Autors Tēma: Izbāzeņi Siguldā  (Lasīts 698 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Izbāzeņi Siguldā
« : 2020. gada 28. septembris, 18:59:06 »
Kārtejo reizi kasu pakausi - es esmu citādāka, nekā visi pārējie cilvēki? Vai arī kārtējo reizi kādam sanācis kā vienmēr?Šodien Sigulda mani sagaidīja ar pārsteigumu - pie katras gajēju ''pārbrauktuves'' uzstutēts šausmīgās krāsās izmālēts vidusmēra skolnieciņa izbāzenis.
Ieraugot pirmo aš salēcos un piebremzēju. Par otro un trešo tikai klusi pie sevis nošķendējos. Ar nākamajiem jau bija ieslēdzies stabils ignore. Uzminiet, kas notika pie 10. gājēju pārejas, kur izbāzeņa nebija, bet bija reāls onka....Izbāzeņu autori neko nav dzirdējuši par dakteri Pavlovu. Suņukus tikai attālākai kaimiņdāmai padusē iežmiegtus redzējuši. Kaut ko par refleksiem ne dzirdējuši, ne redzējuši, ne trakākajā dragu murgā nenosapņojuši.
Mierinu sevi ar domu, ka uz Siguldu sanāk braukt samērā reti un ka citi varbūt nav kviklērneri.
Visus sakost!

Atslēdzies e518

Atb: Izbāzeņi Siguldā
« Atbilde #1 : 2020. gada 29. septembris, 10:45:00 »
Jā, interesanti kurš "ģēnijs" šito murgu ir izdomājis, vai pareizāk " izdomājusi" ?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #2 : 2020. gada 29. septembris, 11:42:53 »
šo murgu aizsāka Grobiņā, tik tur bija vikings ar zobenu  :mrgr:

vispirms uztaisa pārejas vietās, kur gājēji ir retums, pēc tam taisa pašus gājējus  :mrgr:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #3 : 2020. gada 29. septembris, 11:54:39 »
Ai, nu tak Sigulda nevar vien izdomāt, kā izcelties. Velosipēdistu "ērtībām" sacūkotās ielas vien ir ko vērts! Tā vietā, lai krustojumā varētu mierīgi, nevienu netraucējot, nogriezties pa labi, tagad jāveic piruetes pāri visam krustojumam pa šauru līku spraugu, kur divas mašīnas knapi var izmainīties. Tfū. Tur autovadītājiem ir tikai viena doma - skatīties, lai var vienā gabalā izbraukt pa labirintu, nevis pētīt velosipēdistus.

Ar pārejām tas pats. Laikam pasaku "Vilks aitās" piemirsuši.
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 29. septembris, 12:07:45 no Trix »
Es visu atceros, Ričard...