...vakars pieprasa turpinājumu...nu, kam man tā mokkas pudele noglabāta? ...tam tur masierim? ...nu, lai tak viņš paliek nedzērājs!
- ejam dušā!
- kā?
- ejam !
Tiek zibenīgi nomestas drēbes, meitenes augums pazūd ...o, jā...es arī ..protams!
Kaili augumi, gaisma nav ieslēgta, neviens neregulē ūdens siltumu....no sākuma vēss, ilgstoši vēss, kas liek augumiem sakļauties, tad siltāks, siltāks un jau karsts...sāku intensīvi regulēt tos krānus...bet tas nav galvenais...nu, jā...viss notiek...karsts ūdens tek, mati zaudē kuplumu un pieguļ galvai...tas viss nav redzams, jo tumsa, bet viss ir sajūtās...tā tev nekad vēl nav bijis...dzīvniecisks sekss tumsā karstā dušas telpā ...
Jau esam dvieļos...klusējam un tad ..
- man tev jāpastāsta par Māri!
- ?
- viss sākās ar Zvaigznes dienu! Tu zini, kas tā?
- ?
- nav svarīgi, satiku Māri ar kompāniju "Malvīnē", sekoja uzaicinājums svinēt Zvaigznes dienu...lūk, visu vasaru svinējām, un vienu dienu Māris pateica, ka viss beidzies...devos laukā, uz ielas nostopēju žiguli, gribēju braukt uz mājām...bimbāju, viss vienalga ...tas džeks kaut ko tur teica, bet aizbraucām uz mežu...pēc tam viņš teica, ka grib ar mani turpināt tikties, bet es pasūtīju....ja tu mani tagad pametīsi, tad es nomaukošos...