Apģērbu otrā dzīve manā galvā ir tad, ja apģērbu nodod sarkanajā krustā vai liek apģērbu konteineros, nekad neesmu vienkāŗši izmetusi miskastē(ja nu galīgas lupatas), kā arī nekad neesmu neko pāršuvusi (jo neprotu šūt). Mana mamma gan man un bērniem senos laikos daudz ko pāršuva.
Nesen bija raidījums par apģērbu konteineriem un tur stāstīja, ko var nodot - reāli gandrīz visu. Labākais paliekot Latvijā, tad uz 3.pasaules valstīm, tad vēl no sliktākajiem ražo lupatas. Rādīja apspurušu somu, teica - var nodot, jo visi rāvējslēdzēji bija veseli, arī ļoti novalkātu vējjaku tāpat. Jāpiebilst, ka es parasti ļoti kritiski pieeju tam, ko nododu, laikam pat par daudz, nododu patiešām velkamas drēbes - to sapratu pēc šī raidījuma.
Šovasar ārzemēs es darīju tā, ka pilnīgi visas drēbes un apavus, kas bija līdzi, ieliku konteinerā, jo sapratu, ka citādi vēl nez cik gadus valkāšu un neko jaunu nenopirkšu. Tas bija vēl ok kleitas, bet cik ilgi var vilkt un tāpēc rīkojos neatgriezeniski

Atpakaļ koferī bija vietas daudz kam citam un tiku vaļā no gandrīz visām vasaras drēbēm