Autors Tēma: Kovids un āriene  (Lasīts 4039 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Kovids un āriene
« : 2020. gada 30. decembris, 13:28:40 »
Skatos tv un nenobrīnos  :rat: Piem., kas nāk prātā - Vīķe-Freiberga, nu hallo, uztaisi pati frizūru, ja baile no friziera, bet nē - sēž kā babuļa ar gariem matiem un stīpiņu. Arī tīklos daudzi deklarē, ka nu staigās sirmi un bez nagiem :D Un vēl pārmet tiem, kas mēģina izskatīties ierasti. Man rodas sajūta  - tāda poza un demonstrācija - jo šausmīgāk izskatīšos, jo esmu covidpaklausīgāks :D
Šorīt intervija ar Ivetu Apkalnu. Goda vārds, gāju googlēt, vai tā tiešām bija viņa - nepazinu!!!! Esi taču publisks cilvēks, zini, ka intervēs -savācies! Jo vairāk skatos, jo vairāk brīnos :D Es te par publiskiem cilvēkiem šokējos, ne par kaimiņu Svetku, kas tiešām bija tāda patti  pirms kovid un tāda pati ir tagad - kaut lūpas uzkrāso un pati matu saknes nokrāso un sapucējas, ielu slaukot :)
Skatoties uz dažām sievietēm tv ekrānā, sapratu, kāpēc padomju laikos bija tik neglītas sievietes..
P.S. Tēma nav par cacošanos vai tml, bet par savākšanos un cieņu pret skatītājiem un kaut vai pret sevi, dzīvesbiedru vai kolēģiem :)
Tāds man šoks, daudz laika pavadot pie tv :D
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 30. decembris, 13:35:33 no Nāra »

Atslēdzies Spārka

Atb: Kovids un āriene
« Atbilde #1 : 2020. gada 30. decembris, 13:33:36 »
Varbūt tādas iemaņas kā pašam sakopties un uzposties cilvēkam vispār nepiemīt? Nu tā nemaz, tā ka matus nevar izmazgāt un nagus apgriezt.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #2 : 2020. gada 30. decembris, 13:50:14 »
Nu Vairai ir 83 gadi, droši vien, kā jūtās, tā arī izskatās.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #3 : 2020. gada 30. decembris, 14:14:28 »
Ir atškirība - vai esi parasta lauku ome 83 vai bijusī prezidente, kas vnm bijusi smuka :)

Varbūt tādas iemaņas kā pašam sakopties un uzposties cilvēkam vispār nepiemīt? Nu tā nemaz, tā ka matus nevar izmazgāt un nagus apgriezt.

Tiesa. Un vēl ir cilvēki, kas domā, ka tādu frizūru kā, piem.,  Rozentālei, kurai visi piesienas, var uztaisīt tikai frizieris. Padod fēnu un laku - man ar tāda būs :) Patiesībā gandrīz visu var pats, ja tik neizmanto kovidu kā pārprastu paklausības lozungu.

Atslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2020. gada 30. decembris, 14:21:44 »
Bez visa kovida bija publiskas augsta ranga ierēdnes, kas rēgojās netīriem, salipušiem matiem, nāk prātā valsts kontrole -tā gan bija vnk pinkaina, tad vēl tv padomes dāma.
Par VVF -varbūt viņai vnk grūti ar rokām uz augšu frizūru fēnot

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #5 : 2020. gada 30. decembris, 14:28:36 »
Redzěju VVF. Un ievěroju matus
 Man tieśi tas patika, ka nekādu frizieru. Un izskatījās normăli. Un ļoti sakarīga.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #6 : 2020. gada 30. decembris, 14:54:56 »
Varbūt tāpēc uzkrītoši , ka parasti ētera personības, dziedātāji utt parasti ir profesionāli nokrāsoti  redzēti, tāpēc ikdienas krāsojums liekas nekāds un sejas svešas. Parastam cilvēkam nav tik krasas atšķirības.
Bet, piemēram, Kulakovs un Zanders ir vienmēr bomzī - ir kovids vai nav :D
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 30. decembris, 15:19:30 no Nāra »

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #7 : 2020. gada 30. decembris, 15:23:26 »
Nu nez, man jau likās, ka VVF vecumam atbilstoša un cienīga. Par citiem, kas kuram svarīgi, un cik kurš māk sakopt. Jebkurā gadījumā nekāds meikaps un frizūra nelīdzēs, ja mute un prāts nezinās neko jēdzīgu teikt.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #8 : 2020. gada 30. decembris, 15:43:48 »
Par iekšiņu nav tēma  :talking:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #9 : 2020. gada 30. decembris, 15:49:38 »
Varbūt āriņa 83 gados patiešām tāda, ka grūtums klāt.
Sagaidīsim savējo ;)

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #10 : 2020. gada 30. decembris, 16:12:40 »
Protams, protams, jautājums tik par āriņu, bet nu kaut kā nāk kopā iekšiņa ar āriņu :) Nevaru vienu no otras atdalīt.
Tas viens no tādiem baigajiem stereotipiem, ka publiski nu ir jābūt tip top tādam paskatam, lai nevienam nebūtu par ko piesieties.
Es arī pēc mēneša droši vien bizes jau varēšu sapīt, n kādam videokonferencē pēkšņi saliksies, ka šausmas, šausmas :) Nu ko, kā būs tā būs.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #11 : 2020. gada 30. decembris, 16:19:54 »
Mani arī palaikam besī tās prasības, ko tieši vai netieši izvirza sievietei

Atslēdzies reno

« Atbilde #12 : 2020. gada 30. decembris, 16:20:31 »
viena lieta videokonference ar kolēģiem, cita -nacionālā televīzija ;)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #13 : 2020. gada 30. decembris, 16:35:45 »
Mani arī palaikam besī tās prasības, ko tieši vai netieši izvirza sievietei

Kurš Tev izvirza, pašas izvirzām katra pēc savas patikas. ja nespēj turēties pretī mistiskām prasībām, tad pati vainīga  :taunt:

Mangust, bizes jau var būt arī foršas, nav par to stāsts :)
KLusss jautājums - speciāli audzē vai baile no friziera?  :m:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #14 : 2020. gada 30. decembris, 16:52:21 »
a Tu paskaties kā laika ziņu Ramona - izslimoja kovidu, pēc tam vēl smukāka kā bija