Autors Tēma: dāmu ikdienas apavi -kedas  (Lasīts 6517 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Re: dāmu ikdienas apavi -kedas
« Atbilde #60 : 2019. gada 24. maijs, 14:44:26 »
Bobi, 50 gados džinsus vilkt vairs nevar? Pidżambikses mājās un velvets izejot?
Kas vainas botām?
var, var, nesatraucies :D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #61 : 2019. gada 24. maijs, 14:54:10 »
Mani vispār nesatrauc, kā kurš ģērbjas, ja konkrēti mani tas neskar... jā, reizēm var iesmaidīt, vai pašausmināties... bet es jau nezinu kādēļ viņu izvēles apģērba ziņā ir tādas, kādas ir... varbūt tā pusmūža kundzīte bērnībā staigājusi vienā riebīgā kleitā un nu beidzot piepilda bērnības sapni, kas to
zin...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #62 : 2019. gada 24. maijs, 14:54:49 »

skečeri .. :in-love:  nekas ērtāks jau pasaulē nav radīts.. Man šodien arī skečeri :)

Bet snīkeri mazmazdrusciņ glītāki  :taunt:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #63 : 2019. gada 24. maijs, 15:03:26 »
es jau nezinu kādēļ viņu izvēles apģērba ziņā ir tādas, kādas ir...

Tā, manuprāt, ir īstā esence. Katram ir iemesls un tiesības staigāt (ģērbties, justies) tā, kā staigājam.

Es sevi trenēju, mēģinot piefiksēt brīdi, kad iekšēji saķert sevi aiz rokas tad, kad gribas besīties par kādu, kas dara kko tādu, kas man liekas ne īsti ok. Dažreiz zvēroju aiz dusmām, kad caur zobiem mēģinu sev pateikt "bet viņam tā šobrīd vajag, viņš tā jūtas"

Pieslēdzies kvadra

« Atbilde #64 : 2019. gada 24. maijs, 15:08:23 »
Da labi, ne jau tikai gadu skaitlis nosaka, kas kurai piestāv, kas ne, drīzāk figūra.

Man nav arī iebildumu pret zeķēm zandalēs, sevišķi jau vecākiem kungiem. Labāk īsās sporta zeķītes nekā greizi pirksti ar sēņainiem nagiem. Turklāt varbūt tie apavi bez zeķes berž.  Pati labprāt tās zeķītes vilktu, jo baigi nepatīk tā sajūta, kad apavi uz basu kāju, bet, protams, neatļaujos. Laimīgie mazie bērni, kas staigā ar zeķītēm zandalēs, un nevienam tas nešķiet neriktīgi.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #65 : 2019. gada 24. maijs, 15:28:55 »
O! Ja saistībā ar figūru, allaž brīnos par kungiem, kuriem bikšu jostasvieta atrodas krietni, ļoti, ļoti
krietni zem alusvēdera... kā viņas tur turās... Dizaineri tak varētu kādu spešelmodeli radīt, nu līdzīgi kā grūtniecēm, citādi vislaik uz augšu jārausta :D

Atslēdzies Camma

« Atbilde #66 : 2019. gada 24. maijs, 15:51:23 »
Par zeķēm zandiļos varat .irst, cik tīk. Neredzu neko sliktu, ja smukas zeķes. Nez kā būtu pašiem irsējiem, ja būtu smuki ''birstoša'' psoriāze pa visu pēdu līdz potītei.
Par kaut kā vilkšanu vai nevilkšanu var bazarēt tīņi savā jaunības maksimālismā. Pieauguši cilvēki tā kā varētu jau zināt, ka ir visādas veselības problēmas, pie kurām nekādi neatbildīsi vidējam pieņemtajam.
Manā klasē bija visnotaļ smuka meitene, kura tika mocīta ar fizkultūras tērpu. Toreiz visiem bija jābūt vienādiem - īsi, melni truseļi un balts vai dzeltens krekliņš. Bet tai meitenei stilbu iekšpusēs bija koši violetas strijas. Nu tad fizkultūrā divnieks, jo vienkārši uz fizkultūru negāja treniņtērpa dēļ. Cūcība. Nežēlīga cūcība.
Visus sakost!

Pieslēdzies Luīze

« Atbilde #67 : 2019. gada 24. maijs, 16:35:46 »
Cammas stāstītais man atsauca atmiņā konkrēta bērnudārza dreskodu tālajos 90tajos. Gan ne manam bērnam "paveicās", bet kolēģes. Šai bērns regulāri slimoja... izrādās, ka bērnudārzā ar apkuri bija kā bija, bet bērniem dreskods pieprasīja grupiņā būt šortos vai svārciņos. Gandrīz vai kā Anglijas karaļnamā. Nekādas zeķubikses, tikai īsās zeķītes. Un iepūt. Audzītes pašas tuntulējās vilnas jakās.

(laikam novirzījos no tēmas, sorry)

Pieslēdzies kvadra

Atb: dāmu ikdienas apavi -kedas
« Atbilde #68 : 2021. gada 04. aprīlis, 15:31:43 »
Skatos šodien, kā tauta ğērbusies, un brīnos - vai tiešām šobrīd ir patīkami staigāt plikām potītēm?!  Mugurā mētelis, galvā ziemas cepure, a kājās - rozā vasaras auduma botiņas, caurumainās. Īszeķītēs ar plikām potītēm... Ņeužto omulīgi tā? :?:

Atslēdzies reno

« Atbilde #69 : 2021. gada 04. aprīlis, 15:47:03 »
ja pati bikse ir puslīdz silta, potītes nesalst. Lai cik tas dīvaini nebūtu

Atslēdzies Trix

« Atbilde #70 : 2021. gada 04. aprīlis, 16:42:59 »
ja pati bikse ir puslīdz silta, potītes nesalst. Lai cik tas dīvaini nebūtu

Kā kuram. Man tieši potītes vienmēr salst. Varu staigāt ar plikām pēdām, pat pa sniegu, bet pietiekama garuma biksēm. :D Un siltajās čībās ar biksēm virs potītes, man tās potītes salst.
Biodiversitāte, zin'. :D
Es visu atceros, Ričard...

Pieslēdzies kvadra

« Atbilde #71 : 2021. gada 04. aprīlis, 19:35:52 »
Es te tā padomāju. Skatoties vecas fotogrāfijas, bieži vien šķiet, ka cilvēki ğērbti kaut kā briesmīgi vecmodīgi un vispār nejēdzīgi. A ja paskatās, nu tā, kā no malas,
 uz stilīgu mūsdienu meiču? Bezformīgs mētelis, īsas bikšeles kā no jaunākā brālīša, potītes plikas, kājās lielas klamzīgas biezzoļu kurpes... Nu bomzis, kas bomzis - ko un kāda izmēra izgāztuvē atrada, to uzvilka... Skatīsies mazbērni kkad pēc gadiem fotogrāfijas un domās - trūcīgi gan senči dzīvojuši, nebija ko mugurā vilkt... :?:   :mrgr: