Autors Tēma: Hi-Fi tehnika un citi gadžeti par, ap  (Lasīts 6112 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Kundalini

Hi-Fi tehnika un citi gadžeti par, ap
« : 2018. gada 19. oktobris, 14:13:08 »
Hi-Fi tehnika un citi gadžeti par, ap
ko klausāmies, pardomas, jaunieguvumi, atziņas utt
 :go_go:

Atslēdzies Kundalini

Re: Hi-Fi tehnika un citi gadžeti par, ap
« Atbilde #1 : 2018. gada 26. oktobris, 10:28:48 »
pārdomas no 90-tajiem

biju VEGA pārstāvis LV 90-tajos/Tagad ir plus, ka šo, un ari importa tehniku var dabūt par smieklīgu cenu, jāsaka, ka nopietnākai tehnikai vintāžas, salīdzinot ar 90-tajiem, cenas augušās pat 10 kārtīgi - inflācijas procents iekšā...VEGA tumbas, kas uz foto, gan iepriekšējo modeli - dabūju pa 12e, skan ļoti labi, labāk nekā pēc izmēra līdzīgās mūsu S50, man mūsu Radiotehnika, izņemot dažus ražojumus, nekad nav patikusi....

Atslēdzies Kundalini

« Atbilde #2 : 2018. gada 07. novembris, 12:41:04 »
piepirku klāt - pie Vegas AS - Marantz PM350, veco laiku Golden Era, ražojums, Made in Japan, silta lampu skaņa
FB tirgo 7100 modeli pa 400e pastiprinātāju grupā, man kopā ar Grundig 120 ekvalaizeru iznāca daudz lētāk, forši uz Vegām skan, var piedzīt ari sliktu dziesmu, kas no Jutube kačāta, lai ir ok, Jutube pa taisno klausoties ir pilnīgi baudāma skaņa
no Daugavpils atvedu divas Radiotehnika ML6201 magnetolas, viena pilnā komplektā ies uz remontu, FM jāieliek, maģis pēc 5 sek slēdzās laukā
otrai maģis čupā, bet ir FM apakšējais diapazons,kaut kādi krievu radio , to tāpat klausīšos, tai ari tumbu nebija, slēdzu vecās Melodijas tumbas 6AS2, super skaņa ari

šovakar dabūšu laikam Minidisc, pleijeri ar ierakstu, man nekad tāds nav bijis formāts :)
optiskā ieeja tur kaut kāda, bet strādājot ari REC ieraksts uz analogo, vads būs jāmeklē ierakstam, oriģinālais pie 100 120 euro
Sony MZ-R500
ebeja 220V barokļi ir
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 07. novembris, 12:49:06 no Kundalini »

Atslēdzies daddy

« Atbilde #3 : 2018. gada 08. novembris, 09:12:17 »
VEF 202 foršs rādžiņš bija...  :smile: :smile:

[attachment deleted by admin]

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #4 : 2018. gada 08. novembris, 09:13:23 »
Tas ir VEF 201, Tu neorientējies tehnikā  :rofl:

Aste

• Viesi
« Atbilde #5 : 2018. gada 08. novembris, 12:07:46 »
Tas ir VEF 201, Tu neorientējies tehnikā  :rofl:
tas meitišķis traucē precīzi nolasīt ciparus  :rofl:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #6 : 2018. gada 08. novembris, 13:35:46 »
tas meitišķis traucē precīzi nolasīt ciparus  :rofl:

202 jam nebija uzrakstiņa un paneļa caurumojums bija savādāks :D

Atslēdzies daddy

« Atbilde #7 : 2018. gada 08. novembris, 13:44:27 »
meitiš vainī(k)s :D

Atslēdzies Kundalini

« Atbilde #8 : 2018. gada 08. novembris, 14:12:51 »
jāsaka, ka Minidisc skan diezgan neslikti
paziņa teica, ka tur esot kas tuvu DSD standartam skaņas
dabuju to SONY kopā ar Bomfunk MC disku, iet iekšā 11 dziesmas, 74 minūtes standartā ātrums, ir ari LongPlay
tagad jameklē vads, man ir LG DVR rakstītājs RH7500 ar cieto disku, bet galvenais - optiskā izeja ir - tas no mana video biznesa, ar ko krīzes gados bez darba esot - piepelnijos, daudz gan nesanāca tajā biznesā, bet maizei pietika
lai kādu CD pārkopētu, plus tīrie minidiski jāmeklē
tagad jau tās lietas ir ekzotika, veikalos nav ikdienas
teica, ka Argusā ir optiskais vads + tikai jāprasa pāreja uz mazo
klausos uz SONY austiņām, kāds man viņas atstāja, nesen iepirku ari Senheiser austiņas, pārtaisītas no blutus uz vadu
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 08. novembris, 14:37:50 no Kundalini »

Atslēdzies Kundalini

« Atbilde #9 : 2018. gada 09. novembris, 14:12:13 »
VIDEOTON - Ungārijas firma, Rietumu komplektējošie
smuka reklāmiņa

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #10 : 2018. gada 04. decembris, 07:35:40 »
te lasot šīs ziemas aktualitātes mūsu forumā par Vēberi, par bezkontakta kartēm, mobilajām bankas aplikācijām, valdībām u.c. "negācijām" nonācu pie atklāsmes, ka šis ir tipisks vecu cilvēku forums. Nu kurš tad vēl nepieņem jauno, jo to grūti saprast - gan tehnoloģijās, gad mākslinieciskās izpausmēs. Kādreiz kritizēja The Beatles, kad sāka veidot dziesmām videoklipus - tak vesela virkne kritiķu bija, ka tur viss ņirb un pārāk ātri mainās un tie ir tikai daži piemēri. Kurš kritizēja? Nu ne jau jaunieši.
Bet labā ziņa ir tā, ka tomēr vēl iezogas centieni tikt laikam līdzi, un ir mums arī kadri, kas cenšas apgūt sarežģītas vešmašīnas programmas, kas izkārtotas indusu loģikas veidotā displejā :)

hihi, es pats arī esmu vecs īblis, ja kas :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #11 : 2018. gada 04. decembris, 08:50:15 »
hihi, es pats arī esmu vecs īblis, ja kas :)

Vecais Bobi, Tev pilnīga taisnība... :D

Atslēdzies Kundalini

« Atbilde #12 : 2018. gada 06. decembris, 12:57:10 »
Nopirku SONY mini disku deku MJ530 jo mazais pleijeris strādā, bet ieraksts gļuko, brīvdienās būs jāpamēģina ieraksts, 20 jaunus minidiskus pa 50 euro arī nopirku. Tagad pietiks ilgākam laikam, sarakstīšu izlases, labākās dziesmas uz minidiskiem.
No 7. decembra beigsies Merkura retrogrāda periods, atkal varēs iegādaties tehniku. Paziņa nesa sasisto Samsung A8 jau otro reizi uz remontu, pirmajā reizē atdeva 118 euro par displeja maiņu, otrajā reizē telefons izrubijies, esot bijusi neveiksmīga softa pārinstalācijas vaina, nu labi ka tā  :rofl:

Atslēdzies Kundalini

« Atbilde #13 : 2018. gada 25. decembris, 19:38:39 »
Ierakstiju pa optisko kabeli uz Minidisc dekas MDS-JE530 oriģinālo CD - PPK, atskaņoju uz portatīvā MZ-R500 caur Marantz PM350, skaņas zudumus nejūt.

Atslēdzies Kundalini

« Atbilde #14 : 2019. gada 11. janvāris, 19:57:02 »
Samsungs ir izkodis Apple arī  LV, ja pirms gada bija otrādi, tagad rullē Samsungs, Huawei, Xiaomi.

https://kursors.lv/2019/01/11/apple-nedienas-v2-0/?fbclid=IwAR3s5bu4S24YEmJV4ygta36ffjQfswgWBJzuw2QJLHdWfyuohWpDJMy-aQA