Autors Tēma: futbols un blacklivesmatter  (Lasīts 919 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

futbols un blacklivesmatter
« : 2020. gada 09. decembris, 13:41:14 »
Čempionu līgas spēle starp Parīzes klubu PSG un turku klubu netika pabeigta un stāsts ir sekojošs -   
Viens no turku kluba trenera asistentiem rupji nolamāja laukuma tiesnesi par kādu spēles epizodi laukumā.   
Galvenais tiesnesis nolēma noraidīt šo trenera asistentu no rezervistu soliņa - parādīt viņam sarkano kartīti, pēc kuras saņemšanas šim trenera asistentam ir jādodas uz komandas ģērbtuvēm un vairs nedrīkst atrasties pie laukuma.     
Tā ka galvenais tiesnesis uz laukuma tieši neredzēja, kurš no asistentiem izbļāva šo rupjību, tad viņš to uzprasīja 4.tiesnesim (rezerves), kurš visu spēles laiku atrodas laukuma malā starp abām komandām un redz, dzird, kas notiek uz šo komandu soliņiem.     
Turku trenera asistenti ir uz spēli saģērbti vienādās siltās jakās, adītās cepurītēs utt...viņi atšķīrās ar to, ka tas, kurš teica rupjības bija melnais....un 4.tiesnesis atbildēja galvenajam - "Negro"....nu, un tad sakās tas incidents, kāpēc spēle bija jāpārtrauc...     

http://sportacentrs.com/futbols/eirokausi_fut/09122020-partraukto_psg_un_turcijas_cempionu_macu_   

p.s.   
Tiesnesis bija rumānis un rumāņu valodā melns esot negro...

Atslēdzies nakata kngs

Atb: futbols un blacklivesmatter
« Atbilde #1 : 2020. gada 10. decembris, 13:30:39 »
Kā tagad ir? ....ja kāds mani nosauc par balto, tad es varu apvainoties un sūdzēties par rasismu?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #2 : 2021. gada 13. jūnijs, 00:28:03 »
Šovakar Eiropas čempionātā futbolā bija amizanti....spēlē Krievija pret Beļģiju!...spēle notiek St.Pēterburgā...pirms spēles sākuma svilpes visa beļģu izlase nometas uz viena ceļa - tā tiek Rietumeiropas valstīs pieminēts ASV policijas pārmērīgas darbības dēļ nogalinātais noziedznieks- recidīvists-narkomāns Floids...nu, BLM...mani jau sen tas tracina angļu premjerlīgā...nu, cik var? ...un krievi, malači - nemetas uz viena ceļa un stāv kājās!...spēles galvenais tiesnesis pats nometies uz viena ceļa un glupi blenž uz krievu izlasi - jūs, ko?...a krievi tik izpleš rokas - ne mēs to "nigeru" piebeidzām, ne tagad to noziedznieku pieminam!...spēlējam futbolu!  :mrgr:   
Beļģi spēli vinnēja ar 3:0 un 2 golus iesita melnais beļģu uzbrucējs Lukaku... :just_popcorn:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #3 : 2021. gada 12. jūlijs, 09:29:57 »
Vakar beidzās Eiropas čempionāts futbolā, Itālija uzvarēja!
Forza Italia!   :shampis:     
...finālā pēc pamatlaika 90 min. un pagarinājuma 30 min., joprojām bija neizšķirts 1:1, un tika sisti 11m pendeļi, kuros itāļi iesita 3 no 5, bet angļi tikai 2!   
Tos 2 angļu labā iesita baltie Hariji (Keins & Makgvairs), bet aizpūdelēja garām visi 3 melnīši... vai politkorekti ir angloafrikāņi?   
Pirms spēles sākuma svilpes angļi joprojām nometas uz viena ceļa - BLM...man šķiet, ka visiem, izņemot šos pašus melnos, kuri tādā veidā izrāda savu pārākumu, tas ir apnicis un paliek tikai smīns par šo....nu, sekosim, kas būs tālāk pēc melno izgāšanās un angļu cerību uz čempiona nosaukuma pievilšanas!  :bird:     

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #4 : 2021. gada 13. jūlijs, 14:09:38 »
...mjā...rasisms un grautiņi ...     

https://skaties.lv/sports/euro2020/londonu-pec-euro-2020-finala-parnem-masveida-grautini-un-kautini/   

Es teikšu tā - skatos regulāri Anglijas futbolu visu sezonu...visu sezonu pirms katras spēles abu komandu spēlētāji pirms mača sākuma nometas uz viena ceļa un piemin to narkonoziedznieku un BLM...to pašu darīja angļu izlase Eiropas čempionātā....man, kas nejūtas vainīgs ne pie verdzības, ne mani senči...arī rasisms man ir vienaldzīgs, esmu tolerants pret katru adekvātu melno, kurš ir pieklājīgs un ciena manus noteikumus manā mājā, savukārt es cienu melno noteikumus viņu mājās, bet uz viena ceļa es tolerances vārdā varētu veikt vienu reizi, bet ne sezonas garumā... taču angļi to darīja visu 2020./2021.sezonu un fani atbalstīja!   
...un tad visi 3 melnie neiesit savus sitienus...nu, 3,14...3,14...es saprotu to rasisma lēkmi...veselu gadu auklējamies, bet jūs piečakarējiet...ibio, profiņi, kuri visi pelna miljonus mārciņu...un kas tad maksā?....naudu tak veido fani....   
p.s.   
Es par itāļiem , vienkārši pārdomas par notikušo pēc fināla Anglijā...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #5 : 2021. gada 17. novembris, 15:51:00 »
Vakar mūsu vilki uzvarēja Gibraltāru ar 3:1 un "vektors ir pareizais"! Malači!   
Paralēli drusk pārslēdzu uz citu mūsu apakšgrupas spēli, kur izšķīrās, kas brauks uz pasaules kausu - Nīderlande ar Norvēģiju 2:0...un , velns, Amsterdamā vairs nelaiž skatītājus stadionā! ...vēl pāris nedēļas atpakaļ Čempionu līgā klubs "Ajax" spēlēja pie pilnām tribīnēm, bet tagad stadionā kapa klusums kā pandēmijas sākumā un var dzirdēt kā futbolisti lamājas...ehh, nu, redzēs kā būs vēlāk ar sportu

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #6 : 2021. gada 17. novembris, 15:53:58 »
Izlases treneris Dainis Kazakevičs, kad stājās amatā, savā pirmajā preses konferencē kaut ko daudz runāja par futbola attīstības vektoru, kāds virziens tam utt...vārdu vektors pieminēja vairākkārt un futbola fani tagad devuši viņam iesauku - Vektors! :)