Autors Tēma: apģērbu otrā dzīve  (Lasīts 1788 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies Amālija

Atb: apģērbu otrā dzīve
« Atbilde #15 : 2022. gada 22. septembris, 21:51:01 »
Pierodu pie savām drēbēm. Ir superērtas bikses (riteņošanai, pārgājieniem), kurām lieku ielāpus, kuri dažreiz dārgāki par biksēm.
Man ir ļoti daudz vecu, mīļu drēbju. Ir tkrekls, kurā guļu pie mazmeitām. Tam, šķiet, gadi 25.
Mellenes funktieris man daudz tuvāks nekā Nāras.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #16 : 2022. gada 22. septembris, 21:58:41 »
Es izaugu laikā, kad reāli nebija foršu drēbju un  mājās nonēsāja vecās. Savu atlikušo dzīvi vēlos nēsāt normālas drēbēs gan mājās, gan ārpus. Vairs nekādu lupatu, humpalu utt. Tas nenozīmē, ka man baigie zīmoli, bet arī ne izmetamas drēbes kā Mellenei. Gribas izskatīties pieklājīgi un tā arī labāk jūtos, bet tā jau ir visām sievietēm.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #17 : 2022. gada 22. septembris, 22:08:05 »
Tagad varētu 3x minēt vai es jau šādu iebildi netiku gaidījusi  :zvs: jautājums bija tikai- kurš pirmais  :ng:

Sveiki, tātad vienīgi tu drīksti minēt savu pieredzi un paradumus? Ja kāds uzraksta savu, tad tā skaitās "iebilde"?
Ak tad tā gan...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #18 : 2022. gada 22. septembris, 22:09:49 »
man riebj kko paskaidrot ,jo vairāk,ja jūtu,ka jātaisnojas. Bet lai jau jums tiek.
Ir divas kategorijas- ceļotāji un ekskursanti. Narčiks ir ekskursants..es ceļotājs. Piedod man, bet ja es pēkšņi pa kalniem,lejām un tt.sākšu kāpelēt kleitās un augstpapēdenēs hahaha  :bird: .nu atvaino..Es nebraucu ar kruīza kuģiem un organizetiem autobusiem, netēloju smalku kokteiļu dzeršanas kaifu un nefočēju pusdienu šķīvjus.Tas virziens ir vairāk kā neinteresants man un mūsu ģimenei.Toties ja visu dienu  esi kāpis, bridis un kaut vai saulē cepies..tad protams ir jabūt vismaz baronesei ar zilām asinīm lai vakarā varetu teikt- nu, es nu gan neesmu nedz putekļaina ,nedz piekususi,nedz sasvīdusi. :faint:
Par nonēsātām parpalām arī varētu padiskutēt, ko kurš ar to domā  :scratch:   vai 4-5 gadus lietoti un lietoti jau nopirkti... nuu teiksim Hi Tec kāpjamie zabaki ir vai nav nonēsāta parpala? (ja principā tie zābaki tiek uzvilkti kādas 5-6 ned gadā)  :scratch: , ja kādā brīdī viņi vienk ir apnikuši, jeb arī vietā nākuši krutāki un man vienk negribas to kilogramu vest mājās.
Maikas man vispār gadiem nenonēsajas..bet katru svētdienu nāk un nāk jaunas un smukākas klāt.. tad ko ??principā ,es tikai padalījos, bez domas ar kādu salīdzinaties vai mērīties  :wt:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies reno

« Atbilde #19 : 2022. gada 22. septembris, 22:11:00 »
Prātā nenāktu braukt kaut kur lupatās, ko jāizsviež. Tā Mellene uz Latviju brauc?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #20 : 2022. gada 22. septembris, 22:15:20 »
Prātā nenāktu braukt kaut kur lupatās, ko jāizsviež. Tā Mellene uz Latviju brauc?

Attieksme :?:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #21 : 2022. gada 22. septembris, 22:38:07 »
"Maikas man vispār gadiem nenonēsajas..bet katru svētdienu nāk un nāk jaunas un smukākas klāt.. "

Zaļi. Tad jau gan. Man nekas nenāk katru svētdienu klāt. Kas ir, tas ir. Un nav nekādu parpalu, lupatu. Ir apģērbs. Kad nolietots, tad tas ir nolietots un nav vairs izmantojams, jo ir nolietots un kalpot beidzis.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #22 : 2022. gada 22. septembris, 22:43:50 »
Zaļi gan  :smile: pat ļoti .
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

« Atbilde #23 : 2022. gada 23. septembris, 00:07:29 »
Kurus citādi mājās vēl mazgātu un valkātu..bet celojumā uzvelc, kā slapja un smirdīga,vai putekļaina,vai..vai.. ..tā ceļš uz miskasti.
p.p.s tagad arī no LV netvedu atpakaļ nevienu apģērbu, ko biju paņēmusi līdzi.. ZB tā šurpu turpu vadāšana. Atstāju pie mammas, bet tas jau tikpat kā miskaste :D tāpat neviens netceras, kas tur stav ,lai vēl pēc gada teiksim izmantotu :)

Mja, lai nu katram pēc viņa ticības tam "zaļajam".  :mrgr:

« Atbilde #24 : 2022. gada 23. septembris, 10:45:17 »
Kuš, kuš, meiteņi, tādu nieku dēļ plēsties - katram sava pieeja un tā tas ir. Tāpat kā ar ēdienu, smaržām u.c. Nav vienīgā pareizā, visiem 100% derīgā varianta.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #25 : 2022. gada 23. septembris, 11:13:03 »
Eu, vai ta nav dārza, kur brokāta vakarkleitu novalkāt?
Visus sakost!