Autors Tēma: Medicīniskā komisija  (Lasīts 1814 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Medicīniskā komisija
« : 2021. gada 03. februāris, 14:41:09 »
Atklāju vakar, ka tas ir JAU noticis - manai izziņai termiņš beidzies un braukāju (ak, kašmars!) ar nederīgām tiesībām... :faint:
Tad nu šodien apzināju, kur un kad operatīvi varu to atjaunot. Teorētiski var šur un tur, arī man tuvākā poliklīnikā, bet pieraksts tikai uz rītdienu... Un mājaslapā rakstīts, ka CSDD datu bāzē ievadīšot 2 dd laikā... Nu nē, tas man neder. Beigu galos sapratu, ka nav nekā fiksāka par pašu CSDD, vienīgā neērtība, ka man līdz šamajai jākuļas ar diviem sabtransportiem (ar auto ar nederīgām tiesībām bail!)...
Bet citādi ideāli, nepagāja ne pusstunda, kad biju aizpildījusi anketu par to, kāda es trezveņņica un veselības iemiesojums, apstaigājusi 4 kabinetus, dabūjusi visus zieğeļus un ievadīta sistēmā kā gana vesela uz nākamajiem 5 gadiem. Jo man profa tiesības, ar tikai B kategoriju būtu visi 10. Tā ka, kam aktuāli, zvaniet, pierakstieties un uz priekšu.
"Epidemioloğiskā drošība" tiek ievērota, nevienu cita klienta nebija. Un vispār patukšs tajā mājā.

Atslēdzies Broms

Atb: Medicīniskā komisija
« Atbilde #1 : 2021. gada 03. februāris, 15:58:20 »
Es ar beigušos medicīnu braucu gandrīz gadu. Ij brauktu vēl, bet sievai csdd aplikacija ziņoja, ka viņai beigusies un es ar savu paskatījos...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #2 : 2021. gada 03. februāris, 16:02:55 »
UJ. man sievas vietā Kvadra... :D :D

Pieslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2021. gada 03. februāris, 16:12:51 »
Vai nav jocīgi, ka tiesības dod uz 10 gadiem (B kategoriju), bet med.komisija jāiet ik pēc 5 gadiem?  :?:
Kaut kad sen 90tajos man medkomisiju iedeva uz 15 gadiem :D

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #4 : 2021. gada 03. februāris, 16:27:18 »
Jā, man ar prof. tiesības tik uz 5 gadiem, tā kā esmu jau pieradis regulāri mainīt.
Kovid krīze palīdzēja medkomisiju par 5 mēnešiem novilcināt, tā kā ir savi plusi arī.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #5 : 2021. gada 03. februāris, 16:33:16 »
Vai nav jocīgi, ka tiesības dod uz 10 gadiem (B kategoriju), bet med.komisija jāiet ik pēc 5 gadiem?  :?:
Kaut kad sen 90tajos man medkomisiju iedeva uz 15 gadiem :D

Ar B kategoriju dod uz 10, gan tiesības, gan medicīnisko. Bet man, tā kā ir arī C kategorija, tad dod tik uz 5.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #6 : 2021. gada 03. februāris, 16:37:14 »
Nesaprotu, kas tā par med.komisiju CSDD? :scratch:
Man vēl labāk. ģimenes ārsts, kas parasti uzrakstīja jebkādu komisiju(ir daudzi ģim.ārsti, kas to drīkst darīt), tagad nav pieejams, līdz ar to pirmoreiz mūžā jāmeklē bija komisija. Zvanu uz Vidzemes slimnīcu, jā, komisija esot, protams,  covid laikā pēc pieraksta. Bet problēma, ka Vidzemes slimnīcā nav narkologa un Valmierā vispār tāda nav -sameklējiet narkologu paši un tad pieraksteties uz komisiju. Kāda tad jēga no tādas komisijas  :f-palm:
Jums tur, Rīgā, vismaz ārstu ziņā problēmu nav.
Protams, atradu citu vietu, kur ir visi doki, bet nu fakts - lai izietu med.komisisju Vidzemes slimnīcā, jādabū spravka par 25eiro no narkologa. Pipec.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #7 : 2021. gada 03. februāris, 16:39:32 »
UJ. man sievas vietā Kvadra... :D :D
Ko, daddy, beigusies medicīna, ja?   :mrgr:
Saki tagad kvadrai paaaldies! :D

Atslēdzies daddy

« Atbilde #8 : 2021. gada 03. februāris, 16:43:22 »
izrādās - nav beigusies, bet apskatīties vajadzēja un paldies varu nodot katrā laikā - kur, kad, cikos?   ;)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #9 : 2021. gada 03. februāris, 16:49:40 »
Nesaprotu, kas tā par med.komisiju CSDD? :scratch:
Man vēl labāk. ģimenes ārsts, kas parasti uzrakstīja jebkādu komisiju(ir daudzi ģim.ārsti, kas to drīkst darīt),
Internetā palasījos, ka jā, it kā varot ģimenes ārsti, bet... Nu ko tā ĢĀ, kas mani redzējusi reizi 15 gados? Nu labi, asinsspiedienu varbūt pati izmērīs, bet visu pārējo? tāpat vajadzēs zieģeli no narkologa, no acu ārsta, un tad es tur klimtīšu pie katra savā laikā un katram atevišķi maksāšu, un gaidīšu vēl, kad ĢĀ to CSDD datu bāzē ievadīs. Da nu nafik.
Bauskas ielā viss uz vietas, 4 kabineti vienā gaitenī, un gatavs.
Jā, maksā tas prieks 40 eur.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #10 : 2021. gada 03. februāris, 16:53:13 »
izrādās - nav beigusies, bet apskatīties vajadzēja un paldies varu nodot katrā laikā - kur, kad, cikos?   ;)
Tepat, atrodi piemērotāko smailiju(s)  ;)   :ng:

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #11 : 2021. gada 03. februāris, 16:55:32 »
Bet, ja ir puslīdz normāla veselības apdrošināšana, tad šo sedz.
Principā ķeksītis ķeksīša pēc... VC4 Brīvības ielā arī šitos var iziet.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #12 : 2021. gada 03. februāris, 17:16:34 »
Tie narkologi... kāds zina kādu, kurš tādēļ nav komisiju izgājis?
Redzes, spiediena dēļ zinu, nu patiesībā drīzāk cienījama vecuma dēļ, bet narkologa? Kā to var pārbaudīt, katrs jau atbild ka nav žūpa un pālī uz komisiju neiet.

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #13 : 2021. gada 03. februāris, 17:33:51 »
Nu mana ģimenes ārste izziņu par 20€, bez kādām citām izziņām 5 min. laikā. Oficiāls pakalpojums. Pie tam pati seko līdzi, kad vajag.

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #14 : 2021. gada 03. februāris, 17:34:05 »
Tie narkologi... kāds zina kādu, kurš tādēļ nav komisiju izgājis?

Man prasīja izziņu no psihiatra, kāpēc pārtraucu lietot antidepressantus, bet tomēr beigās izsniedza komisiju