Autors Tēma: krimināla vai viltus?  (Lasīts 5502 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

krimināla vai viltus?
« : 2018. gada 02. septembris, 15:01:23 »
https://tautaruna.nra.lv/kriminali/255814-es-vinam-uzticeju-savu-dzivibu-pec-operacijas-arsts-piesmej-savu-pacienti/?utm_source=sportacentrscom&utm_medium=banner&utm_campaign=sportacentrsBan640x255px
cik stulbam ir jābūt, lai riskētu ar licenci?
bet tā kā vīrs bija pret operàciju, tad dāma nolēma šàdi apmaksàt krūšu palielināšanu?

Atslēdzies Broņa

Re: krimināla vai viltus?
« Atbilde #1 : 2018. gada 02. septembris, 16:16:33 »
Nakat, kas cits tas var būt, ja ne izvarošana? Pie tam ārsta ētika.. Un pat, ja anestēzijas iespaidā tā paciente kaut kādas muļķības tur runātu, nav tur attaisnojuma ārstam. Un vislielākais stulbums tur runāt par kaut kādu pretošanos vai nepretošanos.

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #2 : 2018. gada 02. septembris, 16:57:30 »
Identisks stāsts klejoja Krievijas tīmeklī pirms pāris gadiem.
Epizodes bija vairākas.
Arī anesteziologs.
Palasīju - izskatījās pēc kopijas no jau sen redzētiem materiāliem.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #3 : 2018. gada 02. septembris, 17:59:34 »
Nu, man šķiet viltus ziņa...izdomāta kā savulaik" pilsētu stàstiņi", ka belašos iecepj rīdzeniekus...nu, varbūt šajà gadījumā ir mērķis atturēt sievietes no plastiskās operàcijas?;)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #4 : 2018. gada 02. septembris, 18:01:55 »
Kas viņas gribētu atturēt? Tas tak superīgs bizness. Un vīriešiem prieks.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #5 : 2018. gada 02. septembris, 18:45:21 »
Sieva prasa vīram dažus kilo € plastiskām operācijām, bet vīrs prasa - vai tiešām grib tikt izvarotai no anesteziologa? ;)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #6 : 2018. gada 02. septembris, 18:58:16 »
Nakat, šitie Tavi jociņi galīgi nevietā. Iedomājies, ka anesteziologs gejs un iekāro Tevi pēc prostatas operācijas.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #7 : 2018. gada 02. septembris, 19:15:47 »
Es vienkārši neticu stāstam...dāmas, kuras taisa plastiskās operācijas ir pietiekoši situētas, lai tiesātos un izputinātu ārstu prakses un licences...
Ok, varbūt kāds ārsts-maniaks riskētu ar kàdu no neaizsargāto puses, bāreni utt....bet šajā reizē tā ir profesionāla pašnāvība...pie tam šim 59 gadi, kad jau var tos sex impulsus kontrolēt...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #8 : 2018. gada 02. septembris, 19:23:40 »
Nakat, ir visādi slimie arī, viskautkas var notikt. Nesaku par šo konkrēto stāstu, bet vispār. Visādi brīnumi notiek, nav tālu jāmeklē, varētu pat pastāstīt.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #9 : 2018. gada 02. septembris, 19:55:58 »

Nakat, ir visādi slimie arī, viskautkas var notikt. Nesaku par šo konkrēto stāstu, bet vispār. Visādi brīnumi notiek, nav tālu jāmeklē, varētu pat pastāstīt.
:just_popcorn:

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #10 : 2018. gada 02. septembris, 20:34:50 »
Katrā ziņā gadījumā, ja tiesu spriedīs objektīvi (nevis kkāda tiesnese - ar maisu pa galvu dabūjusi sieviešu tiesību aktīviste), tad pierādīt kādu nodarījumu apsūdzētajam, kā man izskatās, tur neizdosies. Ja vien pats kādu muļķību nenostrādās. Ja tiesu spriedīs pēc mūsu sabiedroto mīļākā uzstādījuma "esi vainīgs jau ar to, ka esi piedzimis vīrietis", tad, jā, rezultāts var neizpalikt. :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #11 : 2018. gada 02. septembris, 20:49:26 »
Zigi, Tu pie pilna prāta, vai kā?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #12 : 2018. gada 02. septembris, 21:06:11 »
Tā, stāstu Nakatam. Nāra man nesen ieteica seriālu, vieglu, bezdomu relaksu. Un tur vienā sērijā ir tāds fragments ar manuālo terapeitu. Es atcerējos, ka man sen, sen atpakaļ tāpat gāja. Pēc šī fragmenta no filmas sāku domāt, ka varbūt tas manuālais terapeits nemaz nebija maniaks. Bet katrā ziņā guvu psiholoģisku traumu uz mūžu. Pie manuāliem terapeitiem vairs neeju. Pie tā arī vairs negāju, kaut gan viņš teica, ka 5 x kurss jāiziet.
Jāskatās 2.sezona, 2.sērija no 25. - 28. minūtei.
http://www.seasonvar.ru/serial-11779-Sladkaya_zhizn_-2-season.html

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #13 : 2018. gada 02. septembris, 21:13:34 »
Zigi, Tu pie pilna prāta, vai kā?
Vot, tur jau tā lieta, ka es vēl pie pilna, bet viena daļa lēmumus pieņemošo jau labi sen kā "ku kū".
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #14 : 2018. gada 02. septembris, 21:22:34 »
Zigi, pilnais prāts nozīmē, ka normāli ir seksuālas attiecības anesteziologam ar pacientu pēc operācijas?