Autors Tēma: RL par ezotēriskiem saietiem  (Lasīts 3368 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Re: RL par ezotēriskiem saietiem
« Atbilde #15 : 2019. gada 22. maijs, 13:27:07 »
Emī, pie Romašina? :) Elementi atpazīstami :)
es arī gadus 20 atpakaļ biju pie viņa uz treniņu, dažas atziņas bija interesantas, iztērētā nauda bija tā vērta, bet nākamajos līmeņos gan nepiedalījos, jo bija arī "naudas pumpīša" pazīmes :)

Atslēdzies Kundalini

« Atbilde #16 : 2019. gada 22. maijs, 13:37:25 »
Izaugsmes kursi - Lifespring laikam  :rofl: .  Par tiem arī klīda trakas baumas . Bet par to RL publikāciju, kad bija tas skandāls ar De Goldu, pirms gadiem 5-7, tak visās malās rakstīja paši kursu apmeklētāji garus stāstiņus, kā tur dabā viss "noticies" .....es neesmu tur bijis un ko man tur meklēt ja ir pašam savs jogas virziens. PTAC  par krāpšanu uzlika Norai sodu 10 000 ls un šai piegrieza tās trakās masu reklāmas sieviešu žurnālos, ķēriens uz biznesu viņai ir, jo divas augstākās izglītības. Tīri manas subjektīvas domas, ka viņa pati netic tam visam, ko pasniedz, ir vienkārši atradusi sev peļņas avotu, kas ienes iztikai naudu....Par sektām Dima ir speciālists mums, jo pastaigājis pa tām ir, krišnaītos bijis, zina aizkadra virtuvi viņu, tad SHAKTI centrā un vēl šur tur...Un tiešām, aiz glancētās fasādes - tur notiek šausmu lietas...kuras var teikt robežojās ar kriminālu jau....tāda ir realitāte....Bet labāk par to neinteresēties, jo negatīvais viss ir spēcīgs magnēts, var pievilkt un ievilkt iekšā, jo arī mēs neesam vēl svētie, to daļu negatīvā kas mūsos - aizķer.
Pat klasiskajos jogas uc kursos Rīgā ir tā saucamā "gumijas stiepšana" - dod informācijas druskas lai tikai cilvēks gadiem nāk un maksā naudu par to visu....
« Pēdējās izmaiņas: 2019. gada 22. maijs, 14:05:54 no Kundalini »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #17 : 2019. gada 22. maijs, 20:29:52 »
Bet par to RL publikāciju, kad bija tas skandāls ar De Goldu, pirms gadiem 5-7, tak visās malās rakstīja paši kursu apmeklētāji garus stāstiņus, kā tur dabā viss "noticies" .....es neesmu tur bijis
un ko man tur meklēt ja ir pašam savs jogas virziens.
Paskatījos gūglē to Zeltītīti... un redzu, ka Kundalinī 2007 gadā ir ieguvis no Zeltītes sertifikātu par 20 naudiņām... :)
Tomēr būs bijis ko meklēt... ;) :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #18 : 2019. gada 22. maijs, 20:47:37 »
ķēriens uz biznesu viņai ir, jo divas augstākās izglītības.

:f-palm:
augstākās automātiski negarantē nekādu ķērienu

Atslēdzies Kundalini

« Atbilde #19 : 2019. gada 23. maijs, 22:47:27 »
Es jau nemaz neslēpju, ka biju uz vienas dienas ajurvedas kursiem pie Noras, bet tie bija citā adresē, un daudzus gadus iepriekš, pirms viņa organizēja to "durgas templi" -par kuru ir vistrakākās atsauksmes, kas tur noticies. Tie ajurvedas kursi arī bija var teikt - zema līmeņa, sadeva 5 lapas ar A4 lieluma materiālu, visu to, ko pats var atrast Internetā, plus reklamēja speciālās pārtikas piedevas lai pie viņas pērk. Tā kā tikai ar viņas augstāko izglītību psiholoģijā var izskaidrot to fenomenu, ka viņai izdevās masveidā veselu baru pavilkt tur un muļķot dažus gadus.
 Bet Noru pārspēj viena sekta Krievijā, kur vāca jaunas meitenes, tur bija i seksa verdzība, i materiālo labumu atņemšana i citi "jaukumi" .....Tā uz sitiena nevaru pateikt kura sekta, bet viens krievs organizēja, arī zem hinduisma izkārtnes, tur laikam bija kādi kursi, no kuriem kursu apmeklētājas savāca tā teikt - uz "slēgtā tipa"  iekšējā loka organizāciju, pastāvēja sava viņiem drošības sistēma, lai no malas neviens netiek klāt. Tomēr atradu - Ašram Šambali - sektas nosaukums.

« Pēdējās izmaiņas: 2019. gada 23. maijs, 22:55:54 no Kundalini »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #20 : 2019. gada 24. maijs, 13:18:52 »
Es zinu, ka Tu neko neslēp, jo esi atklāts cilvēks :) pat ļoti atklāts ;)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #21 : 2019. gada 24. maijs, 14:50:27 »
Kas jāapgūst, lai dabūtu Zeltītes sertifikātu?