Autors Tēma: Monro un Millers  (Lasīts 1692 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Monro un Millers
« : 2018. gada 04. septembris, 18:46:55 »
Nu, ok...uzvilkšu savu labāko H.Boss uzvalku, aiziešu pie friziera , būšu satriecošs ar spožām kurpēm un dizainera unikālo šlipsi ar Merilinu Monro!...nedod dievs, ka padomās - esi bomzis!
Izvilkšu no somas plastmasas maisiņu, kur pirms tam ir bijusi Kungu baltmaize, un sakrāmēšu tur kādu kg burkànu! ...gribu redzēt kà mani novērtēs! ;)

padomās ka esi ekscentrisks idiots ;)

Atslēdzies Minne

Re: Monro un Millers
« Atbilde #1 : 2018. gada 04. septembris, 18:50:56 »
Boss & Monro?  :scratch:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #2 : 2018. gada 04. septembris, 18:57:35 »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #3 : 2018. gada 04. septembris, 19:05:58 »
bet ne Henrijam Milleram! ;)

Arturčikam.

Bet kas gan zina par visiem pārējiem, kuriem viņa patikusi, vai ne?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #4 : 2018. gada 04. septembris, 19:53:39 »
Henrijs Millers-
 "Ar Irēnu nelaime ir tā, ka vagīnas vietā viņai ir soma. Viņa gaida biezas vēstules, lai sabāztu tās savā somā. Milzīgā "avec des choses inoules". Lonai turpretī ir peža. Es zinu, jo viņa atsūtīja mums dažus matus no sava vēdergala. Lona ir kā mežonīgs ēzelis, kuru sajūsmina svaiga vēja pūsma. Katrā kalna galā viņa ir gatava drāzties, un reizèm telefona kabīnēs un tualetēs. Karalim Karolam viņa nopirka gultu un skūšanās trauciņu ar viņa iniciāļiem. Viņa nolikās guļus Totenhamkourtdā, savilka uz augšu brunčus un apmierināja sevi. Viņa izmantoja sveces, romiešu pirotehniku un apaļos durvju rokturus. Neviens diņķis visā zemē nav viņai pietiekami liels...neviens pats. Vīrieši iegàja viņā un tur saritinājās. Viņai bija vajadzīgi  pagarināmie diņķi, automātiski eksplodējošas raķetes, verdoša eļļa ar vasku un kreozotu. Viņa būtu ar mieru nogriezt tavu peni un paturēt to sevī uz mūžīgiem laikiem, ja vien tu to atļautu. Tāda ūksts kā Lonai ir tikai  vienai no miljona! Izmēģinājuma ūksts, un nekāds lakmusa papīrs nevarēja noteikt viņas krāsu. Viņa bija arī mele, šī Lona. Viņa nemaz nenopirka gultu savam karalim Karolam. Viņa kronēja to ar viskija pudeli, un uz mēles viņai bija tikai neķītrības un solījumi rītdienai. Nabaga Karols, viņš varēja tikai ieritināties viņā un nomirt.. Viņa ievila elpu, un šis izkrita ārà - kā beigts  gliemezis." (c)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #5 : 2018. gada 04. septembris, 19:57:10 »
Nu vajag jums pa ausīm. maisiņu tēmā iepīt Merilinu un beigtus gliemežus.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #6 : 2018. gada 04. septembris, 21:54:24 »
Nu vajag jums pa ausīm. maisiņu tēmā iepīt Merilinu un beigtus gliemežus.
bet forši uzrakstIjis par to gliemezi? ;)
Man skauž..

Atslēdzies Minne

« Atbilde #7 : 2018. gada 04. septembris, 22:14:30 »
bet forši uzrakstIjis par to gliemezi? ;)
Man skauž..

nakata kungs zina drēbi