Autors Tēma: Slēpņošana  (Lasīts 10703 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Kaspars712

Re: Slēpņošana
« Atbilde #60 : 2019. gada 02. maijs, 12:30:59 »
Es ar, kopā ar bērniem, mazliet meklējam slēpņus. Taču no viņu mājaslapas man daudz neskaidrību. Gribējām izvietot savu slēpni, bet tā arī nepieleca kas un kā. Kurā vietā kas jāreģistrē, kas to pārbaudīs utt.
Arī par ģeomonētām nepieleca. Vai tās ir tikai kādas speciālas monētas, jeb varu sagudrot pats kaut kādu ievietot. Kā to piereģistrēt... utt.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #61 : 2019. gada 02. maijs, 12:36:23 »
Es vēl tikai gatavojos sākt... kaut kad... :) (meklēt nevis slēpt)
« Pēdējās izmaiņas: 2019. gada 02. maijs, 12:43:39 no Luīze »

Atslēdzies Camma

« Atbilde #62 : 2019. gada 02. maijs, 12:45:52 »
Ja nu galīgi un briesmīgi gribās ko tuvāk uzzināt, tad var lietotājam ar niku MMuca uzrakstīt personīgo ziņu. Cik te esam redzējuši, šim lietotājam ir bišku pieredze šajā jautājumā.
Visus sakost!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #63 : 2019. gada 02. maijs, 13:10:47 »
es nezinu kā izvietot. Neesmu to darījis. Viņu lapā ir teksts, ka kamēr pats neesi pietiekami daudz slēpņus atradis, labāk nesākt kaut ko izvietot. Varbūt tāpēc viss sākumā liekas sarežģīti

Atslēdzies Kaspars712

« Atbilde #64 : 2019. gada 27. maijs, 08:37:09 »
No vairāk slēpņu atrodam, Jo vairāk aizraujamies... Aizrauj arī tas, ka.bieži  ien slēpņi ir visādās interesantās, taču maz zināmās vietās....

Atslēdzies dip

« Atbilde #65 : 2019. gada 27. maijs, 21:21:30 »
Braucot savos ceļojumos, vienmēr apskatos, vai apkārtnē nav kāds bezmaksas slēpnis. Esmu atradusi ļoooti maz. Bet foršums ir tajā, ka meklējot slēpņus, lasu aprakstus par to vietu. Un apraksti gandrīz 90% gadījumu ir daudz pilnīgāki nekā ceļvežos. Bieži neatrodu slēni, bet atrodu kādu interesantu vietu un informāciju par to.