos uz datu subjektu - cilvēku ar miesu un asinīm, nevis virtuālu tēlu :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #3 : 2018. gada 25. maijs, 09:07:25 »
Domā, Broņa nav taustāma būtne?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #4 : 2018. gada 25. maijs, 09:23:37 »
Es baigi samežģīti pateicu :D
Broņas blociņā nav IP adrešu, to es gribēju teikt :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #5 : 2018. gada 25. maijs, 09:52:07 »
 Jā, mēs visi taustāmi un “sensitīvi“ gan jau ir ;)
Broņai ar vajag kādu regulu :D

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #6 : 2018. gada 25. maijs, 10:03:04 »
Baigais začakaris būs ar to regulu. Neviens īsti nezin, kas un kā būtu darāms, bet sodanaudas jau iebudžetētas, un budžeta plāna izpilde ir svēta lieta, kā zināms...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #7 : 2018. gada 25. maijs, 10:46:56 »
Baigais začakaris būs ar to regulu. Neviens īsti nezin, kas un kā būtu darāms, bet sodanaudas jau iebudžetētas, un budžeta plāna izpilde ir svēta lieta, kā zināms...

Nu nevajag, ja... nav jau pirmā diena, kad personas dati jāaizsargā, savukārt "iebudžetēts" ir balstoties uz iepriekšējo pieredzi, cik gadā iekasē. Kā būs - redzēs.
Slikti, ka LV esam nokavējuši ar personas datu likuma grozījumiem...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #8 : 2018. gada 26. maijs, 00:32:24 »
Ha! Izrādās, par manu blociņu uztraucas. Ziņoju, noglabāts droši seifā.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #9 : 2018. gada 26. maijs, 01:02:37 »
aizkrāso plz nikus ar melnu :) šovakar lasu tautas peiedzīvojumus ar jauno regulu :)
izklausāš šadi :Es beerna skolaa kad iecekojos- tajaa graamataa kur raksta vaardu, cikos atnaaci utt- vaarda aile melna- un jaaraksta melnajam pa virsu- Nu lai neviens nevar izlasiit.,,Un shodien darbaa bija jaaparaksta papiirs, ka man nav iebildumu, ka koleegjiem ir mans mobilaa telefona numursMazaa beerna nursery agraak aizvedot un iznjemot vajadzeeja parakstiities- tagad to audziites dara- arii data protection jo es redzot sarakstu ar beernu vaardiem
nu šādi īsumā ...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Camma

« Atbilde #10 : 2018. gada 26. maijs, 05:28:58 »
Nez, bērniem vienam otru vārdos saukt ir brīv? Vai arī tagad kā no dzimšanas tā līdz morgam visi būs Džeinas un Džo Dou? Ā, angļiem jau iedīgļi šim idiotismam šūpulī ielikti - viss ir IT. Pat Adamsu famīlijā bija radinieks TAS, jo bez vārda tam kazinam dzimte nav nosakāma.
Visus sakost!