Autors Tēma: retro, 80.gadi  (Lasīts 2838 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

retro, 80.gadi
« : 2021. gada 09. februāris, 16:39:38 »
Arodbiedrības dāma izrāda rūpes :
 - nakata kngs, vai negribi paārstēt savu muguru rūpnīcas profilaktorijā?   
 - kas tāds?     
 - nesen, blakus rūpnīcai atvērts - ārstējies bez atvienošanas no virpas!...nekur nav jābrauc, pa dienu uz darbu ej, pusdienlaikā procedūras... - labi, cik tas maksā?   
 - par 2 nedēļām 15 rbļ, kas iekļauj 3 reizes ēdināšanu - brokastis, pusdienas,vakariņas un ārstnieciskās procedūras! Saņem pie ceha ārsta norīkojumu, kas jādara ar to tavu muguru un uz priekšu! Sākas ar pirmdienu!
 - labi , jāmaksā rūpnīcas kasē?
 - bet, protams!

Atslēdzies nakata kngs

Atb: retro, 80.gadi
« Atbilde #1 : 2021. gada 09. februāris, 17:04:08 »
Pirmdiena.   
Brokastis paēdu mājās, bet uz to leprozoriju...piedodiet, profilaktoriju došos pusdienlaikā...tad arī tas ārsts uz vietas, kurš tur tālāk nozīmēs procedūras...jau zinu, ka būs zemūdens masāža...nav piedzīvota, tad jau redzēs...arī parastā vispārējā masāža ik pārdienas...vienu dien zemūdens, nākošo masiera rokas...Saņemu talonus ēdienreizēm...daudz talonu...katru reizi pirms maltītes ir jāiesniedz konkrētai dienai paredzētais talons!
Ēdināšana, kā jau pieņemts ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotam ēdināšanas kombinātam, veikalos pārtikas nav, bet šeit viss ir līmenī - 3 ēdieni un pat salvetes uz galda...publika? ...nu, rūpnīcā redzētas  sejas...var teikt, ka savējie, bet ja tie ir n-tie tūkstoši, tad šeit nevienu pēc vārda nezinu...   
Dodos uz savu numuriņu stāvu augstāk...garš gaitenis, atrodu savu numuru...istaba vienam, bet labierīcijas -duša ar tualeti ir jādala ar blakus istabas biedru...tur klusums, ne viena nav...Istabā gulta kā jau gulta tajos laikos...koka paneļi gultas galos, matracis un viss saklāts ar baltu gultas veļu...gultas virspalagā vienmēr esošais četrstūris un var redzēt zaļu vilnas segu...tunbočka....tukša....rakstāmgalds ar galda lampu, laikam te paredzēts veikt darba uzdevumus...     
Man līdzi paņemta krūzīte, karote, spirāle ūdens sildīšanai, Liepājas kafija, cukurs, "Laimas" konfekšu asorti kārba...hmm...arī glāze un Mokkas liķieris! :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #2 : 2021. gada 09. februāris, 17:37:54 »
Pirmā procedūra.   
Jānokļūst zemāk par pirmo stāvu...nu, pirmais pusgrabstāvs....tur atrodas dušu masāža...tālāk jau viss kā parasti - priekštelpa, kur izģērbties un uzvelku savas peldbikses "Olimpiada 80"...jālien tādā mini baseinā, kurš lielāks par vannu, viss flīzēts, peldēt nevar, bet pat divmetrīgi basketbolisti mierīgi pazust zem ūdens ...iznāk dusmīgs babulis baltā halātā ar gumijotu priekšautu, atgriež vaļā ūdens krānus un ar dušu sāk mani masēt...muguru, kājas, rokas utt

« Atbilde #3 : 2021. gada 09. februāris, 18:35:10 »
Man kaut kā liekas, ka maigas, mīlīgas sievietes nekad nedarbina zemūdens masāžu/Šarko utml. - tikai dusmīgi babuļi gumijas priekšautos. Tur laikam vajag kaut kādu predispozīciju, nu tur noslieces uz sadismu, dominanci utt.   :rofl:   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #4 : 2021. gada 10. februāris, 18:34:03 »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #5 : 2021. gada 11. februāris, 12:10:12 »
Tagad pie lietas!     
Nedēļa uzņem savu gaitu. Darbs, tad rikšiem uz profilaktoriju paēst pusdienas, saņemt masāžu, tad atkal uz darbu, tad profilaktorijā uz vakariņām, tad nakšņot uz māju...varētu jau arī palikt tajā vietā, taču vakara stundās tur ir rēgaini...gandrīz visi vai varbūt pilnīgi visi pacienti dodas mājup...   
Kad jau šī pasākuma rutīna rullē savu gaitu, notiek tas...     
Vakariņu laikā ēdamzālē ir patukšs....kādi pieci apmeklētāji, starp kuriem ir simpātiska meiča, rūpnīcā redzēta... kā sauc nezinu ...brunete, ģērbusies bikšu kostīmā... kā jau latviete, tad krāsas neuzkrītošas....brūnas, zaļas ...nav skaistule, bet augums piesaista uzmanību, apmēram gadus piecus jaunāka par mani...nu, papētīju un pietiks!     
Pēc vakariņām dodos uz numuru...tukšs, kluss gaitenis....neviena cilvēka, dīc elektriskais apgaismojums...   
Esmu jau pie savām durvīm, vēl daži soļi, meklēju pa kabatām atslēgu, kad no gaiteņa pretējās puses numura iznāk šī jaunā sieviete. Pārsteiguma pēc sveicinu:   
 - čau!   
Viņa neatbild sveicienam, bet uzreiz jautā :   
 - vai drīkstu apskatīties pa logu tavā pusē?     
...it kā neparasts lūgums...no otras puses, tak nav redzējusi tieši šo skatu pa logu, jo  viņas logs ir ēkas pretējā pusē...apmulsis, atslēdzu durvis, aicinu iekšā...kaimiņa istabā klusums, tātad atkal nav...pieejam pie loga...       
Laukā ir rudens, septembris, lapkritis....kaut arī ēka ir tuvu rūpnīcai, skats ne ar ko to neatgādina....redzams bērnudārzs un rinda vecāku, kuri paņem savus mazos un ved uz mājām...kļava patīkami sarkana...       
Man galvā riņķo domas  - ko tālāk? ..ko piedāvāt?....aaa, man tak ir kafija!   
 - nevēlies kafiju?     
 - tev ir kafija?     
Nu, normāls jautājums vispārēja deficīta un blata apstākļos sabiedrībā....sameklēju tumbočkā šķīstošo "liepājnieci" un lepni parādu:   
 - derēs?   
 - jā, labi..     
Sameklēju krūzi, no iestādes atstātās karafes ieleju ūdeni, pieslēdzu spirāli pie kontakta ...tā sāk dūkt...     
 - nakats!   
 - Ieva...   
Kad ūdens uzvārījies, tad ieberu divas tējkarotes šķīstošās un karoti cukura....varbūt vajadzēja apjautāties par cukuru?...nu, tagad par vēlu...     
 - piedod, bet piena vai krējuma nav!     
 - nekas...       
Dodu karsto krūzi ar visu tējkaroti , viņa to uzreiz novieto uz tumbočkas, tad bez īpašas atļaujas prasīšanas nomet kurpes un iekāpj gultā, kājas paslēpjot zem sevis...tad paņem krūzi un sāk dzenāt ar tējkaroti apļus pa to...nu, ir vēl karsta...telpā klusums...   
 - pavēsi tagad, - klusumu pārtrauc Ieva.       
Oo, kāds es muļķis - tak septembris, apkure vēl nav pieslēgta, jāpiedāvā meitenei segu uz pleciem!   
 - te tak ir vēl viena sega! Nevēlies šo "pledu" uz pleciem? ,- tā es, sameklēju zaļo vilnas segu, ko piedāvāt!     
Klusums, bet ķermeņa valoda tāda, kas apstiprina, ka derēs! Uzsedzu uz pleciem!     
Ko tālāk?     
 - varbūt arī es varu pievienoties zem "pleda"? ...tiešām pavēsi!   
Klusējot tiek pavērts viens segas stūris, un esmu jau blakus...sēžam uz gultas, uzmetuši pleciem zaļo vilnas segu...klusums, Ieva lēni dzer karsto kafiju...pēc brīža man tiek padota krūze ar iesākto kafiju ! 
 - vairāk negribu!   
Tagad es dzeru, bet jaunā sieviete pārtrauc klusumu:   
 - Man darbā vecenes piesienas, ka es esmu tā, kura nenoraujot ūdeni tualetē! Riebekles, pašas nenorauj, bet vaino mani!     
Es palieku uz pauzes...       
p.s.     
man tagad vairs nav iedvesmas, ja kāds SF lietotājs/a vēlas turpināt, tad - lūdzu, klaviatūra ir jūsu! :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #6 : 2021. gada 11. februāris, 12:18:45 »
Mja.. Tā jau domāju, ka sekos kaut kas tāds.. Kādi nu tur babuļi ar masāžas šļūteni, tas jau nebūtu Nakats..
Ne, neturpinšu, pagaidīšu, kad pats..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #7 : 2021. gada 11. februāris, 12:44:00 »
Ar babuli un šļūteni būtu oriģinālāk  :mrgr:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #8 : 2021. gada 11. februāris, 12:51:21 »
Ar babuli un šļūteni būtu oriģinālāk  :mrgr:
Tad būtu krimināls sadomazo nevis bikla romantika  :mrgr:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #9 : 2021. gada 11. februāris, 12:51:46 »
Tur jau viss ātri.. un lieta darīta. Nebūtu interesanti.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #10 : 2021. gada 11. februāris, 12:55:33 »
Domā, ātri ar šļūteni?  :thinking:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #11 : 2021. gada 11. februāris, 12:58:35 »
Domāju, ka ilgākais 20 min., ar visiem priekšdarbiem un sakopšanu..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #12 : 2021. gada 11. februāris, 13:03:45 »
Man šķiet, tā beibe sadzērusies kafiju apmeklēs biedra Nakata tualeti un nenoraus ūdeni...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #13 : 2021. gada 11. februāris, 13:10:32 »
Jā, kaut kas dulls tur būs.. un slikti beigsies.. vismaz Nakatam..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #14 : 2021. gada 11. februāris, 13:21:42 »
Gan jau baigi pieķēzīs klozetu, nāks tā ar šļauku tīrīt...