Autors Tēma: dāmu ikdienas apavi -kedas  (Lasīts 6518 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

dāmu ikdienas apavi -kedas
« : 2019. gada 21. maijs, 16:32:39 »
Viendien pāķene aizbrauca uz Rīgu, pasākums un tā. Kājās smukās melnās kurpes ar vaļēju purngalu (man tak tumši sarkani pedikīrnagi!),papēdis pāris cm. Pa visu pēcpusdienu ieraudzīju 3 (!) riktīgas augstpapēžu kurpes, pie tam viena noteikti bija Nakata draudzene.Vēl dažas uz tāda zolīda učenes papēža. Un viss!! Kedas visdažādākajos veidos.Pie biksēm, legingiem, svārkiem, īsām kleitām.

Ir jau baigi ērti, un nav nekādas vācu tūristu adidas. Vienīgais -tādos apavos visu laiku staigājot, baigi izlaižas pēda. Man tā liekas
Otra galējība -britu hercogienes vienmēr un visur baigās špiļkās -kā to var izturēt?

Atslēdzies Aste Risks

Re: dāmu ikdienas apavi -kedas
« Atbilde #1 : 2019. gada 21. maijs, 16:37:57 »
Agrāk aizbraucot uz Skandināviju vai Somiju tūlīt krita acīs ka visas dāmas kā čūčalas bixēs un "kedās". Tagad drusku mazāk cērtas acīs. Vai nu viņas sākušas vairāk valkāt brunčus, vai mūsējās bixes un kedas ..

Atslēdzies ragana

« Atbilde #2 : 2019. gada 21. maijs, 17:00:32 »
Britu hercogienes vēl jaunas, tad nav problēmu bizot špiļkās.
Es pēdējos 4 gadus pārgāju uz zemākiem papēžiem. Pat tad reizēm velku cm 8-9, ja nav daudz staigāšanas.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #3 : 2019. gada 21. maijs, 19:40:21 »
Man svarīgākais, lai pašai ērti būtu. Večiem, kas gaužas, ka sievietes nestaigā uz papēžiem, vajadzētu pašiem likt dienu nostaigāt augstpapēdenēs.  Protams, pie brunčiem vilkšu kurpes un uz teātri kedās neiešu, bet bez-dreskoda ikdienas gaitās, sorry, džinsi un krosenes.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #4 : 2019. gada 21. maijs, 19:47:00 »
Man svarīgākais, lai pašai ērti būtu. Večiem, kas gaužas, ka sievietes nestaigā uz papēžiem, vajadzētu pašiem likt dienu nostaigāt augstpapēdenēs.  Protams, pie brunčiem vilkšu kurpes un uz teātri kedās neiešu, bet bez-dreskoda ikdienas gaitās, sorry, džinsi un krosenes.
ne jau papēžos ir sāls.. kopskats vajadzīgs..

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #5 : 2019. gada 21. maijs, 19:47:20 »
Kāja izlaižas, taisnība. Bet nu tik ērti... :) Īpaši, ja no punkta A uz punktu B (C, D, E utt.) ikdienā jāpārvietojās kājām un ar sabiedrisko. Ar somu un datorsomu plecā, pārtikas maisu zobos un jaku/lietussargu padusē. Paldies, bet nē ;) Papēžapavi lai paliek turīgajām pilsonēm, kuras pārvietojas ar mašīnu (un hercogienēm, kuras diezin vai pa pārdesmit kilometriem dienā bizo savās špiļkās ;) )

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #6 : 2019. gada 21. maijs, 20:07:46 »
Kedas visur un vienmēr man nešķiet īsti labi, bet vispār ir ļoti feinas. Briesmīgas ir tās, kas tagad jaunajiem skuķēniem modē, ar biezumbiezajām zolēm.

Man pašai gan nepatīk tā sajūta, ja visa siltā vasaras diena būtu jāpavada ar slēgtiem apaviem kājās, sasvīst tak, nogurst no tā. Foršāk ir īkšķus brīvi kustināt :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #7 : 2019. gada 21. maijs, 20:08:44 »
Ikdienā cenšos staigāt apavos ar 7-8 cm papēdīti. Un ne vienmēr tas ir špiļka. Kājai tā ir ērtāk.
Nekad nepērku ''modes'' apavus - es pārāk sevi mīlu. Tāpat sūdus nepērku. Nevajag jau 150 pārus. Pietiek, ja ir pa 2 katrai sezonai, bet labi. Un vēl kāds ''izejamais''.
Kedas manā izvēlē būtu pēdējā punktā kopā ar baļetkām un zandaļveida biezzoles ergonomiskajiem gavnadaviem.
Visus sakost!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #8 : 2019. gada 21. maijs, 20:19:07 »
Tagad tik foršas, sievišķīgas kediņas, man patīk, arī pie kleitām smuki. Vienīgi man vasarā arī patīk vaļējie apavi, tāpēc velku pilnīgi zemas basenes.
Reno, man liekas, ka manā vecumā man piedotu visādus brīnumus- arī smalkas augstpapēžu kurpes  :rofl:

Bobim taisnība par kopskatu, tas ir galvenais  :talking:

Un man nav bail izlaist savu pēdu  :rofl:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #9 : 2019. gada 21. maijs, 20:54:22 »
Un par to kopskatu - ir taču starpība, vai kedās ar kleitiņu/miņukiem šmaugs skuķēns vai tante 60+ gados ar 80+ kg.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #10 : 2019. gada 21. maijs, 21:19:10 »
Un par to kopskatu - ir taču starpība, vai kedās ar kleitiņu/miņukiem šmaugs skuķēns vai tante 60+ gados ar 80+ kg.

Nesaki vis, ir redzētas ļoooti stiligas “tantītes“ :)
Arī piekrītu par koptēlu.
Man dažāda augstuma apavi. Bet, ja paredzēta kāda ne visai patīkama tikšanās, velku augstos.
Pati nebiju piefiksējusi, tukkungs uzķēra - gatavojies kaujai? :D :D :D Bet tā arī ir - “ierocis“ liek
izskatīties ietekmīgākai, justies pašpārliecinātākai ... ;) lācis jau arī pieceļas uz pakaļkājām... :D

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #11 : 2019. gada 21. maijs, 21:55:01 »
Labāk šmauga tante :)

« Atbilde #12 : 2019. gada 21. maijs, 22:16:23 »
Kedas visur un vienmēr man nešķiet īsti labi, bet vispār ir ļoti feinas. Briesmīgas ir tās, kas tagad jaunajiem skuķēniem modē, ar biezumbiezajām zolēm.

Pa manam, pats labums, uz koncertiem daži lieki garuma centimetri klāt, lai var labāk redzēt :)
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies magda

« Atbilde #13 : 2019. gada 21. maijs, 22:33:41 »
...tieši par šo tēmu iedomājos teātrī - Nacionāļos. Skaista pavasara svētdiena, dienas izrāde, un uzkrītoši daudzām meitenēm un dāmām- kedas vai botas... :thinking:  nuuu, laikam jau ērti.
Esmu iepirkusi tādas dāmīgi cacīgas (bez bļostkām un puķītēm))), zīmolotas bet velku reti. Neteiktu,ka baigi ērti 'jūtos. Ar gadiem arvien grūtāk atrast, pēc tam pierast pie jauniem ,ērtiem,izskatīgiem apaviem. Šitā es vienus puszābakus jau trešo rudeni solu laist pensijā, bet kā kaut kur jāiet, roka pati stiepjas pēc tiem, jo tiiiik ērti!

« Atbilde #14 : 2019. gada 22. maijs, 00:09:07 »
Pag, uz teātri vai, dies pas, Uoperu es gan kedās nekad neeju :D

Turn that sh*t up louder, make it all go faster!