man riebj kko paskaidrot ,jo vairāk,ja jūtu,ka jātaisnojas. Bet lai jau jums tiek.
Ir divas kategorijas- ceļotāji un ekskursanti. Narčiks ir ekskursants..es ceļotājs. Piedod man, bet ja es pēkšņi pa kalniem,lejām un tt.sākšu kāpelēt kleitās un augstpapēdenēs hahaha

.nu atvaino..Es nebraucu ar kruīza kuģiem un organizetiem autobusiem, netēloju smalku kokteiļu dzeršanas kaifu un nefočēju pusdienu šķīvjus.Tas virziens ir vairāk kā neinteresants man un mūsu ģimenei.Toties ja visu dienu esi kāpis, bridis un kaut vai saulē cepies..tad protams ir jabūt vismaz baronesei ar zilām asinīm lai vakarā varetu teikt- nu, es nu gan neesmu nedz putekļaina ,nedz piekususi,nedz sasvīdusi.
Par nonēsātām parpalām arī varētu padiskutēt, ko kurš ar to domā

vai 4-5 gadus lietoti un lietoti jau nopirkti... nuu teiksim Hi Tec kāpjamie zabaki ir vai nav nonēsāta parpala? (ja principā tie zābaki tiek uzvilkti kādas 5-6 ned gadā)

, ja kādā brīdī viņi vienk ir apnikuši, jeb arī vietā nākuši krutāki un man vienk negribas to kilogramu vest mājās.
Maikas man vispār gadiem nenonēsajas..bet katru svētdienu nāk un nāk jaunas un smukākas klāt.. tad ko ??principā ,es tikai padalījos, bez domas ar kādu salīdzinaties vai mērīties