Autors Tēma: Intīmās lūpas  (Lasīts 9024 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Intīmās lūpas
« : 2018. gada 05. septembris, 09:02:57 »
Gribēju likt pie veselības vai buduārā, bet, zinot mūsu personāžus, jau nojaušu, ka beigās tāpat kāds ievilks nerātnībās!
Ik pa laikam žurnālos lasu par visādām mazo un lielo kaunuma lūpu plastikām, liposakcijām utt. Es saprotu, ja tas vajadzīgs medicīniskos nolūkos, tas skaidrs, bet "intīmās zonas izskats un psiholoģiskas problēmas"  :wtf:  Kaut kā neticu, ka vīrieši ilgi lūkojas sievietes vagīnā kā acīs un, ja arī lūkojas un ir lūkojušies vismaz 10 vagīnās, lai varētu salīdzināt, vai vispār pamana, vai lūpas ir simetriskas un skaistas vai tml. Un kas vispār ir ideālas intīmās lūpas? Jāņem žurnāli un jāsalīdzina?
Tajā pašā laikā nebrīnos par krūšu, plakstiņu utml operācijām. Varbūt stulba tēma, bet vai es viena tā domāju, ka tas ir dīvaini?

Atslēdzies daddy

Re: Intīmās lūpas
« Atbilde #1 : 2018. gada 05. septembris, 09:12:44 »
Skaidrs, ka vīrieši ilgi nelūkojas vagīnā, bet uzmet aci - un tad - ja ir, tad ir, bet ja nav, tad nav.  Mīlestība no pirmā acu uzmetiena, esi dzirdējusi ;)  :sarcasm:

Piekrītu, ka tas ir dīvaini. Tiešī tikpat dīvaini, kā krūšu, plakstiņu, deguna, lūpu u.c. korekciju. Bet, par jūsu naudu - lūdzu :)

Cits jautājums - kāpēc Tev tādas reklāmas sūta, vai kāpēc Tu tās ievēro?? :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #2 : 2018. gada 05. septembris, 09:16:24 »
Man nesūta :D Vienkārši lasu visus sieviešu žurnālus. Nē, tās citas nosauktās operācijas es saprotu, tās tiešām var radīt visādas psiholoģiskas problēmas, bet šī, manuprāt, var radīt problēmas tikai biksītēm :D

Pieslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2018. gada 05. septembris, 09:17:41 »
Seju redz visi, bet intīmās daļas tikai ļoti ierobežots personu loks. Nu ja kompleksi māc un naudu nav kur likt, lai tak taisa plastiskās operācijas... nevainību arī tā varot atjaunot :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #4 : 2018. gada 05. septembris, 09:26:24 »
Nemaz nezināju par tādu problēmu. Lūk, Nāra tagad mani apgaismoja, ka tik man arī nesākas psiholoģiskas problēmas. Vienīgai labums, ka man tas absolūti neaktuāli.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #5 : 2018. gada 05. septembris, 09:27:11 »
Problēma apskatīta jau Brālītī un Karlsonā... nu tā vieta kur Mājāzim vajadzēja uzstāties TV un viņa pedikīru taisīja. Brālītis teica, ka to taču neredzēs... Uz ko Mājāzis atbildēja, ka viņai vajag justies pārliecinoši/pārliecinātai, ka visur viss kārtībā!

Tā lūk!.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #6 : 2018. gada 05. septembris, 10:07:53 »
Hrens viņu zina kāda ir norma un kā tur jāizskatās, tikai savulaik mūsu studentu kopuškās viens skuķis aizgāja pie sieviešu ārsta un tā apskates procesā pieaicināja kolēģi no blakus kabineta. Šās pāris minūtes to saimniecību vizuāli ievērtēja. Neteica ne vārda, bet ar to viņai pietika, lai iedzītu nabadzīti kompleksos. Jo viņa tā arī palika nesaprašanā, kas gan tāds tur ir tāds savādāks. Viss, kopš tā laika neviens viņu pat apakšveļā nav redzējis. Pieņemu, ka arī tagad visas gultas aktivitātes pa tumsu notiek

Atslēdzies daddy

« Atbilde #7 : 2018. gada 05. septembris, 11:40:19 »
ka tik nebūs bijis kā šai aņukā:

Pacients atnācis uz poliklīniku uz pārbaudi. Reģistratūrā viņam iedod pacienta kartiņu un nosūta uz 314.kabinetu.

Ārsts viņu apskata, beigās liek novilkt bikses un ar zeļonku nosmērē vienu olu zaļu, kaut ko ieraksta kartiņā un liek iet uz 218.kabinetu.
Izstāvējis rindu tiek pie daktera 218. kabinetā. Tas atver kartiņu, pasmaida, liek novilkt bikses un otru olu ar jodu nosmērē brūnu. Tad kaut ko ieraksta kartiņā un liek iet atpakaļ uz 314.kabinetu bez rindas.

Pacients gaitenī kļuvis aizdomīgs, atver kartiņu un lasa:”Priecīgas Lieldienas dakter Kalniņ!  Jums tāpat Dr.Liepiņ!”

Atslēdzies Camma

« Atbilde #8 : 2018. gada 05. septembris, 12:02:35 »
Anatomiskas īpatnības nav nekas ekstraordinārs. Manā skatījumā var būt divu veidu problēmas. Viena ir tiešām medicīniska, kas var būt vienlaikus arī estētiska. Piemēram, pārāk lielas lūpas var ļoti neglīti izskatīties pat garajās biksēs un džinsos - '' a tu transvestīts? tev tak tur veču saimniecība vismaz!''. Otra problēma ir netaktisks partneris. Pat pie ļoti nelielām novirzēm no vidējā tāds āpsis var izspļaut kādu stulbu piezīmi un iedzīt dāmu prostrācijā. Diemžēl āpšiem lobotomiju tāpēc netaisīs, bet dāma var būt pārdzīvos visu mūžu.
Visus sakost!

Atslēdzies karloss

« Atbilde #9 : 2018. gada 05. septembris, 12:08:51 »
Daļa vīriešu pilnīgi noteikti lūkojas tajās un iemīlas tāpat kā acīs, bet apskatot šo pirms pāris gadiem tapušo mākslas darbu  https://www.huffingtonpost.com/2014/01/08/the-great-wall-of-vagina_n_4556309.html?guccounter=1
nevaru nepiekrist, ka dažas varētu tur vēlēties korekcijas. Un kāpēc gan ne?

Pieslēdzies Luīze

« Atbilde #10 : 2018. gada 05. septembris, 12:14:36 »
Es gan dikti nepētīju karlosa linkā redzamās intīmās vietas, bet kāpēc kas jākoriģē? Ja nu vienīgi Cammas minēto iemeslu dēļ (par transvestīta izskatu).

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #11 : 2018. gada 05. septembris, 13:10:37 »
par šo reiz dokumentāla filma bija, tīri tā neko, bez kaut kādas nebūt piedauzības.
Kaut gan ja to mākslas darbu ievērtē, mani nedaudz  mulsina, kas tās par kārpām ...
Nē nu, pieņemu, ka tie metāla ļoriņi, īpašām izjūtām, bet pirmajā acu uzmetienā vairāk velk uz  kaut kādu slimību, jeb kārpām.
Pat nelabi sametās. Vismaz skaidrs - standarta un normas šai jautājumā nav.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #12 : 2018. gada 05. septembris, 13:27:37 »
Ak, ja tas kādu dara laimīgāku, lai tak koriģē visu no galvas līdz apakšai,
kkā pilnīgi vienalga ko kurš koriģē.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #13 : 2018. gada 05. septembris, 14:58:20 »
Ja tāda operācija tiek piedāvāta, tad jau jābūt katalogam?
Kur bildē redzams - kā pirms un kā pēc tam? ;)
Interesanti būtu papētīt tādu katalogu....

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #14 : 2018. gada 05. septembris, 15:28:58 »
Ai, nu dēļ kā tikai sievietes nemēdz kompleksot !  Vēl jo vairāk, ja kāds kādreiz kādu piezīmi izteicis. Par asimetriju, piemēram. Vai lielāku izmēru. Lai tak koriģē, ja tas ļauj labāk justies. Tīri medicīniski tās lielākās lūpas var sagādāt diskomfortu, ja noberžas, traucē riteņbraukšanai vai jāšanai.