Autors Tēma: Atslēgas problēmas  (Lasīts 982 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Atslēgas problēmas
« : 2020. gada 14. septembris, 11:42:31 »
šim autiņam, ar kuru braucu jau ilgāk par gadu ir viens niķis ar kuru netieku skaidrībā. Kad slēdzu durvis nospiežot atslēgas taustiņu, aizveras visas durvis tikai ne šofera pusē. Autiņš it kā dod gaismas signālu, bet ne šofera pusē. Esmu arī pamanījusi, ka pēc tam paliek mirgojot kaut kāds signāls uz paneļa, laikam tāpēc, ka kādas durvis nav aizslēgtas. Tas mani uztrauc, jo nāk ziema un kaut kāda lieki mirgojoša figņa varētu iztukšot akumulatoru, kurš manā gadījumā tāpat nav īpaši noslogots. Tad parasti, pēc tam, kad sāku braukt un autiņš sasniedz 40 kmh, atkal sāk mirgot tas datčiks, un skaņas pasažieru durvīs, ka it kā tās slēdzās ciet un vaļā vairākas reizes . Pie tam ir bijuši gadījumi, kad aizmugurē sēž kāds pasažieris un kad apstājamies un es, kā šoferis izkāpju ārā, pasažierim durvis izrādās ciet. Kaut kāds rosols, nevaru uztvert likumsakarības. Ir kaut kāda lietošanas nianse, kuru es neievēroju??  Kā vispār  reizi pa visām reizēm sakārtot visu to kārtību?

Atslēdzies Bobs

Re: Atslēgas problēmas
« Atbilde #1 : 2020. gada 14. septembris, 12:19:16 »
Auto elektriķim jāatrādās. Google vai ss.com

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #2 : 2020. gada 14. septembris, 16:11:30 »
 :thinking: nu es domāju, ka varbūt kaut kā savādāk vēl var...  :blushing: . Un elektriķis, kad jau pavisam kaut kas ...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #3 : 2020. gada 14. septembris, 16:55:39 »
Bobim taisniiba.
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #4 : 2020. gada 15. septembris, 10:19:14 »
olgucim ir elektriskais skrūvgriezis  :talking:
...baigi augstās domās esat par tiem elektriķiem un servisniekiem vispār...  :evil:

ar šitādu čakarīgu vainu būs tā, ka autiņu uz dienu paņems, izdiagnosicēs, 50 eur noplēsīs un NEKO nesalabos... pie tam autorizētajos servisos sliktāk, kā pie ģaģas vasjas... Nē, nu ja ir zināms ģeniāls autoelektriķis, var mēģināt...

Es ar čakarīgām vainām forumos lasu ko tauta par šo raksta, kā mēģina risināt un tad domāju un lieku savam servisniekam konkrētas lietas darīt un pārbaudīt... jo pašam diemžēl rokas par resnu, da i laika īsti nav...

Visticamāk, kaut kur nekontakts, vai arī vadības bloks aizkauts, nebūs vienkārši, ja vaina neregulāra.

Kas par marku modeli gadu? iespējams tādēļ arī to auto pārdeva, ka neviens to nespēja saremontēt :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #5 : 2020. gada 15. septembris, 10:48:10 »
Kurš vājprātis tad te oficiālos autorizētos nagumaucējus piedāvā?
Elektriķis ir elektriķis - savs. Pirmais solis būtu pielikt pie datora un paskatīties, kādas kļūdas izdod. Vēl pirmāk - atvienot aķi. Vadības bloku var pāršūt, bet atkal - jāzina, kam to uzticēt.

Ja autiņš stāv ārā un maz lietojas, var jau būt, ka vadības blokā mitrums ticis un kamēr neizbraukās un ar ventilāciju/pečku neizžāvēs tamēr gļukos.
Visus sakost!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #6 : 2020. gada 15. septembris, 11:45:19 »
Šodien vēl pie kosmetologa, tad nākošais būs autiņš pucējams  :brauc: Autiņš KIA SED. 10 gadus vecs. Pirkts,  bija viss OK.
Līdz ziemai jādabū uz pekām.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #7 : 2020. gada 15. septembris, 18:29:58 »
Rolis čiekurkalnā. Viņi kož elektrību kā... Par cenām nezinu. Jāpierakstās. Ieguglē

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #8 : 2020. gada 15. septembris, 18:31:18 »
Vrb kāds opaps ar testeri arī var vainu atrast, bet es tādus nepazīstu

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #9 : 2020. gada 15. septembris, 20:03:35 »
Njā, man arī derētu kāds djadja Fedja, kas jēdz auto signalizācijās. Tā bezjēgā taurējošā signalizācija ēd manu mūžu. Skrūvētāji savi man ir, bet tāda elektroniķa navuu....  :(

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #10 : 2020. gada 15. septembris, 20:41:58 »
Noknieb vadu taurītei

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #11 : 2020. gada 15. septembris, 21:15:50 »
Taurītei neko neknieb. Tās sasodītās taurītes, kas nedarbojas, jo ziemā iesalušas, bet vasarā .... moš atvaļinājumā ... ir:a) kaitinošas;b) drauds satiksmei, jo reizēm kādai "dūrītei" iepūšot ausī, rodas vēlme paskatīties uz ceļu un satiksmes plūsmu...
Bet signalizācāiju jāsakārto, tas ir fakC!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #12 : 2020. gada 15. septembris, 22:47:51 »
Taurītei neko neknieb. Tās sasodītās taurītes, kas nedarbojas, jo ziemā iesalušas, bet vasarā .... moš atvaļinājumā ... ir:a) kaitinošas;b) drauds satiksmei, jo reizēm kādai "dūrītei" iepūšot ausī, rodas vēlme paskatīties uz ceļu un satiksmes plūsmu...
Bet signalizācāiju jāsakārto, tas ir fakC!
Signalizācijai ir sava taurīte

Atslēdzies daddy

« Atbilde #13 : 2020. gada 16. septembris, 09:30:59 »
Šodien vēl pie kosmetologa, tad nākošais būs autiņš pucējams  :brauc: Autiņš KIA SED. 10 gadus vecs. Pirkts,  bija viss OK.
Līdz ziemai jādabū uz pekām.

Reku palasi šito https://pmmonline.co.uk/technical/autodocta-tech-tips-central-locking-issue-kia-ceed/ izskatās ļoti cerīgi, ka mehāniska vaina, ka signalizācija/centrālā atslēga domā, ka aizdedzes atslēga ir/nav iekšā. 

tāpat forumos https://www.kiaownersclub.co.uk/threads/1-4-pro-ceed-central-locking-problems.6007/  raksta, ka durvju sensori var būt pie vainas (piem tām durvīm, kuras faktiski ciet, tomēr auto rāda, ka ir vaļā) utt.

Veiksmi!