Autors Tēma: Nerātnās iepazīšanās vēstules  (Lasīts 1735 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Nerātnās iepazīšanās vēstules
« : 2019. gada 27. februāris, 11:38:34 »
Vēstule Fb  :fp: :faint:
Mmm ka es gribētu lai Tu būtu mana mīļotā sieva kura mani kraptu un to neslēptu no manis ka es varētu tevi pucet katru reizi kad Tu ietu pie mīļāka !!!Es vēlētos skūpstīt tas lupīnas katru reizi kad Tu parnaktu no viņa Īpaši vēlētos lai Tu paliktu stāvokli no mīļāka un man būtu jāaudzina jārūpējas pa Tavu man pieguleto eņģelīti Vai tas būtu kāds noziegums Tev ja tas tiktu dāvāts vīrietim kurš tevi mīlētu cienītu??????!
p.s plac, nu neesmu nekāda tiklā jumprava , bet šitas man likās perversi un pretīgi  :veee: :veee: :veee:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

Re: Nerātnās iepazīšanās vēstules
« Atbilde #1 : 2019. gada 27. februāris, 12:07:40 »
Vēstule Fb  :fp: :faint:
Mmm ka es gribētu lai Tu būtu mana mīļotā sieva kura mani kraptu un to neslēptu no manis ka es varētu tevi pucet katru reizi kad Tu ietu pie mīļāka !!!Es vēlētos skūpstīt tas lupīnas katru reizi kad Tu parnaktu no viņa Īpaši vēlētos lai Tu paliktu stāvokli no mīļāka un man būtu jāaudzina jārūpējas pa Tavu man pieguleto eņģelīti Vai tas būtu kāds noziegums Tev ja tas tiktu dāvāts vīrietim kurš tevi mīlētu cienītu??????!
p.s plac, nu neesmu nekāda tiklā jumprava , bet šitas man likās perversi un pretīgi  :veee: :veee: :veee:

Gan jau kāds homo...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #2 : 2019. gada 27. februāris, 12:14:30 »
Vai no vergu sugas

Atslēdzies tuk

« Atbilde #3 : 2019. gada 27. februāris, 20:45:03 »
Varbūt vienkārši samīlējies impotents?
Sen, sen, skatījos tādu filmu, nesliktu, kur kungs krietnos gados bija liktenīgi iemīlējies
un savai gados jaunajai mīlai piegādāja vīriešus, kuri fiziski spēj apmierināt... tāda
dīvaina tā kopdzīve viņiem bija...