Autors Tēma: Piselības pazīmes  (Lasīts 2641 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

K

• Viesi
Re: Piselības pazīmes
« Atbilde #30 : 2020. gada 11. augusts, 15:01:35 »
Ap 40 gadiem atkal dāmām uzplaukst šī specifiskā tēma  :just_popcorn:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #31 : 2020. gada 11. augusts, 15:04:41 »
Ap 40 gadiem atkal dāmām uzplaukst šī specifiskā tēma  :just_popcorn:

kā Tu zini?

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #32 : 2020. gada 11. augusts, 16:44:11 »
Bobi, nez, sekspils arī 70 gados manăms. Un dămăm pêc/ap 40 bliež uz augśu. Većiem uz leju. Tā ja. Bet tāds nebija jautājums.

Atslēdzies SNor

« Atbilde #33 : 2020. gada 11. augusts, 17:27:16 »
Vīriešu gaumes jau nav mazāk atšķirīgas nekā sieviešu, kas ir ļoti izdevīgi sievietēm (un reizēm vīrieši nemaz nezin uz ko ir uzvilkti). Protams, dabā pastāv arī "spermas spiediena" radītājs, kad "velns mušas ēd", protams, šīs apsvērums mazina savu lomu pēc zināmas "fizkultūras". Savukārt runājot par sieviešu seksualitāti, pirmais ir veselība, un diemžēl, gan fiziskā, gan ari mentālā. Pēc tam saderība ... piemēram, man neder sieviete, kas gatavo garšīgus cepešus, jo tad es nemaz līdz gultai netieku un kunkstu vēl virtuvē. ;)   
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies daddy

« Atbilde #34 : 2020. gada 11. augusts, 17:47:52 »
Vīriešu gaumes jau nav mazāk atšķirīgas nekā sieviešu, kas ir ļoti izdevīgi sievietēm (un reizēm vīrieši nemaz nezin uz ko ir uzvilkti). Protams, dabā pastāv arī "spermas spiediena" radītājs, kad "velns mušas ēd", protams, šīs apsvērums mazina savu lomu pēc zināmas "fizkultūras". Savukārt runājot par sieviešu seksualitāti, pirmais ir veselība, un diemžēl, gan fiziskā, gan ari mentālā. Pēc tam saderība ... piemēram, man neder sieviete, kas gatavo garšīgus cepešus, jo tad es nemaz līdz gultai netieku un kunkstu vēl virtuvē. ;)   

Tev vājš raksturs. :)
Es gan vismaz reizi nedēļā parādu, kas es par vīru, nodaru lietas un tad pie cepešiem  :steak: [size=78%] [/size]

Atslēdzies SNor

« Atbilde #35 : 2020. gada 11. augusts, 18:20:29 »

Tev vājš raksturs. :)
Es gan vismaz reizi nedēļā parādu, kas es par vīru, nodaru lietas un tad pie cepešiem  :steak:
Patiesi esmu liels kārumnieks, gribu visu un vēl ;) 
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16

Atslēdzies dip

« Atbilde #36 : 2020. gada 11. augusts, 18:25:03 »
Patiesi esmu liels kārumnieks, gribu visu un vēl ;)

Tas nav kārumnieks, tas ir rīma. Vai negausis.

Atslēdzies SNor

« Atbilde #37 : 2020. gada 11. augusts, 18:30:21 »
Tas nav kārumnieks, tas ir rīma. Vai negausis.
Es neriju jēlu gaļu, vai tonnām vārītus kartupeļus,- man garšo tas, kas garšo ;) Kaut gan ar mīlību un daudz smaidiem, man var iebarot gandrīz jebko. ;)

Atslēdzies dip

« Atbilde #38 : 2020. gada 11. augusts, 18:32:18 »
Es neriju jēlu gaļu, vai tonnām vārītus kartupeļus,- man garšo tas, kas garšo ;) Kaut gan ar mīlību un daudz smaidiem, man var iebarot gandrīz jebko. ;)

Uzmanies no sēnēm!!! :sarcasm:

Atslēdzies SNor

« Atbilde #39 : 2020. gada 11. augusts, 18:45:12 »
Uzmanies no sēnēm!!! :sarcasm:
Pēc labām brīvdienām man sēnītes, labi pagatavotas, pat loti garšo. Es pēc zināmām aktivitātēs un daudz smaidiem esmu ļoti lētticīgs. :in-love: :in-love: :in-love: p.s. "pēc labām brīvdienām" es sievietēm gana (desmitiem gadu) ilgi uzticos ;)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #40 : 2020. gada 11. augusts, 19:10:23 »
Tev mamma gatavo?