Autors Tēma: Stulba sieviete uz ceļa  (Lasīts 1692 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Stulba sieviete uz ceļa
« : 2020. gada 17. novembris, 13:35:53 »
Citādi nekādi nevaru izskaidrot.Braucu no Siguldas uz Ogri. Ceļa zīmes likuši vīrieši. Jo krustojumā pa labi būs Garkalne, pa kreisi -Kādaturkūtspakaļa, bet kur nonāksi taisni braucot - a HVZ.Un nevienā gabalā nevienā ceļazīmē netika pieminēta Ogre. Vai nu Mazā kūtiņa, Lielā kūtiņa, Trīsceturtdaļkankari, vai arī uzreiz Lielais Ķīnas Mūris (D-pils).
Sieviešu loģika saka, būtu loģiski likt ceļazīmes uz lielākiem miestiem - Ogre laikam tak lielāka par Ikšķili, Sigulda par Allažiem utt.Man domāt, vieglāk aizbraukt uz Sīkpiržiem pa ceļam uz Valmieru, nekā uz Valmieru cākināt no Sunīšiem uz Kaķīšiem, no Kaķīšiem uz Aitiņām, no Aitiņām uz Vaboļiem, no Vaboļiem uz Sunīšiem2, no Sunīšiem 2 uz Aitiņām 4 utt.
Visus sakost!

Atslēdzies Bobs

Atb: Stulba sieviete uz ceļa
« Atbilde #1 : 2020. gada 17. novembris, 13:45:37 »
Uz Alūksni tur arī nav zīmes. Un uz Liepāju..

Atslēdzies Ēna

« Atbilde #2 : 2020. gada 17. novembris, 15:40:01 »
un iebraucot Ķekavas aplī (pirmajā, kas nāk no HESa un Daugmales) nevienā vietā nav norādes uz Rīgu, ir visur citur (lidostu utt.), bet ne uz G-pilsētu.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #3 : 2020. gada 17. novembris, 16:00:45 »
Un no Kuldīgas tikt uz Rīgu arī ir interesanti - ja pārbrauc pār veco tiltu, tad būs norādes uz Talsiem. Kāda jums Rīga?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #4 : 2020. gada 17. novembris, 16:04:52 »
Es kaut kā vairāk čortojos par visādām satiksmes regulācijas nejēdzībām, nekā norāžu trūkumu. Ja braucu pa nepazīstamu maršrutu, apskatos vispirms kartē, kādi miesti būs pa ceļam, un, kad tie nāk priekšā viens pēc otra, tad jau skaidrs, ka virziens pareizs. Un tagad, kad var navigāciju pieslēgt, vispār orientēties kļuvis vienkāršāk par vienkāršu. Man gan patīk vispirms karti apskatīt, nevis paļauties tikai uz navigatoru.

Atslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2020. gada 17. novembris, 16:06:34 »
Mani vienmēr  sajūsmināja un tracināja zīme uz Veclaiceni. HVZ kas tā tāda, ka no Rīgas jau jāsāk norādīt

Atslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2020. gada 17. novembris, 16:08:20 »
Navigators labs, bet baigi ātri atrofē smadzenes. Senāk es vienmēr karti izpētīju, arī Rīgā, visādus purčikus un dārzciemus

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #7 : 2020. gada 17. novembris, 16:17:42 »
Norādes! Tagad jau ir drusku labāk. Vismaz kaut kāda norāde... Bet atceros, ka pēc padomju laikiem bija pietiekoši daudz ceļu un celiņu, pie kuriem vispār nebija norādes - uz kurieni... Kaut gan arī šodien pa tādam lauku ceļam, ne tikai celiņam, arī tagad var atrast...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #8 : 2020. gada 17. novembris, 16:32:30 »
Citādi nekādi nevaru izskaidrot.Braucu no Siguldas uz Ogri. Ceļa zīmes likuši vīrieši. Jo krustojumā pa labi būs Garkalne, pa kreisi -Kādaturkūtspakaļa, bet kur nonāksi taisni braucot - a HVZ.Un nevienā gabalā nevienā ceļazīmē netika pieminēta Ogre. Vai nu Mazā kūtiņa, Lielā kūtiņa, Trīsceturtdaļkankari, vai arī uzreiz Lielais Ķīnas Mūris (D-pils).
Sieviešu loģika saka, būtu loģiski likt ceļazīmes uz lielākiem miestiem - Ogre laikam tak lielāka par Ikšķili, Sigulda par Allažiem utt.Man domāt, vieglāk aizbraukt uz Sīkpiržiem pa ceļam uz Valmieru, nekā uz Valmieru cākināt no Sunīšiem uz Kaķīšiem, no Kaķīšiem uz Aitiņām, no Aitiņām uz Vaboļiem, no Vaboļiem uz Sunīšiem2, no Sunīšiem 2 uz Aitiņām 4 utt.

No Siguldas uz Ogri nemaz aizbraukt nevar pa taisno. Var uz Ķegumu vai Ikšķili :)
Kaut gan otrajā Tīnūžu aplī ir norāde uz Ogri. Skaties plašāk! :)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #9 : 2020. gada 17. novembris, 16:44:00 »
Norādes! Tagad jau ir drusku labāk. Vismaz kaut kāda norāde... Bet atceros, ka pēc padomju laikiem bija pietiekoši daudz ceļu un celiņu, pie kuriem vispār nebija norādes - uz kurieni... Kaut gan arī šodien pa tādam lauku ceļam, ne tikai celiņam, arī tagad var atrast...

es vienreiz pa līdzīgu (kļūdaini) nogriezos. Meklēju reiz noskatītu vietu pindzelēšanai. Labu laiku braucu. Maigi sakot "labu laiku". NU jā, nav man navigatorā . Pirmā zīme, kuru ieraudzīju bija, ka līdz Igaunijas robežai ir 25 km. 

Atslēdzies Camma

« Atbilde #10 : 2020. gada 17. novembris, 18:27:02 »
Es par to, lai esat gatavi - ģedu aizrāva uz vājnīcu. Nē, Rīga nebūt šajos laikos nav nedz ar slimnīcām bagātākā, nedz tuvākā vieta Raganai....
Visus sakost!

Atslēdzies reno

« Atbilde #11 : 2020. gada 17. novembris, 18:45:08 »
Valmiera?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #12 : 2020. gada 17. novembris, 18:51:54 »
Hi, kur dispečeris brigādi ar vājnieku aizsūta, tur arī būs mājas (tēlaini izsakoties). Jo tagad sakarā ar kovidu slimnīcu uzņemšana saoptimizēta HVZ kādā veidā. Līdz ar to, nebrīnieties par pastiprinātu plūsmu ar apmulsušiem radiniekiem viņu sirdzējus meklējot.
Un šis gadījums nav tas štruntīgākais. Iedomājos kādu vājnieku, kuru nakts vidū pliku un bez naudas un telefona aizrauj ellē ratā, apkopj un izliek aiz durvīm - tiec nu, mīļais, mājās kā māki.
Visus sakost!

« Atbilde #13 : 2020. gada 17. novembris, 21:35:00 »
Mani vienmēr  sajūsmināja un tracināja zīme uz Veclaiceni. HVZ kas tā tāda, ka no Rīgas jau jāsāk norādīt

Svarīgs miests Igaunijas pierobežā uz Pleskavas šosejas  :talking:
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #14 : 2020. gada 17. novembris, 21:51:39 »
Nu Veclaicene un Ainaži abas apmēram vienā statusā - pati robeža...