Autors Tēma: Klubi pieaugušajiem  (Lasīts 1910 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies SNor

Klubi pieaugušajiem
« : 2020. gada 12. augusts, 15:09:04 »
Citāts
Pagājušajā ceturtdienā, 6. augustā, Rīgas centrā tika atvērts jauns seksa klubs pieaugušajiem "Bunker". Klubs pieder igauņu uzņēmējam, kurš jau ir īpašnieks vecākajam svingeru klubam Tallinā - "Club 69". Kluba mērķis ir rīkot dažādas tematiskās ballītes (svingeru, BDSM u.c.). Lielā atklāšana bija paredzēta tikai vīriešiem, bet sestdienā arī sievietes varēja apmeklēt klubu BDSM ballītē. Tajā piedalījās dažādu fetišu grupu pārstāvji ar tematiskām šovu programmām, interesenti varēja arī bez maksas izdurt pīrsingu.Klubs atrodas, Alfrēda Kalniņa ielā 4; 50 metru attālumā no cita tematiskā kluba - "TOP Club". Klubs ir atvērts katru dienu no pulksten 16 līdz vēlam vakaram.
Hmzs, kāda ir jūsu pieredze ar klubiem pieaugušajiem, vai kaut ko tikpat specifisku?

"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies Amālija

Re: Klubi pieaugušajiem
« Atbilde #1 : 2020. gada 12. augusts, 15:26:05 »
Pieredzes nav. Bet domăju, ka tādu pagrīdes klubu ir čumi. Tieši sabiedrībā zinămiem un cienījamiem personāžiem.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #2 : 2020. gada 12. augusts, 15:32:42 »
Nav ne pieredzes, ne intereses.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #3 : 2020. gada 12. augusts, 15:41:31 »
Nekad nav interesējuši pat parastie klubi, kur nu vēl specifiskie.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #4 : 2020. gada 12. augusts, 15:57:16 »
Lai tēmā parādītos kaut jel kāda pieredze :mrgr:
Ap 2000.gadu esmu rakstījusi reportāžu/apskatu no tāda kluba vienam latvju erotiskajam žurnālam. Tādos izdevumos ārštata darbiniekiem maksāja labāk nekā smalkos kultūras žurnālos.
Klubā nekas ārkārtējs, ko Snor nespētu iztēloties, nenotika.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #5 : 2020. gada 12. augusts, 15:59:32 »
Bet kas notiek tădos klubos?

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #6 : 2020. gada 12. augusts, 17:03:05 »
a bet atklāšana  tikai vīriešiem????... ko šamie tur savā starpā tādu perina, kas nav domāts sieviešu acīm? Mans domāt, ka te briest kāda sazvērestība! Man trūkst fantāzijas par kāda veida seksu (kur nepiedalās sieviešu dzimtas pārstāves) var savā starpā atklāšanā spriedelēt veču bars...  Nevar skaidri un gaiši, kā krievu laikos pilsētas pirtīs,- otrdiena, ceturdiena - sievietēm, trešdiena, piektdiena - vīriešiem; sestdiena, svētdiena- jauktiem pāriem; pirmdiena - sanitārā diena! Un visi laimīgi! Nea- Mums Tāds seksis nav vajadzīgs!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #7 : 2020. gada 12. augusts, 17:09:06 »
atklāšana tikai vīriešiem - varbūt viņi RUNĀS par seksu...?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #8 : 2020. gada 12. augusts, 17:19:13 »
Aņuks:
Snorr un Knorr (vārdi ir izdomāti!) nolēmuši aiziet uz vīriešu klubu. Bet par abiem tikai 5 eur... kasiere saka, pa 5 eur nekā nav, bet par 4 eur jūs varat mīlēties ar ezi... nu labi, ka ar ezi, tad ar ezi, samaksā, aiziet istabiņā, izmokās visādi ar to ezi, nekā... un sadurstīti iet mājās.
Nākamā dienā domā - vajag attlikušo eur notērēt! Aiziet atkal uz to klubu... kasiere saka, par 0.5 eur tikai skatītāju zālē uz 10 min... šie ieiet, a tur pilns ka ne apgriezties... šie prasa kas par lietu?? vakar 2 esot ar ezi ņēmušies :D

Morāle: šitādi klubi ir dīkdieņu apčakarēšanai.
Ja vēl konsumācijas meitene pie jums piesēdīsies, tad varat arī no vairākiem simtiem atvadīties... ja meiteni rupji atraidīsiet, var ciest fizionomija...

« Atbilde #9 : 2020. gada 12. augusts, 17:52:21 »
Geju/lesbiešu klubā vienreiz ir būts smagā dzērumā :) Izņemot apmeklētāju orientāciju, nekas TĀDS, kas nenotiek parastā klubā, netika novērots :) Bet tas arī skaitījās mūzikas, nevis seksa klubs.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #10 : 2020. gada 12. augusts, 20:00:40 »
Esmu savulaik iedomājusies par svingerklubu, bet neesmu tikusi līdz darīšanai.

Un, kad padomā vēl prātīgāk, nē, es tomēr nebūtu gatava redzēt, kā mans vīrietis ar citām ņemas. Agrāk tas nelikās nekas traks, bet tagad - negribētu

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #11 : 2020. gada 12. augusts, 21:00:55 »
vai, man svingeru rotaļas arī neder. Es noteikti visu laiku uztrauktos lai mans vecis neizgāžas pašā atbildīgākā momentā un lai kādas pēc tam pa stūriem nečukstētu, ka šams nepieprot ar glanci kādas intīma rakstura fiškas un nianses. Tā sakot, lai nesašmucē ģimenes skaidro tēlu. Nea, tās izpriecas nav priekš švakiem nerviem.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #12 : 2020. gada 13. augusts, 08:47:00 »
vai, man svingeru rotaļas arī neder. Es noteikti visu laiku uztrauktos lai mans vecis neizgāžas pašā atbildīgākā momentā un lai kādas pēc tam pa stūriem nečukstētu, ka šams nepieprot ar glanci kādas intīma rakstura fiškas un nianses. Tā sakot, lai nesašmucē ģimenes skaidro tēlu. Nea, tās izpriecas nav priekš švakiem nerviem.

Ar Olguci varētu izlūkos iet (pat uz vīriešklubu), nelaimē nepametīs! Un ja tur kādas arī pa stūriem čukstēsies, tad viņa stingri atbildēs - es savējo jau mājās izslaucu!! :)

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #13 : 2020. gada 13. augusts, 09:39:46 »
Ja čista děļ seksa, kāpěc ně. Bet tas nav priekś manis. Mans ir mans. Starp citu, ciest nevaru, ja kăds manu ědienu êd :angry:

Savukārt, sekss veselības dĕļ neinteresĕ. Tas ir, lai būtu laba veselìba. Smags gadījums.
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 13. augusts, 09:49:38 no Amālija »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #14 : 2020. gada 13. augusts, 12:16:36 »
Atliek iet uz zolītes klubu