Autors Tēma: Medicīniskā komisija  (Lasīts 1815 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Atb: Medicīniskā komisija
« Atbilde #15 : 2021. gada 03. februāris, 17:35:24 »

Man prasīja izziņu no psihiatra, kāpēc pārtraucu lietot antidepressantus, bet tomēr beigās izsniedza komisiju

man tuberkulozes ārsti prasīja, kāpēc atmetu smēķēšanu...viņiem ļoti aizdomīgi likās...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #16 : 2021. gada 03. februāris, 17:41:23 »

Man prasīja izziņu no psihiatra, kāpēc pārtraucu lietot antidepressantus, bet tomēr beigās izsniedza komisiju

Nu tas, ja kādos reģistros atrodas, tad jā. Es vairāk par to, cik daudz negadījumu pālī. Neticu, ka izraisa tie, kuri nejauši pārķēruši, drīzāk jau regulārie dzērāji.

« Atbilde #17 : 2021. gada 03. februāris, 19:10:09 »
Es ar nesen no ĢĀ dabūju, laikam EUR 30, bet 3 minūšu jautājums, viņa tur kompi paklabināja un gatavs.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #18 : 2021. gada 03. februāris, 21:14:21 »
Internetā palasījos, ka jā, it kā varot ģimenes ārsti, bet... Nu ko tā ĢĀ, kas mani redzējusi reizi 15 gados? Nu labi, asinsspiedienu varbūt pati izmērīs, bet visu pārējo? tāpat vajadzēs zieģeli no narkologa, no acu ārsta, un tad es tur klimtīšu pie katra savā laikā un katram atevišķi maksāšu, un gaidīšu vēl, kad ĢĀ to CSDD datu bāzē ievadīs. Da nu nafik.
Bauskas ielā viss uz vietas, 4 kabineti vienā gaitenī, un gatavs.
Jā, maksā tas prieks 40 eur.

Nevajag nekādus zieģeļus, ģim.ārsts(patiesībā medmāsa)to nokarto dažās minūtēs..un kadi zieģeļi, hops - un elektroniski, nav jau sen nekādi papīri uz rokas.
Ne visi ģim.ārsti gan to var, tas gan, bet ļoti daudzi drīkst.

Tie narkologi... kāds zina kādu, kurš tādēļ nav komisiju izgājis?
Redzes, spiediena dēļ zinu, nu patiesībā drīzāk cienījama vecuma dēļ, bet narkologa? Kā to var pārbaudīt, katrs jau atbild ka nav žūpa un pālī uz komisiju neiet.
Tur jau fīča tajā, ka neesi narkologa uzskaitē, bekas cits. Un ne katram dokam ir pieeja tam reģistram. Kkā tā.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #19 : 2021. gada 03. februāris, 21:31:37 »
Nu var jau būt, ka mana ĢĀ arī varētu. Es nezinu. Saku - reizi 15 gados pie viņas esmu bijusi. Cita lieta, ja bieži kontaktētos, pazītos, a tā... Ja man būtu vēl laiks, ja nevajadzētu tūliņ uz karstām pēdām šodien, varbūt i varētu viņai zvanīt, zondēt situāciju un piestaigāt kaut kad, kad nu viņa pieņemt varētu. Bet, tā kā man vajadzēja tūliņ un ar garantiju šodien, tad šaubīgos variantus atmetu.
Bet katrā gadījumā paldies par ideju, mož pēc tiem 5 gadiem dabūšu to atļauju no ĢĀ. :)

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #20 : 2021. gada 03. februāris, 23:36:09 »
Man autgļukā salikti derīguma termiņu atgādinājumi visiem dokumentiem un kartēm. Bet par medkomisiju man CSDD ēpastiski arī atgādināja.

« Atbilde #21 : 2021. gada 04. februāris, 11:50:56 »
autgļuks - cik mīļi   :mrgr:
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!