Autors Tēma: Tikai neliela viela pārdomām jeb kārtējā iespēja ieriebt saviem stereotipiem.  (Lasīts 4919 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Nepaudīšu savu nostāju - skatieties un seciniet paši. :)  Un vai tiešām runātāja salīdzinājums ar Āfriku nav arī par mums īstenībā? :)
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 03. novembris, 21:00:18 no Zigfrids »
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Luīze

Zigi, Zigi, Zigi... Bez Tava vērtējuma un komentāra šis ir tukšs numurs.

Atslēdzies Zigfrids

Paskatieties vismaz, sākot no 7:45! :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies mellene88

slinkums..saku godiigi :/
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Minne

Pirmajā klipā tiku līdz Āfrikai, un pēdējo noskatījos no 7:45, bet tā kā man pietrūkst vispusīgas informētības, tad neņemos spriest ne par Āfriku, ne kkādu vācu filozofu, kuru nezinu

Atslēdzies Kundalini

kur biju redzējis to video
viss tas ir iespējams tikmēr, kamēr cilvēki ir kā muļķi, vismaz tiek par tādiem turēti
KOB koncepcijas pārstāvji gan uzskata, ka aizkadra elites vara beidzās, jo izplatās zināšanas
elite spiesta dalīties ar informāciju, zināšanām, jo tehnonoloģijas kļūst arvien sarežģītākas kā ari tās bieži nomainās, visa vara balstās uz zināšanu monopolu

Atslēdzies Aste Risks

Pirmajā klipā čalis ieciklējies uz ļaunajiem amīšiem ignorē faktu ka SVF is ANO nevis ASV iestāde, man liekas vienkārši demagogs ;)Tālāk bija slinkums skatīties

Atslēdzies Krimsons

Man ļoti patika 1. video.
It kā jau viss zināms, bet prieks, ka par to oficiāli runā.

Atslēdzies Krimsons

Starp citu, Orvels 1984. rakstīja ne jau par laikiem, kad bija PSRS.
Romāns ir par to, kas norisinās šodienas pasaulē.

Atslēdzies Krimsons

Strādāju ar tehnoloģijām, dažkārt jaunākajām. Savulaik ironiski mēdzu teikt, ka strādāju pie Pasaules Gala tuvināšanas.
Pēdējos pāris gadus vairs tā nesaku, jo tā tiešām ir patiesība bez ironijas.
Jau kļūst maķenīt nelabi.

Nazars Iļiševs nav no tehnocilvēkiem, neko jaunu viņš arī nepasaka, bet viņā klausīties ir kaut kā īpaši, vai?

Valstis jau sen ir izzudušas, robežas ir iluzoras, viss pieder un visu pārvalda mega korporācijas. Orvels kā uz delnas. Cilvēki ir atrauti no realitātes un iekapsulēti verdzībā korporācijām.
Tas, ko Nazars saka par Google, nav nākotne - tā jau ir šodiena, tikai vēl ne uz pilnu klapi...

« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 06. novembris, 17:00:18 no Krimsons »

Atslēdzies Minne

Noklausījos pēdējo video.
Nu, neesmu tik ļoti iekšā tehnoloģijās, lai baigi kko spriestu, bet, vērojot šādas tādas tendences, varētu kaut kam no teiktā aŗī piekrist.

Bet no otras puses to gabalu uztvēru kā krievu kārtējo gānīšanos par ienaidnieka (protams, ASV, Rietumi) progresu noteiktās jomās un pašu krievu līdzi netikšanas attaisnošanu. Nu, nevelk Krievija līdzi tehnoloģijās. Tādēļ uzsver, ka mēs tiekam zombēti. Gan jau tā ir, bet arī krievi tiek zombēti, tikai citos veidos

Atslēdzies Spārka

Es arī pēdējo paklausījos.
Man ir zināmi iebildumi apgalvojumam, ka AI zina par mani "visu".
No rīta krievu regejroks, tad The Economist, forums, Kleina pudele, mantras, WP spraudņi. Un diena vēl tikai pusē.
Šis, nabags, tak uzkārsies.

Atslēdzies Krimsons

Šis, nabags, tak uzkārsies.

Nezinu, iepriecināšu vai sagādāšu vilšanos, bet nē, neuzkārsies.

Jau pirms 10 GADIEM darbā viena aizrobežu kompānija piedāvāja tīkla drošības platformu, kas spēj atpazīt gala lietotājus pēc darbībām, pat ja viņi nepārtraukti maina kompjus, telefonus, pieslēgumus, e-pasta provaiderus u.t.t.
Pieļauju, ka tas griezās pat vēl bez AI.

Atslēdzies Spārka

spēj atpazīt gala lietotājus pēc darbībām
Nestrīdos, bet tad jābūt kaut kādam lietošanas algoritmam, kuru atpazīt.
Es, paskatoties SF lietotāju darbības, arī dažu bez IP varu atpazīt.

Atslēdzies Krimsons

Nu, lūk - AI to lietotāja profilu atradīs pats.
Piemēram, skolas līmeņa uzdevums - AI, kas noskaidro, cik cilvēki lieto vienu mājas datoru.